Skocz do zawartości

W co teraz grasz...?

balon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z okazji, że jest już nas w PL grubo ponad 10, zakładam tak jak na innych systemach. Pomocne także będzie np przy cioraniu online np w MK8

Ja obecnie gram w Lego City Undercover. Ta gra gniecie kule. Jest ogromna z kozackim humorem, który mnie co chwilę rozbawia. Dużo skakania, eksploracji, sekretów. Gra na wiele godzin. Obecnie mam niecałe 6 h przegrane i jakoś 5 % postępu. Dla miłośników platformówek i fanów GTA :) must have.

Na zmiane z Lego masteruję Mario 3d World.

Z okazji, że jest już nas w PL grubo ponad 10, zakładam tak jak na innych systemach. Pomocne takrze będzie np przy cioraniu online np w MK8

Ja obecnie gram w Lego City Undercover. Ta gra gniecie kule. Jest ogromna z kozackim humorem, który mnie co chwilę rozbawia. Dużo skakania, eksploracji, sekretów. Gra na wiele godzin. Obecnie mam niecałe 6 h przegrane i jakoś 5 % postępu. Dla miłośników platformówek i fanów GTA :) must have.

Na zmiane z Lego masteruję Mario 3d World.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Ekhem...nie chce sie czepiac ale piszemy "także".

Uaaa no wstyd... już poprawione. Niestety umysł ścisły czasami powoduje u mnie takie kwiatki;) Jak już zabrałeś głos to mogłeś chociaż napisać w co teraz grasz.

Opublikowano (edytowane)

Pikmin 3, ponad 10 godzin na liczniku jak dotychczas, stara dobra szkoła Nintendo. Oni są mistrzami w backtrackingu ;)

Edytowane przez S_600
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wii Party U z dzieciakami (6/8). Jeszcze lepsza niż poprzednia, minigierki z padletem i bez, morze trybów i ogólnie, fajna gra. Jak sie ktoś na posiadówkach ze znajomymi obegrał Sing Starem to też polecam.

Opublikowano

Super Mario 3d World ale na razie słabo coś choć już jestem po napisach końcowych i wiem że to jest świetny tytuł. Cel 100% czy wykonam ...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie Marian 3D World, czyli geniusz nr 1 i Metroid Prime - geniusz nr 2. Będę grał w nie do oporu, a później jakaś Zelda i Mario Kart 8. :)

Opublikowano (edytowane)

Na konec Star world w Mario spodziewałem się bossa ale jednak .... więc teraz czas na mały hardcore :D

Edytowane przez Xord
  • 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Super Mario 3D World - większy fun factor

Super Mario Bros U - więcej rzucania mięsem :P

Obie to świetne gry. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Na Wii U mam takie hiciory jak Super Mario 3D World i Donkey Kong Tropical Freeze, ale aktualnie najwiecej zagrywam sie w Nes Remix - mam juz ponad 7 godzin na liczniku, a gry jeszcze i tak nie ukonczylem.

Edytowane przez saptis
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie przy kontuzji i niemozliwosci gry w pilke, ostro trenuje z Your Shape Fitness 2013, co by forme utrzymac, no i gdzies tam podczas meczy troche zaczelem Zelde WW przechodzic. Absolutnie nie mam teraz czasu na MK8 czy 3D World i dopiero za ok 2 miesiace zaczne sie pojawiac regularnie w MK8 online.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio gram tylko na Wii U, najwiecej zagrywam sie w kapitalna Zelde Wind Waker HD - gre mialem juz na GameCube i ukonczylem ponad 10 lat temu, ale teraz odkrywam ja na nowo - okazalo sie, ze jest wiele rzeczy, o ktorych wogole nie wiedzialem. Kapitalna i niesamowicie rozbudowana gra !

Ponadto gram jeszcze w Mario Kart 8 - przechodze turnieje w singlu na trzy gwiazdki, poki co 50cc.

Opublikowano

Ostatnio gram tylko na Wii U, najwiecej zagrywam sie w kapitalna Zelde Wind Waker HD - gre mialem juz na GameCube i ukonczylem ponad 10 lat temu, ale teraz odkrywam ja na nowo - okazalo sie, ze jest wiele rzeczy, o ktorych wogole nie wiedzialem. Kapitalna i niesamowicie rozbudowana gra !

Ponadto gram jeszcze w Mario Kart 8 - przechodze turnieje w singlu na trzy gwiazdki, poki co 50cc.

Jw oba tytuły, pierwszy kontakt z Zeldą im dalej tym bardziej się wkręcam, Zelda to coś zupełnie innego zero podpowiedzi rożnorodność tylko WiiU.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Obecnie Pikmin 3 a w formie retro wspomnień zajrzałem do szafy gdzie dumnie miedzy generacjami konsol GCN - WII - WII U spoczywają 2 pierwsze części.

PS: Wind Waker masterpiece gra na 70-80 godzin a ma bardzo niski poziom trudności, najlepsze że coraz bliżej końca a tu świat i jego zawartość mnie przytłaczają ilością i różnorodnością. Wrażenie nie małe po tych 11 latach kiedy to ją kończyłem w 100% świetna wirtualna przygoda.

Edytowane przez Xord