Skocz do zawartości

Tomb Raider - Definitive Edition

darkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

One są bardzo proste. Tylko potrzeba 3 osób i wpada to raz - dwa :)

My dziś wieczorkiem gramy z USSR. Także jeżeli ktoś ma chęć to wbijajcie do nas.

1 771 000 expa jest raczej srednio łatwe szybkie i przyjemne.

Opublikowano

One są bardzo proste. Tylko potrzeba 3 osób i wpada to raz - dwa :)

My dziś wieczorkiem gramy z USSR. Także jeżeli ktoś ma chęć to wbijajcie do nas.

1 771 000 expa jest raczej srednio łatwe szybkie i przyjemne.

Aby odblokować generała trzeba to zrobić dwa razy bo glitch nie działa. 

Opublikowano

Nie trzeba kupowac generała do platyny.

Trzeba, trofeum Shopaholic - Buy every upgrade and character in multiplayer.

Generał jest postacią dostępną po odblokowaniu Prestige 2 czyli level 60 x2 ale za to nie kosztuje nic z tego co zbieramy w skrzynkach.

Za to  x 2 Lara Croft Jest dostępna na levelu 60 i kosztuje 10.000 :/

Jeśli jednak jestem w błędzie proszę wyprowadź mnie z niego ponieważ nie chcę napier.dalać dwa razy levelu 60. Jest jakiś chaczyk o którym nie wiem bo sprawdzałem na gametrohies.org i tam póki co nic nie ma. 

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam Glitch  DZIAŁA !!! http://www.psxextreme.info/topic/105561-tomb-raider-definitive-edition/?p=3016283

Sorry Lennox za poprzedni weekend, ja znalazłem dobrych ludzi do boostowania trofeów online w Bioshock 2, z racji tego że tak mało ludzi już gra w te grę przez weekend byłem w stanie z nimi usunąć z drogi wszystkie trofea on line i teraz droga do 100% platinum jest dla mnie otwarta. 

W ten weekend oczywiście będę znów starał się wygrać Free For All, ponieważ niestety glitch z routerem nie działa i trzeba mieć skilla aby wygrać ten tryb, gdyż nie opiera się na mocnej drużynie pod którą można się podczepić, tutaj zabijamy solo wszystkich jak leci  :confused:

Edytowane przez ussr
Opublikowano

Panowie, co za gejowizna. Grałem sobie wesoło przez parę dni w Tomba, doszedłem do plaży z bunkrem, zapisałem grę u wyłączyłem konsolę. Dzisiaj włączam, wczytuję zapis, a tu kjerwa CE-34878-0. WTF?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłem trochę w  multi. TDM 2vs2. jak tylko załapłem o co chodzi przycisneliśmy przeciwnika na respie i było po grze. Do drugiej rundy nawet nie wyszli. NIe wiem czy wytrzymam do 60 lvl.

Opublikowano (edytowane)

Noś apteczki w prywatnym meczu na plaży, jedna runda 12 minut i 33.000, tylko musisz upuszczać walizki żeby mieć medium carry + long carry. Za 20 upuszczonych walizek dostajesz dodatkowo 20*200 czyli 4000 exp. 

Albo znajdź kogoś do wspólnego boostowania i na mapie z łodzią podwodną strzelajcie do siebie na wzajem z granatnika, 20 minut i 80.000 exp, szybsza metoda. 

Bo innego sposobu na dobicie do levelu 60 nie widzę, Level 60 to 1.771.000 exp :D

Edytowane przez ussr
Opublikowano (edytowane)

W pierwszym meczu wpadło mi  25000xp więc źle nie było. Chodzi mi raczej o takie akcje jak z respawnem ( tylko jeden na mapie w tdm nie wiem jak w innych trybach ) albo czekannie na rozpoczęcie gry 5-10 minut, granie w multi w tej grze do przyjemności nie należy.

Edytowane przez Suboshi
Opublikowano

Pamiętam że dzięki respawnom nabijałem więcej zabitych na swoje konto. Jak mnie ktoś ustrzelił to po respawnie zostawiałem bombe w tym miejscu. Kilka takich akcji i byłem do przodu :) 

Dziś zdecydowanie więcej osób gra on line w TR na PS3 bo darmówka w plusie. A trybu on line w ogóle w tej grze być nie powinno. Zamiast tego więcej DLC jak jakieś grobowce to rozwikłania. Szkoda bo zmarnowali ten potencjał. 

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

ile czasu zajęło wam zrobienie platyny w tej grze?

aby znaleźć wszystkie dzienniki i inne artefakty itp. korzystaliście pewnie z jakiegoś poradnika, może ktoś podrzucić jakiś sprawdzony?

jakieś rady?

spróbuje zrobić gre na 100%, ale ciężko samemu znaleźć wszystko, mam jakieś 30% gry i brakuje mi kilku rzeczy

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Schody w grze wielosobowej ? większość trofików można zrobić na prywatnym. Na prawde jest łatwo. 

ile czasu zajęło wam zrobienie platyny w tej grze?

aby znaleźć wszystkie dzienniki i inne artefakty itp. korzystaliście pewnie z jakiegoś poradnika, może ktoś podrzucić jakiś sprawdzony?

jakieś rady?

spróbuje zrobić gre na 100%, ale ciężko samemu znaleźć wszystko, mam jakieś 30% gry i brakuje mi kilku rzeczy

Na YT są lokacje wszystkiego co jest do znalezienia.