Makot 5 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Pytanie może nie na miejscu ale wolę się zapytać - Do wbicia platyny trzeba też wbić trofiki z multi? - Ukończyłem główną fabułę ,teraz zbieram resztę jednak nie mam pojęcia jak przejść do innych obozów? Główne drzwi zamknięte a szybka podróż nie działa ? Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 jest taki moment (pod koniec fabuły) że otrzymujemy warnning że po przekroczeniu tego punktu nie można już wracać. Może o to chodzi? Cytuj
Makot 5 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Przemieszczanie się już załatione Trzeba to robić z miejsca zaznaczonego "namiotem" obóz zaznaczony "ogniskiem" nie ma opcji szybkiego przenoszenia Teraz pytanie o platynke trzeba w multi trofea wbijać też? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 lutego 2014 Autor Opublikowano 7 lutego 2014 Tak trzeba zrobić trofea online do Platyny. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 One są bardzo proste. Tylko potrzeba 3 osób i wpada to raz - dwa My dziś wieczorkiem gramy z USSR. Także jeżeli ktoś ma chęć to wbijajcie do nas. Cytuj
v0rtex 0 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Szalu nie ma... Gry normalnie mozna sprzedac po zakupie ? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Gry normalnie mozna sprzedac po zakupie ? możesz sprzedać nawet nienormalnie ... 2 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 A jak to jest po "naszemu"? :o Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 ... 83% gry, zbieram sobie wszystko fajnie, No końcówka jak nic, a tu jeeeb i sejw z(pipi)any jak żyć? W nfs rivals było to samo ale nie na samym końcu. W (pipi)e to mam, ide spac! A Wy sobie lepiej zapisujcie wszystko na 3 slotach, bo jak Wam sejw wybuchnie to nie stracicie wszystkiego. Gra za(pipi)ista, ale juz mniej 1 Cytuj
Makot 5 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Mi tylko raz sejwy z BF4 zniknęły Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 (edytowane) ... 83% gry, zbieram sobie wszystko fajnie, No końcówka jak nic, a tu jeeeb i sejw z(pipi)any jak żyć? W nfs rivals było to samo ale nie na samym końcu. W (pipi)e to mam, ide spac! A Wy sobie lepiej zapisujcie wszystko na 3 slotach, bo jak Wam sejw wybuchnie to nie stracicie wszystkiego. Gra za(pipi)ista, ale juz mniej Jeżeli masz plusa i stracisz zapis, powinieneś go mieć na dysku internetowym. Edytowane 8 lutego 2014 przez anarom_pl Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 ... 83% gry, zbieram sobie wszystko fajnie, No końcówka jak nic, a tu jeeeb i sejw z(pipi)any jak żyć? W nfs rivals było to samo ale nie na samym końcu. W (pipi)e to mam, ide spac! A Wy sobie lepiej zapisujcie wszystko na 3 slotach, bo jak Wam sejw wybuchnie to nie stracicie wszystkiego. Gra za(pipi)ista, ale juz mniej Jeżeli masz plusa i stracisz zapis, powinieneś go mieć na dysku internetowym. No był tylko niestety z samego początku gry największy ból ze znajdźkami bo zbierałam je na bieżąco. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Dobrze wiedzieć, że takie "jaja" się dzieją. Wygląda na to, że dla świętego spokoju trzeba robić backup na chmurę. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Gry normalnie mozna sprzedac po zakupie ? możesz sprzedać nawet nienormalnie ... nie wiem co masz na myśli, ale nie zawsze sie da. np. gry w opakowaniu PL nie sprzedasz w sklepie zagranica Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Kolega pewnie nie zdążył się jeszcze dobrze zorientować w temacie i sądził, że ploty sprzed nadejścia nowej generacji są prawdziwe. A mowa o blokadzie używek xD. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 jest trofka jak ukończy sie na hardzie grę ?? czy mozna łupać na easy ?? Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 a co z trofeami ma to znaczenie na jakim poziomie grasz czy nie ?? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 a co z trofeami ma to znaczenie na jakim poziomie grasz czy nie ?? nie Cytuj
lennox 67 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Jedyna chyba gra do tej pory gdzie platynę można zrobić na "Easy" Nie mówię, że to źle ale dla szukających mocnych wrażeń cieńko Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Na normalu trzeba się mocno starać, żeby zginąć. Na easy to już samograj, no ale kto co lubi… Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Jak ktoś ma jedną rękę, lub porażenie mózgowe, to może grać na easy. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Poziom "High" też nie jest jakiś bardzo ciężki. Porównując z "Crushing" z Uncharted wręcz śmiesznie łatwy Ale wydaje mi się, że twórcom o to własnie chodziło. Chcieli chyba stworzyć taką luźną rozgrywkę Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Starsze Tomb Raidery były trudne z powodu archaiczności jeśli spojrzeć na nie z dzisiejszej perspektywy. Teraz mamy cover systemy, auto-regeneracje i inne dopalacze. Niemniej gra jest świetna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi