Opublikowano 5 października 201410 l Tanio? To ile i gdzie? Edytowane 5 października 201410 l przez ListuniO
Opublikowano 5 października 201410 l To coś jest nie halo, czyżby nauczka po colonial marines? I cenę teraz dają adekwatną do jakości? Śledzę tytuł od początku i ciągnie mnie do kupna w przyszłym tyg. Na ps4 ale chyba się wstrzymam bo coś tu nie gra na razie driveclub i the evil within styknie
Opublikowano 5 października 201410 l przeczytaj recki miastogier (9.5) oraz gry online (6.5). linki na poprzedniej stronie.
Opublikowano 5 października 201410 l Przed chwilą przeczytałem jak dla fana obcego może być naprawdę solidnie, zwłaszcza grając nocami, oby tylko nie skopali zachowania obcego bo coś tam o tym piszą moze gra się obroni.
Opublikowano 5 października 201410 l na normal zbyt przewidywalny - minus od gry online na hard zbyt nieprzewidywalny - minus od ign przykro mi ta gra jest już stracona.
Opublikowano 7 października 201410 l Analiza techniczna, PS4>Xbone Indeed, the situation is pretty interesting: Creative Assembly has targeted parity in terms of resolution and graphical fidelity across both consoles, but in doing so has incurred a performance hit on the Xbox One Cytat In essence, we have a locked parity between the two consoles in terms of image quality, but when it comes down to performance, it's clear that Sony console offers up a smoother and more consistent gameplay experience. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-alien-isolation-performance-analysis
Opublikowano 7 października 201410 l Gra zebrała dobre noty, teraz opinie na Steam i forach tylko potwiedzają, że to najlepszy Obcy od czasów AvP 2. Można śmiało brać. Narzekają głównie ne fani filmowej jedynki.
Opublikowano 8 października 201410 l przez pierwsze pół godziny zaje.biście budują klimat zaszczucia. cała ta stacja zapowiada się mega-klimatycznie. jak pierszy raz wyskoczy obcy to chyba się zes.ram ze strachu.
Opublikowano 8 października 201410 l W ogole sie ta gra nie interesowalem, bo nie spodziewalem sie niczego dobrego i po pierwszych 3h jestem mega pozytywnie zaskoczony. Klimat, scenariusz, swietna grafika i przede wszytskim wciagajacy gameplay, ktory zaczyna sie jak surrival horror, by szybko przejsc do najlepszych skradanek. Dodatkowo zabawa na dluzsza ilosc godzin - na hardzie po dluzszym pierwszym posiedzeniu koncze zaledwie 3 misje, a jest ich 18. Fani obcego powinnni sie ta gra jak najszybciej zainteresowac!
Opublikowano 8 października 201410 l A czym się różni normal od hard. Z tego co czytałem to w grze mało się walczy, więc w czym jest różnica ?
Opublikowano 8 października 201410 l moze takze inteligencja przeciwnikow, latwiej Ciebie zauwazaja, szybciej slysza detektor ruchu - nie wiem, wybralem glownie przez fakt, ze sami tworcy ten poziom sugeruja przed startem
Opublikowano 8 października 201410 l Easye znów mnie kusi ale pieniędzy brak . Opinie czytam coraz lepsze wszędzie. Czyli mówicie że fabuła wciąga? A graficxnie stara czy nowa generacja?
Opublikowano 8 października 201410 l ja na pewno kupuje jak stanieje, tudziez jak w listopadzie okaze sie, ze full pes'a jednak bedzie gorszy niz demko to wtedy odpuszcze gre konami i kupie to - jestem mega fanem uniwersum wiec jaram sie jak glupi, ze wreszcie znowu mamy fajna gre w tym uniwersum
Opublikowano 8 października 201410 l Panowie ta gra jest świetna! Warto było nie oglądać trailerów, gameplay i nie czytać recenzji. Świadomy zakup w ciemno bez ryzyka się opłacił. Jestem wniebowzięty. 10/10 a nie jestem nawet w połowie gry, zacząłem oczywiście na Hard Z obcym nie ma żartów.
Opublikowano 8 października 201410 l Nie znoszę tego forum....mój portfel przez Was aż piszczy z przerażenia...miałem poczekać aż stanieje a jak Was czytam to ciężko się oprzeć...a potem do końca miesiąca będzie chleb i woda do jedzenia...no ale za to z Obcym na pokładzie
Opublikowano 8 października 201410 l Miałem plan wbić ekspresowo platynę ale doczytuje że gra dostanie nowe wyzwania w trybie przetrwania wiec jednak nie odsprzedam. Sorry ale chleb i woda, plus ogrzewanie w mieszkaniu wyłącz + 1 do klimatu
Opublikowano 8 października 201410 l Graficznie tez jest bardzo dobrze! Realistyczna grafika, tekstury ostre jak zyleta, klimatyczna gra swiatel i cieni, jedynie mimika twarzy niektorych postaci pozostawia troche do zyczenia, ale calos prezentuje sie swietnie!
Opublikowano 8 października 201410 l Recenzenci też raczej piali bz zachwytu na początku gry. Ciekawy jestem, czy potwierdzicie to, że gra jest zbyt powtarzalna do tego, aby być tak długą.
Opublikowano 8 października 201410 l a to jeden z zarzutow? Dam znac, jak dluzej pogram...Tak, chociażby recenzent Polygon stwierdził, że miał odczucia, jakby 1/3 czasy gry przesiedział w szafkach i pod stołami chowając się przed Obcym.
Opublikowano 8 października 201410 l sledze info odnosnie gry uwielbiam uniwersum obcego ale mam jedno pytanie. taki outlast ktory mial mega klimat nie podszedl mi bo jednak moj styl gry byl jedynie ograniczoby do ucieczki a chcialbym miec wybor. rozumiem ze w AI mamy ten sam schemat i nasza mozliwosc jest ograniczona do ucieczki i skradania sie?