Skocz do zawartości

Platinum Club

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny # 141 platynowy dzban wpadl.

GohiEjMXsAA6yrM?format=jpg&name=large

Horizon Zero Down Remaster - myslalem ze wszystko wpadnie zaraz po wczytaniu zapisu z poprzedniej generacji ale tak sie nie stalo. Wiec z przyjemnoscia przeszedlem sobie raz jeszcze na normalu zbierajac co popadnie w tej wedrowce. Omawiana czesc duzo bardziej mi siadla wiec milo wspominam historie Aloy.

platinum Ocena gry: 8/10 platinum Czas do platyny: 36h platinum Trudność platyny: 3/10 platinum Fun platynowania: +8/10 Aloy_cool1

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TWISTED METAL (#25) - nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją fenomenu car combatów w Polsce. To musiało być coś konkretnego!!! To musiało mieć pier.dolnięcie!!!! Zbliżała się ćwiara!!! Subtelny jubi

• Pora na małe podsumowanie z mojej strony, nie wiem czy to rok, czy więcej lub mniej, w każdym razie zacznę tam gdzie skończyłem ostatnio  Jeśli coś powtórzyło to sorki, sam już tego nie pilnuję, co op

• Lollipop Chainsaw (PS3)     Ocena gry: 7,5/10 Trudność platyny: 4/10 Fun platynowania: 7/10 W pewnym sensie “gra legenda”, kolekcjonerski kąsek dla zbieraczy (na rynku