Mefyou 1 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 (edytowane) Do tej pory grałem głownie w csa, tibie, gry przegladarkowe, a od roku w nic, więc postanowiłem że kupie pierwsza konsole w życiu ps4. Zakupiony bf4 i nfs i gram tylko w bf 90h, a nfs z 4h, bo jakoś nie mam zabawy z tego jak dawniej przy underground. Dziś pograłem w killzona pare godzin ale nie przypadł mi do gustu, ogladałem też gameplaye z gier typu wiedzmin i tez jakos mi sie nie podoba bieganie od lokacji do lokacji i ogladanie filmikow z dialogami. Wydaje mi się że nie podobaja mi sie gry, gdzie nie czuje że gram z żywym człowiekiem. Chciałem kupować więcej gier, ale wydawać 250zl na cos co może pogram 5h nie ma sensu. Jedynie Watchdogs kupie a na reszte poczekam w ps+. Teraz troche żałuje że nie kupiłem nowego pc i grałbym tylko w bf4 gdzie jest czat ktorego nie ma na ps4, a dodatkowo grałbym myszką. @Mam 23 lata i kiedyś byle jaka gra wydawała mi sie ciekawa a teraz niby grafika dobra i mozliwość gry przez internet ehh... chyba zaczynam dorastać Edytowane 28 grudnia 2013 przez Mefyou Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 (edytowane) Jadę za 20 minut na ping ponga. Nie mogę się doczekać bo nie grałem ok. 1,5 miesiąca. Edytowane 28 grudnia 2013 przez mate5 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 za stary na gierki? sądząc po tym że grałeś w CSa i tibie to masz pewnie z 15 lat nie jesteś za stary tylko za bardzo nieogarnięty 2 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Zawsze mam z tego beke. Jestem za stary na gierki więc biegnę przed tv z wywieszonym jęzorem, oglądać film lub serial z fabułą tak naiwną i miałką, że nie nabrałby się na to gimnazjalista. 5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Do tej pory grałem głownie w csa, tibie, gry przegladarkowe, a od roku w nic, więc postanowiłem że kupie pierwsza konsole w życiu ps4. Zakupiony bf4 i nfs i gram tylko w bf 90h, a nfs z 4h, bo jakoś nie mam zabawy z tego jak dawniej przy underground. Dziś pograłem w killzona pare godzin ale nie przypadł mi do gustu, ogladałem też gameplaye z gier typu wiedzmin i tez jakos mi sie nie podoba bieganie od lokacji do lokacji i ogladanie filmikow z dialogami. Wydaje mi się że nie podobaja mi sie gry, gdzie nie czuje że gram z żywym człowiekiem. Chciałem kupować więcej gier, ale wydawać 250zl na cos co może pogram 5h nie ma sensu. Jedynie Watchdogs kupie a na reszte poczekam w ps+. Teraz troche żałuje że nie kupiłem nowego pc i grałbym tylko w bf4 gdzie jest czat ktorego nie ma na ps4, a dodatkowo grałbym myszką. jesteś pokoleniem fejsbuka Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 na ps4 nie ma czatu?? no i tibia xDD tyle wygrać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 No takie w którym piszesz słowa to nie ma na konsolach. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Kup Knacka, może ci się poprawi. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 (edytowane) czyj to alter ? Edytowane 28 grudnia 2013 przez Kalel Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Spoko, do 26 r.ż. to nawet trofiki można wbijać, bo później to już nie wypada. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Też mam 23 lata. W Tibię grałem przez jakąś godzinę w całym moim życiu, Csa trochę więcej. Dużo czasu spędziłem przy pegasusie, ps one, gamecubie, ps2, a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem xboxa360. Myślę, że człowiek nigdy nie jest za stary na gry, jeżeli stanowi to prawdziwe hobby i znajduje się na to czas. Kiedyś, gdzieś do 15stego roku życia miałem tendencję do bycia nolifem. Teraz w najlepsze tytuły gram przez najwyżej kilka godzin i chyba to całkiem normalne. Zaczynanie kupowania konsol od ps4 świadczy chyba tylko o podniecaniu się grafiką. Trzeba poczuć klimacik starszych konsol i tytułów, do których uwielbiam wracać. Gdy zamawiam grę to nadal jest to oczekiwanie na listonosza, jakie towarzyszyło mi przed laty. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Jadę za 20 minut na ping ponga. Nie mogę się doczekać bo nie grałem ok. 1,5 miesiąca. Świetnie się grało. Polecam. Szczerze mówiąc myślałem, że temat będzie już zamknięty. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Mam tak od paru lat. Da sie z tym zyc. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 znajdź sobie jakieś ciekawsze hobby i przestań jęczeć Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Na zmęczenie gierkami jest jeden, niezawodny i przetestowany sposób: zmienić sprzęt do grania Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Mój ojciec ma 52 lata i gra w gierki, więc nie, nie jesteś za stary. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Mam nadzieje że nigdy nie dojdę do takiego stanu, by sobie powiedzieć "jestem za stary na gierki". Poza książką to jedyna atrakcyjna forma spędzania czasu w domu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 mój też gra, ale głównie w rtsy blacharz (pipi)y Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 To nie my zramoleliśmy, tylko gierki przy których się chowaliśmy; Tekkeny, Residenty, CODy. Fajnale, Metal Giry i inne Soul Calibury generalnie na psy poschodziły. Mam 23 lata i kiedyś byle jaka gra wydawała mi sie ciekawa a teraz niby grafika dobra i mozliwość gry przez internet ehh... chyba zaczynam dorastać 27 lat. Wciąż w grze, choć rzadziej; praca/ życie. Piotruś Pan FTW. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 23, odkrywam pasję na nowo poprzez porzucenie nowych konsol i zagłębienie się w nostalgii i retro gejmingu 2 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 (edytowane) mam 14 lat i nadal gram w gry Edytowane 29 grudnia 2013 przez sosnaa 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Mam 31 lat i ogromne prącie. ...w gierki też czasem pogram. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Do tej pory grałem głownie w csa, tibie, gry przegladarkowe, a od roku w nic, więc postanowiłem że kupie pierwsza konsole w życiu ps4. Zakupiony bf4 i nfs i gram tylko w bf 90h, a nfs z 4h, bo jakoś nie mam zabawy z tego jak dawniej przy underground. Dziś pograłem w killzona pare godzin ale nie przypadł mi do gustu, ogladałem też gameplaye z gier typu wiedzmin i tez jakos mi sie nie podoba bieganie od lokacji do lokacji i ogladanie filmikow z dialogami. Wydaje mi się że nie podobaja mi sie gry, gdzie nie czuje że gram z żywym człowiekiem. Chciałem kupować więcej gier, ale wydawać 250zl na cos co może pogram 5h nie ma sensu. Jedynie Watchdogs kupie a na reszte poczekam w ps+. Teraz troche żałuje że nie kupiłem nowego pc i grałbym tylko w bf4 gdzie jest czat ktorego nie ma na ps4, a dodatkowo grałbym myszką. @Mam 23 lata i kiedyś byle jaka gra wydawała mi sie ciekawa a teraz niby grafika dobra i mozliwość gry przez internet ehh... chyba zaczynam dorastać dziennie? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Mój stary ma 58 lat i codziennie ciśnie madzionga w necie, więc to nie jest kwestia wieku. Oo Cytuj
Mefyou 1 Opublikowano 29 grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 grudnia 2013 Może nie jestem za stary, ale nie mam radości grając w nic innego poza bf4. Wychodzi na to że kupiłem konsole tylko dla 1 gry i to mnie troche boli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi