Sibian 154 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Pomyliłeś tematy gwiazdko CW. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Pomyliłeś tematy gwiazdko CW. O really?! A jaki sens ma wklejanie porownan wersji w temacie gry ktora znajduje sie w dziale PS4? Ogarnijcie sie ludzie, bo wam dup.e ten bol rozerwie. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Ja sie teraz tak chłodno zastanawiam o co chodziło z tą akcją 30 FPS / 60 FPS. W zeszłym tygodniu kiedy gruchnęło info o 30 FPS płyty z grami były już nagrane i szły do sklepów i hurtowni Tak więc zastanawiam się kto i po co puścił te plote Xkloc ? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Jaką plotę? Przecież Tomb Raider na PS4 działa w 60FPS (ze znacznymi spadkami, ale do 32 FPS), natomiast na Xboxie One górna granica to 30FPS, z czego spadki są nawet do 18FPS. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 No plotę jakoby nie bedzie owych 60 FPS Niektóre źródła podawały takie info Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 (edytowane) Zadna plota. Takie info podal jeden z tworcow, zapewne by nie rozpetywac shitstormu, ktory i tak nastapil gdy wyszlo na jaw, ze framerate na PS4 jest dwa razy wyzszy. Ja juz gram i slicznie sie to prezentuje. Moze nie jest to jakis kosmos graficzny, ale 1080p i 60klatek daje rade (chcialbym taka reedycji TLoU na PS4 ) Twarz Lary faktycznie inna, ale nie jest beznadziejna jakby moglo sie wydawac patrzac na screeny krazace po sieci. Poprzednia facjata lepsza (mlodsza i nie wiem, bardziej niewinna, ciezko okreslic ) ale ta nowa prezentuje sie bardzo dobrze. Edytowane 29 stycznia 2014 przez Ins 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 No to graty, że już masz Ja swoją może dostanę już jutro Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Ins a jak z tymi dodatkami (komiks, dlc), wszystko jest na płycie czy coś trzeba pobierać? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Komiks jest dostepny w menu, nie trzeba nic sciagac: Natomiast jezeli chodzi o DLC to nie mam pojecia (nawet nie wiem co ma zawierac ), ale podejrzewam ze jest na plycie bo w pudelku nie ma zadnego kodu itp. Jest za to jedna karteczka dotyczaca gwarancji, niezla bida: 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 To grubo AC4 to chociaż jakąś książeczkę miało Z drugiej strony po ... te papiery w pudełku Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Czy ja dobrze widzę, że na okładce są informacje dotyczące uruchamiania? Tak im ku.rwa szkoda było dodać jedną kartkę? Jaka żenada z tym oszczędzaniem. A Lara wygląda pięknie. :O Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Pogralem troche i nowa twarz zdecydowanie bardziej mi sie podoba Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Pogralem troche i nowa twarz zdecydowanie bardziej mi sie podoba I CO TERAS MAZZZEO??????????//// Uprzejmie proszę o przeniesienie tego posta do działu CW, gdzie jego miejsce. Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 DigitalFoundry dziś opublikowało na swoim kanale Youtube sprostowanie, że pomiar ich wydajności fps na PS4 nie do końca był poprawny - nowym materiał pokazuje całą sytuację trochę inaczej - gra wg nich nagle dostała więcej klatek. Od wczoraj gram na PS4 w TombRaider i nic nie chrupie, a jeśli nawet animacja spada z 60 do 50 fps, to nadal płynność jest zachowana a spadek nieodczuwalny. Jest genialnie! A Crystal Dynamics gratuluję, że im się to udało zrobić. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 DigitalFoundry dziś opublikowało na swoim kanale Youtube sprostowanie, że pomiar ich wydajności fps na PS4 nie do końca był poprawny - nowym materiał pokazuje całą sytuację trochę inaczej - gra wg nich nagle dostała więcej klatek. szoook. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 stycznia 2014 Dostałęm potwierdzenie, gra wysłana jutro odbieram więc piątek po pracy, cała sobota, cała niedziela ostre Hardcorowe Online granie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 skąd bierzecie i ile płacicie? Cytuj
Makot 5 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Wersję na PS3 ograłem mniej więcej do połowy.Obecnie mam PS4 warto dać 2 stówki i jeszcze raz spróbować? Pytam osób co mają i grają Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Bardzo fajna reedycja warto kupić zwłascza jak ktos nie grał na past genach. Polecam. Ciekawe czy pojawi się na polskim storze bo niestety trzeba grac w anglika z usa Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 stycznia 2014 Ograłem wersje na PS3 na 100% tak bardzo mi się podobała, po skończeniu przygody wyspa pozostaje pusta, tak jak w prawdziwym życiu, wrogowie nie respawnują. Chyba że gdzieś kogoś nie zabiłeś to można wrócić i dobić. Po ograniu płytkę z grą sprzedałem i żałuje że nie mam jej w swojej kolekcji tym bardziej jaram się faktem żę za 189zł znów odświeżę sobie te magiczną przygodę. Najtaniej robson.pl 189 zł ale wersja angielska. Polskiej nigdy nie słyszałem i specjalnie nie zamierzam. Czy warto? Tak zdecydowanie! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Na Muve.pl w opisie gierki przeczytałem, że wersja polska to tylko polskie napisy, więc niezła beczka będzie jeśli to prawda, że nie wrzucili polskiego dubbingu Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 stycznia 2014 Karolina Gorczyca przecież podkładała głos pod Larę i z tego co pamiętam to ponownie ścieżka dźwiękowa polska ma być dodana w pełni w Definitive Edition. Ile kosztuje TR na PS4 w US psnstore ? Cytuj
lennox 67 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) Komiks jest dostepny w menu, nie trzeba nic sciagac: Natomiast jezeli chodzi o DLC to nie mam pojecia (nawet nie wiem co ma zawierac ), ale podejrzewam ze jest na plycie bo w pudelku nie ma zadnego kodu itp. Jest za to jedna karteczka dotyczaca gwarancji, niezla bida: A tak wygląda moja z książeczką Edytowane 30 stycznia 2014 przez lennox Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Wersję na PS3 ograłem mniej więcej do połowy.Obecnie mam PS4 warto dać 2 stówki i jeszcze raz spróbować? Pytam osób co mają i grają Ja byłem w takiej samej sytuacji, na ps3 może 35% ukończyłem. Wg mnie warto w to zagrać na PS4. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Komiks jest dostepny w menu, nie trzeba nic sciagac: Natomiast jezeli chodzi o DLC to nie mam pojecia (nawet nie wiem co ma zawierac ), ale podejrzewam ze jest na plycie bo w pudelku nie ma zadnego kodu itp. Jest za to jedna karteczka dotyczaca gwarancji, niezla bida: A tak wygląda moja z książeczką Ile cię to wersja kosztowała i czy można ją kupić w media markt ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi