Nemesis 1 271 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Nie znalazłem nigdzie takowego tematu a pomysł wydaje się być całkiem niezły. W końcu kto z Was nie chciałby jeszcze raz zaliczyć klasycznego Mariana Bros. z seriami nowych wyzwań i ficzerków. http://www.youtube.com/watch?v=q8iVk3v2l2E Czekam na takie remixy klasycznych Castlevanii czy Contry. Nie wiem jeszcze czy usługa obejmuje wyłącznie gry od Nintendo. Fajnie byłoby jeśli firma postara się o klasyki pokroju Final Fight czy Goal 3. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 To video wygląda jak żart ze współczesnego gamingu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Czuć w tym trochę Wario Ware. Wygląda zabawnie, z chęcią sprawdzę. Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 (edytowane) Jak dla mnie świetna sprawa. Pograłem z 2 godziny i bawiłem się bardzo dobrze. Nie wiem tylko, jak mozna było nie zrobic rankingów z najlepszymi wynikami w takiej gierce.. Czekam na snes remix! Edytowane 7 marca 2014 przez michciu77 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 cena trochę odstrasza ale zabawy co niemiara Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) Podoba mi sie pomysl tej gierki, w kwietniu ma sie ukazac druga czesc i w Japonii obydwie maja pojawic sie w zestawie pudelkowym, myslalem nad zakupem jedynki, ale zaczekam.Mam nadzieje, ze do nas rowniez trafi zestaw w pudelku bo na bank bym to kupil - oczywiscie jesli cena nie bylaby zbyt wysoka. Edytowane 17 lutego 2014 przez saptis Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Ice climbers przypomniało mi czemu nienawidziłem tej gry za dzieciaka. Tak z(pipi)anego i frustrującego sterowania to chyba nigdzie nie ma(no może to clu clu cośtam walczy o koronę bo też straszny stolec).Cena moim zdaniem jest ok,bo grania jest co nie miara,chociaż mogliby dać jakąś zniżkę przy zakupie pakietu obu gier. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 W grudniu wychodzi wydanie pudełkowe, opublikowano pierwszy trailer tej edycji: Ciekawe ile będzie kosztować. Jeśli max stówę to pewnie kupię, chyba że na eShopie dadzą jakąś dobrą promocję. Cytuj
Labtec 3 660 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Na razie tylko ogłosili dla US i A, może będzie tak jak z Duck Tales Remastered i nie dostaniemy na plycie Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Ja czekalem na wydanie pudelkowe i w koncu i tak kupilem cyfrowki chociaz zawsze omijalem takie wydania - teraz jak juz mam obydwie czesci Nes Remix to nagle sie okazalo, ze Nintendo wyda je na plycie..... Jesli bedzie w dobrej cenie to chyba kupie, ale bede musial sie zastanowic jednak kazdemu kto jeszcez nie ma to polecam bo gra sie naprawde super. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 stare pierdziele, a w dr. mario grajo hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi