Opublikowano 3 stycznia 201411 l Zapuscilem sie. 2013 to moze z 12 filmow widzialem, mam czas zeby nadrobic. Niech mod zrozumie, ze sa ludzie zarobieni i chcacy byc na czasie, na koniec stycznia skasuje sie topic i nara. Do rzeczy - wymiencie dekarzowi 10 filmow z gatunku "musze zobaczyc". Gatunek niewazny, tylko zeszly rok wchodzi w gre. Dzieki. Nie ufam filmwebom czy imdb tylko fpsxe!
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Moje konto na filmweb mówi że najwyżej oceniłem Drogówke w tym roku, a reszta to jakieś przeciętniaki.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Nie wiem co lubią dekarze, epicki rozmach, krwawą jatkę czy skromny dramat. No ale chętnie pomogę i wymienię 9 moim zdaniem "musisz obejrzeć".1: Drogówka - mocne i polskie, Smarzowski świetnie pokazuje dlaczego tutaj jest jak jest.2: World War Z - Brad Pitt, babka z The Killing, zombie i muzyka Muse. To musiało się udać, ale książka jak zwykle lepsza.3: Iron Man 3 - kolejny udany akcyjniak z Downey Jr. Zabawny i głośny. Jeśli nie widziałeś wcześniejszych to polecam seansik z trylogią.4: Niepamięć - Tom Cruise, Olga Kurylenko i wspaniałe widoczki. Solidne sci-fi.5: Grawitacja - Clooney i Bullock walczą o życie w kosmosie. Wizualny i klimatyczny mistrz 2013 roku.6: Minionki rozrabiają - tarzałem się ze śmiechu po dywanie, świetna animacja.7: Wyścig - Lauda, Hunt, Formuła 1 i te sprawy. Ciekawa historia i świetnie nakręcone wyścigi. 8: Martwe zło - solidnie zrealizowana krwawa jatka. Domek w lesie, obudzone zło i te sprawy.9: Hobbit: Pustkowie Smauga - wiadomo, pewniak jak się lubi te klimaty i widziało jedynkę. 10 nie zebrałem. Mnóstwo było gniotów w 2013, poza tym nie wszystko dałem radę obejrzeć. Mam nadzieję że pomogłem.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Wedle tego co widziałem najlepsze to : Labirynt, Mama, Martwe zło, Lego Batman the movie i Dom bardzo nawiedzony. Mozna jeszcze dodać Snitch i Wielki Gatsby, ale to drugie to bardziej za zdjecia i muzykę. Generalnie rok słaby....
Opublikowano 4 stycznia 201411 l django, only god forgives, ogólnie imo kiepski rok, w roku 2013 byłem tylko dwa razy w kinie.
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Bez kitu ja tez chyba bylem tylko na drogowce i na labiryncie. Oba filmy polecam, reszty nowosci nie widzialem xdddd
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Jeszcze nadrabiam kanał screen junkies, ale to mnie zniszczyło - http://www.youtube.com/watch?v=8WKgNyvsNDM
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Winner, Best Actor in a Motion Picture - Drama: Matthew McConaughey for Dallas Buyers Club <okej> leto też zgarnął za cross-dressing i dietę cud.