Opublikowano 31 grudnia 201311 l Albo jestem ślepy albo nie widzę takiego tematu? Giera dziśmdoszła do mnie, edycja z figurką. Po trailerach, recenzjach, ocenach i opiniach graczy nie powiem jestem mega podjarany. Zacznę grać gdzieś pod koniec tygodnia, bo muszę pierw skończyć Super Mario 3d World. Ograne już macie ? Główny wątek tak jak piszą ok 15 h ? Ile z wymaksowaniem? Jak poziom trudniści, coś podniesiony względem reszty gier z serii Lego ? Ps Jeżeli jednak jest gdzieś taki temat, to proszę o przemiesienie
Opublikowano 22 stycznia 201411 l nie wiedziałem że to będzie takie epickie (pipi) T_T chce pojeździć na dinozaurze i ta muzyka epicka zbekowana z skyrima.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Autor Ta gra była cudowna. Wkleję swoje 3 zdania po jej skończeniu: " Właśnie skończona, główny watek + odrobina maksowania 21:46 na liczniku. Co to za gra. Masakra jakaś, druga moja gra po Mario 3d World na WiiU i druga mocna 9 ! Ta gra jest ogromna, zróżnicowana. Jest to najprawdziwsze połączenie GTA i świata Lego. Jak ktoś nie przepadał za grami z serii Lego to nie ma co się martwić, ta część jest całkiem inna i mocno się różni od reszty. Co ważne jest masa skakania. Grafa bardzo dobra, płynna animacja, a humor to top ostatnich kilku lat. Późną komuną jarałem się kiedyś zestawami Lego City, więc ru czułem się jak w domu. Te dźwigi czy statki z LEgo, kumaci wiedzą OCB. Teraz zabieram się za maksowanie i różne challenge patrząc ile tego jest to 40-50 h pęknie spokojnie. Bardzo polecam. Mocne 9/10 !" Naprawdę ta gra jest niesamowita. Pomasterowałem trochę ok 30 h na liczniku i wymieniłem na Zeldę WW, która właśnie dziś do mnie przyszła...
Opublikowano 23 stycznia 201411 l Autor Wiesz jak ktoś lubi marki Ninny, do tego ma inne konsole + ma mało czasu na granie to grania będzie naprawdę dużo (np 2 x Mario, 1 X Luigi; Lego, Zelda, Donkey Kong), grube godziny przed TV
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Grałem, przeszedłem. Jak ktoś lubi gry w klimatach lego to jak najbardziej brać i grać. Otwarty świat, humor, masa rzeczy do zrobienia/zebrania. Ogólnie przednia i przyjemna zabawa.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Przeszłam i polecam. Jest niezły humor i nawiązania do różnych filmów. Tylko nie spodziewaj się GTA w świecie klocków lego.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Autor No ja przechodziłem w okolice premiery i jak najbardziej porównałbym to z GTA w konwencji "legowej". Co ważne nie licząc ogólnej stylistyki to znacznie różni się ta część od innych gier z serii Lego (jeden bohater, otwarty świat, brak licencji, poboczne aktywności jak wyścigi itp. no i jedno z lepszych wykorzystań padleta w historii WiiU)
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Na pewno lwpsze od innych gier lego. Oryginalna i z dużą dawką humoru. Parodiuje kilka filmów akcji z tego co pamiętam. warta zagrania
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Dobra Panowie, gra już w moich łapach. Będzie grane. Dzięki za porady.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Co daje kupowanie złotych klocków? Kupiłem kilka, ale w sumie nie wiem po co i co to dało.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Złote klocki dają tyle że są po prostu potrzebne jak się chcę zdobyć 100% w grze. Trzeba je zdobyć w takim wypadku wszystkie.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l ZombiiU wyszło na PC jakoś tydzień temu, a tego tytułu nie planują skonwertowac? Cholera, nie będę brał wiiu dla tego tytułu (i kilku gier z marianem).
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Nie planują, bo tę grę wydało Nintendo, w przeciwieństwie do ZombieU, które wydał Ubisoft.
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Jak kogoś jeszcze gierka interesuje, to teraz sprzedajemy za 79,99zł - nówkę z serii Select http://powerplay.com.pl/pl/p/Lego-City-Undercover-ANG-WiiU-folia/5321
Opublikowano 22 listopada 20168 l LEGO City Undercover przestaje, po paru latach, być exem na Wii U. Traveller's Tales stale rozwija uniwersum LEGO opowieści. Deweloperzy pracują teraz nad kilkoma tajnymi projektami, a jednym z nich jest LEGO City: Undercover. Gra zadebiutuje wiosną przyszłego roku na PlayStation 4, Xboksach One i komputerach osobistych. http://www.ppe.pl/news/47672/lego-city-undercover-trafi-na-playstation-4-xbox-one-i-pc.html
Opublikowano 22 listopada 20168 l Dla mnie zakup na premiere bedzie, swietnie sie bawilem przy tej pocietej wersji na 3ds.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Kurczę, tego nie lubię - oryginał wyszedł w 2013, a nowa wersja wyjdzie w 2017 - po czterech latach:/ Gra już na starcie będzie archaiczna.
Opublikowano 22 listopada 20168 l LEGO City Undercover przestaje, po paru latach, być exem na Wii U. Traveller's Tales stale rozwija uniwersum LEGO opowieści. Deweloperzy pracują teraz nad kilkoma tajnymi projektami, a jednym z nich jest LEGO City: Undercover. Gra zadebiutuje wiosną przyszłego roku na PlayStation 4, Xboksach One i komputerach osobistych. http://www.ppe.pl/news/47672/lego-city-undercover-trafi-na-playstation-4-xbox-one-i-pc.html ma byc tez na switcha co pisze w newsie
Opublikowano 23 listopada 20168 l Kurczę, tego nie lubię - oryginał wyszedł w 2013, a nowa wersja wyjdzie w 2017 - po czterech latach:/ Gra już na starcie będzie archaiczna. dlaczego bedzie archaiczna? moim zdaniem to najbardziej rozbudowana gra z serii lego
Opublikowano 23 listopada 20168 l LEGO City Undercover przestaje, po paru latach, być exem na Wii U. Traveller's Tales stale rozwija uniwersum LEGO opowieści. Deweloperzy pracują teraz nad kilkoma tajnymi projektami, a jednym z nich jest LEGO City: Undercover. Gra zadebiutuje wiosną przyszłego roku na PlayStation 4, Xboksach One i komputerach osobistych. http://www.ppe.pl/news/47672/lego-city-undercover-trafi-na-playstation-4-xbox-one-i-pc.html ma byc tez na switcha co pisze w newsie jak skopiowalem tresc newsa to jeszcze o switchu nie bylo mowy, ale masz rację, na switcha też bedzie @Shen - wersja na 3DSa jest osobnym tworem niż pełny undercover na wii u, a nie pociętą wersją. I oczywiście, że nie będzie archaiczna, humor do dziś bawi bo jest świetny, a gameplayowi nic sie nie da zarzucić, poza czestymi loadingami na wii u
Opublikowano 23 listopada 20168 l Autor Kurczę, tego nie lubię - oryginał wyszedł w 2013, a nowa wersja wyjdzie w 2017 - po czterech latach:/ Gra już na starcie będzie archaiczna. dlaczego bedzie archaiczna? moim zdaniem to najbardziej rozbudowana gra z serii lego Dokładnie. Ta gierka niszczy bezdyskusyjnie wszystkie gierki z serii Lego. Co tam się odpi erdala to mała bania. Przeszedłem na WiiU, kupię na PS4 i dziabnę platynę. Świetna gierka.