Skocz do zawartości

Platinum Club

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny # 141 platynowy dzban wpadl.

GohiEjMXsAA6yrM?format=jpg&name=large

Horizon Zero Down Remaster - myslalem ze wszystko wpadnie zaraz po wczytaniu zapisu z poprzedniej generacji ale tak sie nie stalo. Wiec z przyjemnoscia przeszedlem sobie raz jeszcze na normalu zbierajac co popadnie w tej wedrowce. Omawiana czesc duzo bardziej mi siadla wiec milo wspominam historie Aloy.

platinum Ocena gry: 8/10 platinum Czas do platyny: 36h platinum Trudność platyny: 3/10 platinum Fun platynowania: +8/10 Aloy_cool1

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 261,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TWISTED METAL (#25) - nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją fenomenu car combatów w Polsce. To musiało być coś konkretnego!!! To musiało mieć pier.dolnięcie!!!! Zbliżała się ćwiara!!! Subtelny jubi

• Pora na małe podsumowanie z mojej strony, nie wiem czy to rok, czy więcej lub mniej, w każdym razie zacznę tam gdzie skończyłem ostatnio  Jeśli coś powtórzyło to sorki, sam już tego nie pilnuję, co op

• Lollipop Chainsaw (PS3)     Ocena gry: 7,5/10 Trudność platyny: 4/10 Fun platynowania: 7/10 W pewnym sensie “gra legenda”, kolekcjonerski kąsek dla zbieraczy (na rynku

Opublikowano

#172 Ghostrunner 2

M445xah.jpeg

Świetna gra, ze świetnym zestawem trofików. Sporo wpada za samo przechodzenie trybu fabularnego (co już samo w sobie potrafi być wyzwaniem, bo gra do łatwych nie należy), jest trochę znajdziek, ale w rozsądnej ilości i co mi się podoba: wszystkie są zaznaczone na minimapie, więc nie trzeba lizać każdego kąta i każdej ściany - problem może stanowić dostanie się do nich, bo to że je widzimy, nie znaczy że tak łatwo możemy je zgarnąć. Kilka dzbanków związanych jest z bossami, np trzeba pokonać jednego ziomka bez korzystania z pomocy NPCa, należy wymasterować na złoto każdy z 10 challengy i ukończyć 5 etapów nie ginąc na nich ani razu (brzmi przerażająco w grze, w której ginie się co 5 sekund, ale można to cheesować rayos ). Wisienką na torcie jest bonusowy tryb roguerunner.exe wzorowany trochę na grach typu roguelike: musimy pokonywać kolejne etapy mając ograniczoną ilość żyć, co jeden etap dokonując wyboru którą z trzech oferowanych dopałek chcemy zgarnąć, a jeżeli żyćka nam się skończą, to zaczynamy zabawę od nowa. Osobiście nienawidzę rogali, ale jako taka osobna aktywność nawet mi się trybik podobał. Całość zajęła mi około 20 godzin, a trudność platyny oceniam na 7/10.

Opublikowano

mqwdfdefault (1).jpg

Call of Duty Black Ops 6

Platyna nr 67

Ocena gry: 8/10

Trudność: 4/10

Fun robienia platyny: 7/10

Czas: ok. 100h

Uwielbiam zimnowojenne klimaty i CoDy od Treyarch, więc z przyjemnością wbiłem platynę. Nie jest ona trudna, natomiast czasochłonna.

Kampania kontynuuje wątki z Cold War, więc warto zagrać w tę część, by nie pogubić się w fabule.

Kampania na Veteranie dość prosta, multi jak zwykle podobne do poprzednich części. W moim przypadku na szczęście nie trzeba było długo w nie grać - nudzi mnie przeokrutnie, a nie ma dużo dzbanków w multi i szybko wpadają ;)

Jak zwykle zajebiste tryby zombie, chociaż niektórych mogą te zombiaki zmulić, bo trzeba grać wieleeeeee godzin, by wbić 10 maksymalnych perków. Najlepiej to robić na "double XP weekend, ale i tak idzie jak krew z nosa.

Jest jedno zgliczowane trofeum - zabicie dwóch graczy w multi sterowanym samochodzikiem. Nie wiem, czy w końcu to spatchowali, ale fuksem jakoś się udało. Trzeba to zrobić w trybie "kill order" i próbować do skutku.

Ogólnie polecam ograć nowego Black Opsa, bo zawiera sporo contentu - singiel, zombiaki i multi to zabawa na sporo godzin. Nie jest to jakiś przełom i nie wiem, skąd ten zachwyt recenzentów (chyba że porównują BO6 do tego gniota Modern Warfare 3 z 2023 r.). Po prostu to stary, dobry CoD, nieschodzący poniżej pewnego poziomu.

Pamiętajcie, że platyna jest tylko na PS4. Na PS5 jest tylko "komplet", bez platynowego dzbanka.

Opublikowano
20 godzin temu, [InSaNe] napisał(a):

mqwdfdefault (1).jpg

Call of Duty Black Ops 6

Platyna nr 67

Ocena gry: 8/10

Trudność: 4/10

Fun robienia platyny: 7/10

Czas: ok. 100h

Uwielbiam zimnowojenne klimaty i CoDy od Treyarch, więc z przyjemnością wbiłem platynę. Nie jest ona trudna, natomiast czasochłonna.

Kampania kontynuuje wątki z Cold War, więc warto zagrać w tę część, by nie pogubić się w fabule.

Kampania na Veteranie dość prosta, multi jak zwykle podobne do poprzednich części. W moim przypadku na szczęście nie trzeba było długo w nie grać - nudzi mnie przeokrutnie, a nie ma dużo dzbanków w multi i szybko wpadają ;)

Jak zwykle zajebiste tryby zombie, chociaż niektórych mogą te zombiaki zmulić, bo trzeba grać wieleeeeee godzin, by wbić 10 maksymalnych perków. Najlepiej to robić na "double XP weekend, ale i tak idzie jak krew z nosa.

Jest jedno zgliczowane trofeum - zabicie dwóch graczy w multi sterowanym samochodzikiem. Nie wiem, czy w końcu to spatchowali, ale fuksem jakoś się udało. Trzeba to zrobić w trybie "kill order" i próbować do skutku.

Ogólnie polecam ograć nowego Black Opsa, bo zawiera sporo contentu - singiel, zombiaki i multi to zabawa na sporo godzin. Nie jest to jakiś przełom i nie wiem, skąd ten zachwyt recenzentów (chyba że porównują BO6 do tego gniota Modern Warfare 3 z 2023 r.). Po prostu to stary, dobry CoD, nieschodzący poniżej pewnego poziomu.

Pamiętajcie, że platyna jest tylko na PS4. Na PS5 jest tylko "komplet", bez platynowego dzbanka.

Pełen podziw. O ile przejście gier z tej serii na veteranie to nie problem, tak te wyzwania online zawsze mnie przerastają. Do tej pory żałuję, że w BO3 nie dałem rady z tymi wyzwaniami, ale tam potrzeba jednak mieć z kim to zrobić, samodzielnie to nie wiem jaki skill trzeba mieć i szczęście.