blantman 5 780 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Ja chętnie jeszcze raz zagram. Jak gry lego mnie nudzą to ta była super . Lepsze od watch dogs 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Ale bedzie grane, konkretny sandbox a nie jakies rdr czy inne watchdogs Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Łooo... świetna informacja! Najpierw ZOMBI, teraz to - super, że będę mógł w końcu ograć ten tytuł. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Wyjdzie 4 kwietnia, będzie co-op. Edytowane 23 lutego 2017 przez Kasias 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Oj chyba wpadnie platynka. Genialną wersję na U zrobiłem może w 50%. Zaje bista gierka i zdecydowanie inna liga niż pozostałe gierki z serii Lego. Edytowane 23 lutego 2017 przez balon Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 bierę na premierę łakamakafą Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Wiadomo kiedy schodzi embargo na recenzje ? Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Wiadomo kiedy schodzi embargo na recenzje ? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Gdyby kogoś to interesowało wersja na Switcha ładuje się dużo szybciej niż na WiiU. Grałem na WiiU - od dzisiaj gram na NS i naprawdę czuję różnicę Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 A jak gra działa na zwykłym PS4? Można brać czy się wstrzymać do jakiś promocji? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2017 Gdyby kogoś to interesowało wersja na Switcha ładuje się dużo szybciej niż na WiiU. Grałem na WiiU - od dzisiaj gram na NS i naprawdę czuję różnicę A jak graficznie względem WiiU coś poprawili? Dalej taka straszna mgła i chamskie dorysowywanie obiektów? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 moim zdaniem znaczna poprawa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 (edytowane) Gdyby kogoś to interesowało wersja na Switcha ładuje się dużo szybciej niż na WiiU. Grałem na WiiU - od dzisiaj gram na NS i naprawdę czuję różnicę duzo szybciej? z tego co widzialem po filmach w sieci, loadingi nadal sa horrendalnie dlugie, okolo minuty na switchu vs ponad minuta na wii u, co, biorac pod uwage ze porownujemy cartridge z plytka jest wynikiem zalosnym. no chyba ze to tylko tak na poczatku i przy niektorych misjach tylko opiszesz swoje wrazenia ogolnie? bo chetnie bym kupil na switcha, pomimo tego ze mialem na wiiu Edytowane 7 kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 A jak gra działa na zwykłym PS4? Można brać czy się wstrzymać do jakiś promocji? A oglądałeś reckę, którą wkleiłem? Gościu mówi o tym, że gra nie trzyma 30 klatek nawet na PRO, do tego jakiś dziwny ghosting. Ja bym się wstrzymał do promocji i to takiej >70zł, bo dla mnie wygląda to na port robiony po najmniejszej linii oporu. Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Ja jutro odbieram swój egzemplarz na Switcha. Mam na WiiU, ale w końcu nie zagrałem. Teraz wprost nie mogę się doczekać sucharów (w naszym języku) - podobno jest tego wyjątkowo dużo, nawet jak na grę z serii LEGO. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Pograłem wczoraj z pół godziny po pracy i póki co zdziwko, że nie chciało im się dubbingu zrobić xd Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2017 Ja jutro odbieram swój egzemplarz na Switcha. Mam na WiiU, ale w końcu nie zagrałem. Teraz wprost nie mogę się doczekać sucharów (w naszym języku) - podobno jest tego wyjątkowo dużo, nawet jak na grę z serii LEGO. uuuu a to jest PL na Switcha? Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2017 O Panie. Na WiiU to chyba nawet multiplatformy od EA nie miały napisów PL? Za rogiem Syberia 3 też PL. Najs. Nintendo jakby zaczęło robić wersje PL to spokojnie powiększyłoby rynek. Na luzie zostaliby drugą siła po Playstation, bo do grona hc graczy doszłyby dzieciaki, preznety na komunię itp. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Conquest szuka aktora dubbingowego obecnie więc... Może coś ruszy w sprawie lokalizacji gierek Nintendo Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Ostatnie Lego na WiiU też miało polskie napisy Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 O Panie. Na WiiU to chyba nawet multiplatformy od EA nie miały napisów PL? Za rogiem Syberia 3 też PL. Najs. Nintendo jakby zaczęło robić wersje PL to spokojnie powiększyłoby rynek. Na luzie zostaliby drugą siła po Playstation, bo do grona hc graczy doszłyby dzieciaki, preznety na komunię itp. Miotasz się w każdym temacie widzę ;) Kup Switcha i nie pożałujesz Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2017 Hhehe Nie no bank wezmę ale z Mario i Zeldą jesień/zima. Jedynie zmienię zdanie co do wcześniejszego zakupu jak będę musiał na jakąś miesięczną delegację jechać, no bo ile można pić w hotelach? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 (edytowane) Bierz 28 kwietnia z Mario Kartem. Z tego co pamiętam nie grałeś w DLC, więc dla samych tych 16 dodatkowych tras już warto. Do tego masz Zeldę, która jest tak dobra, że nie rozumiem jak można czekać na nią tak długo Edit: Dodaj do tego Lego i te trzy gry z Twoim tempem grania powinny wystarczyć Ci do premiery Mario Odyssey Edytowane 8 kwietnia 2017 przez funditto Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2017 No dlc nie ograłem. Boję się znowu grać w MK8. W wersję na WiiU w miesiąc zrobiłem tyle h że w nic innego nie miałem czasu grać. Zobaczę jak będzie chodził kod sieciowy bo na WiiU było bardzo si pod tym względem. Lego też wymęczył na WiiU więc nie jest to priorytet. Kurde dużo sztosów na PS4 na tak "nerwowe" ruchy hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi