Opublikowano 28 stycznia 201411 l Pomyliłeś tematy gwiazdko CW. O really?! A jaki sens ma wklejanie porownan wersji w temacie gry ktora znajduje sie w dziale PS4? Ogarnijcie sie ludzie, bo wam dup.e ten bol rozerwie.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Ja sie teraz tak chłodno zastanawiam o co chodziło z tą akcją 30 FPS / 60 FPS. W zeszłym tygodniu kiedy gruchnęło info o 30 FPS płyty z grami były już nagrane i szły do sklepów i hurtowni Tak więc zastanawiam się kto i po co puścił te plote Xkloc ?
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Jaką plotę? Przecież Tomb Raider na PS4 działa w 60FPS (ze znacznymi spadkami, ale do 32 FPS), natomiast na Xboxie One górna granica to 30FPS, z czego spadki są nawet do 18FPS.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l No plotę jakoby nie bedzie owych 60 FPS Niektóre źródła podawały takie info
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Zadna plota. Takie info podal jeden z tworcow, zapewne by nie rozpetywac shitstormu, ktory i tak nastapil gdy wyszlo na jaw, ze framerate na PS4 jest dwa razy wyzszy. Ja juz gram i slicznie sie to prezentuje. Moze nie jest to jakis kosmos graficzny, ale 1080p i 60klatek daje rade (chcialbym taka reedycji TLoU na PS4 ) Twarz Lary faktycznie inna, ale nie jest beznadziejna jakby moglo sie wydawac patrzac na screeny krazace po sieci. Poprzednia facjata lepsza (mlodsza i nie wiem, bardziej niewinna, ciezko okreslic ) ale ta nowa prezentuje sie bardzo dobrze. Edytowane 29 stycznia 201411 l przez Ins
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Ins a jak z tymi dodatkami (komiks, dlc), wszystko jest na płycie czy coś trzeba pobierać?
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Komiks jest dostepny w menu, nie trzeba nic sciagac: Natomiast jezeli chodzi o DLC to nie mam pojecia (nawet nie wiem co ma zawierac ), ale podejrzewam ze jest na plycie bo w pudelku nie ma zadnego kodu itp. Jest za to jedna karteczka dotyczaca gwarancji, niezla bida:
Opublikowano 29 stycznia 201411 l To grubo AC4 to chociaż jakąś książeczkę miało Z drugiej strony po ... te papiery w pudełku
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Czy ja dobrze widzę, że na okładce są informacje dotyczące uruchamiania? Tak im ku.rwa szkoda było dodać jedną kartkę? Jaka żenada z tym oszczędzaniem. A Lara wygląda pięknie. :O
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Pogralem troche i nowa twarz zdecydowanie bardziej mi sie podoba I CO TERAS MAZZZEO??????????//// Uprzejmie proszę o przeniesienie tego posta do działu CW, gdzie jego miejsce.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l DigitalFoundry dziś opublikowało na swoim kanale Youtube sprostowanie, że pomiar ich wydajności fps na PS4 nie do końca był poprawny - nowym materiał pokazuje całą sytuację trochę inaczej - gra wg nich nagle dostała więcej klatek. Od wczoraj gram na PS4 w TombRaider i nic nie chrupie, a jeśli nawet animacja spada z 60 do 50 fps, to nadal płynność jest zachowana a spadek nieodczuwalny. Jest genialnie! A Crystal Dynamics gratuluję, że im się to udało zrobić.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l DigitalFoundry dziś opublikowało na swoim kanale Youtube sprostowanie, że pomiar ich wydajności fps na PS4 nie do końca był poprawny - nowym materiał pokazuje całą sytuację trochę inaczej - gra wg nich nagle dostała więcej klatek. szoook.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Autor Dostałęm potwierdzenie, gra wysłana jutro odbieram więc piątek po pracy, cała sobota, cała niedziela ostre Hardcorowe Online granie.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Wersję na PS3 ograłem mniej więcej do połowy.Obecnie mam PS4 warto dać 2 stówki i jeszcze raz spróbować? Pytam osób co mają i grają
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Bardzo fajna reedycja warto kupić zwłascza jak ktos nie grał na past genach. Polecam. Ciekawe czy pojawi się na polskim storze bo niestety trzeba grac w anglika z usa
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Autor Ograłem wersje na PS3 na 100% tak bardzo mi się podobała, po skończeniu przygody wyspa pozostaje pusta, tak jak w prawdziwym życiu, wrogowie nie respawnują. Chyba że gdzieś kogoś nie zabiłeś to można wrócić i dobić. Po ograniu płytkę z grą sprzedałem i żałuje że nie mam jej w swojej kolekcji tym bardziej jaram się faktem żę za 189zł znów odświeżę sobie te magiczną przygodę. Najtaniej robson.pl 189 zł ale wersja angielska. Polskiej nigdy nie słyszałem i specjalnie nie zamierzam. Czy warto? Tak zdecydowanie!
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Na Muve.pl w opisie gierki przeczytałem, że wersja polska to tylko polskie napisy, więc niezła beczka będzie jeśli to prawda, że nie wrzucili polskiego dubbingu
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Autor Karolina Gorczyca przecież podkładała głos pod Larę i z tego co pamiętam to ponownie ścieżka dźwiękowa polska ma być dodana w pełni w Definitive Edition. Ile kosztuje TR na PS4 w US psnstore ?
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Komiks jest dostepny w menu, nie trzeba nic sciagac: Natomiast jezeli chodzi o DLC to nie mam pojecia (nawet nie wiem co ma zawierac ), ale podejrzewam ze jest na plycie bo w pudelku nie ma zadnego kodu itp. Jest za to jedna karteczka dotyczaca gwarancji, niezla bida: A tak wygląda moja z książeczką Edytowane 30 stycznia 201411 l przez lennox
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Wersję na PS3 ograłem mniej więcej do połowy.Obecnie mam PS4 warto dać 2 stówki i jeszcze raz spróbować? Pytam osób co mają i grają Ja byłem w takiej samej sytuacji, na ps3 może 35% ukończyłem. Wg mnie warto w to zagrać na PS4.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Komiks jest dostepny w menu, nie trzeba nic sciagac: Natomiast jezeli chodzi o DLC to nie mam pojecia (nawet nie wiem co ma zawierac ), ale podejrzewam ze jest na plycie bo w pudelku nie ma zadnego kodu itp. Jest za to jedna karteczka dotyczaca gwarancji, niezla bida: A tak wygląda moja z książeczką Ile cię to wersja kosztowała i czy można ją kupić w media markt ?