Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Zapuscilem sie. 2013 to moze z 12 filmow widzialem, mam czas zeby nadrobic. Niech mod zrozumie, ze sa ludzie zarobieni i chcacy byc na czasie, na koniec stycznia skasuje sie topic i nara. Do rzeczy - wymiencie dekarzowi 10 filmow z gatunku "musze zobaczyc". Gatunek niewazny, tylko zeszly rok wchodzi w gre. Dzieki. Nie ufam filmwebom czy imdb tylko fpsxe! Cytuj
Gość Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Poprzedni rok to "nic nie muszę". Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Moje konto na filmweb mówi że najwyżej oceniłem Drogówke w tym roku, a reszta to jakieś przeciętniaki. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Nie wiem co lubią dekarze, epicki rozmach, krwawą jatkę czy skromny dramat. No ale chętnie pomogę i wymienię 9 moim zdaniem "musisz obejrzeć".1: Drogówka - mocne i polskie, Smarzowski świetnie pokazuje dlaczego tutaj jest jak jest.2: World War Z - Brad Pitt, babka z The Killing, zombie i muzyka Muse. To musiało się udać, ale książka jak zwykle lepsza.3: Iron Man 3 - kolejny udany akcyjniak z Downey Jr. Zabawny i głośny. Jeśli nie widziałeś wcześniejszych to polecam seansik z trylogią.4: Niepamięć - Tom Cruise, Olga Kurylenko i wspaniałe widoczki. Solidne sci-fi.5: Grawitacja - Clooney i Bullock walczą o życie w kosmosie. Wizualny i klimatyczny mistrz 2013 roku.6: Minionki rozrabiają - tarzałem się ze śmiechu po dywanie, świetna animacja.7: Wyścig - Lauda, Hunt, Formuła 1 i te sprawy. Ciekawa historia i świetnie nakręcone wyścigi. 8: Martwe zło - solidnie zrealizowana krwawa jatka. Domek w lesie, obudzone zło i te sprawy.9: Hobbit: Pustkowie Smauga - wiadomo, pewniak jak się lubi te klimaty i widziało jedynkę. 10 nie zebrałem. Mnóstwo było gniotów w 2013, poza tym nie wszystko dałem radę obejrzeć. Mam nadzieję że pomogłem. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 1. Labirynt 2. Kapitan Phillips 3. Wyścig to bankowo. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 (edytowane) nvm Edytowane 3 stycznia 2014 przez _Milan_ Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Wedle tego co widziałem najlepsze to : Labirynt, Mama, Martwe zło, Lego Batman the movie i Dom bardzo nawiedzony. Mozna jeszcze dodać Snitch i Wielki Gatsby, ale to drugie to bardziej za zdjecia i muzykę. Generalnie rok słaby.... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 django, only god forgives, ogólnie imo kiepski rok, w roku 2013 byłem tylko dwa razy w kinie. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Bez kitu ja tez chyba bylem tylko na drogowce i na labiryncie. Oba filmy polecam, reszty nowosci nie widzialem xdddd Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 nie sposób się nie zgodzić Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Jeszcze nadrabiam kanał screen junkies, ale to mnie zniszczyło - http://www.youtube.com/watch?v=8WKgNyvsNDM 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Wyścig, Man of Steel, Iron Man 3, Lone Ranger, Millerowie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 Winner, Best Actor in a Motion Picture - Drama: Matthew McConaughey for Dallas Buyers Club <okej> leto też zgarnął za cross-dressing i dietę cud. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi