Figaro 8 203 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2017 Oby. Izolacja jest w Top 10 gier, które chcę ograć. Liczę na pełne portki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Też się wczoraj ucieszyłem jak przeczytałem, ale jednak nie prawda :/ http://www.eurogamer.net/articles/2017-04-26-alien-isolation-2-rumour-isnt-true Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 No przecież, wiadomo że lepiej zrobić kolejną radosną szczelankę pod coopa . Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Da się zmniejszyć poziom trudności w trakcie gry czy jak się raz wybierze to nie ma odwrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Nie zadawaj takich casualowych pytań, bierz ten najwyższy (w sumie to ten PRAWIE najwyższy, bo tam chyba w DLC coś doszło) i graj - tylko wtedy kupa w majtkach, stres w zdobywaniu każdego metra pomieszczenia, przeczesywaniu szuflad w poszukiwaniu surowców i to uczucie, gdy save masz na wyciągnięcie ręki, a ten czarny, obślizgły ch... nagle postanawia odwiedzić to pomieszczenie i urządzić sobie mały spacer, za każdym razem zbliżając się coraz bardziej do Twojej skitranej w szafce Amandy... Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Okej, chciałem się tylko upewnić bo zetknąłem się z opiniami że gra na hardzie staje się frustrująca momentami Ale trudniejsze momenty w grach przechodziłem więc dam radę. No nic, pusty dom, noc, ja, konsola i Alien, liczę na duuuużo stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Nie ma tu nic frustrującego, po prostu Alien jest bardziej czujny (choć czasem może faktycznie przegina ze wścibskością) i mniej przewidywalny. Co do stresu natomiast, to właśnie on pełni tu rolę strachu. Ze względu na oldschoolowe save-stacje musimy być bardzo ostrożni, bo jeden błąd może oznaczać konieczność powtarzania nawet godzinnego fragmentu gry, dzięki temu mamy autentyczny stres przed zgonem i to właśnie jest super :) Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 I już się wkur.wiłem, mniejszych napisów to już się nie dało zrobić. Nieduży mam tv w pokoju, ale jakoś w innych grach wszystko okej było, a tutaj albo oślepnę próbując się odczytać albo będę grał z lupą Ech, trzeba kupić chociaż jakoś monitor porządny. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Najlepiej nauczyć się angielskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Nie, nie chodzi mi o dialogi, dla mnie fabuła mogłaby nie istnieć, a o choćby cele misji czy menu ekwipunku. Nawet menu główne jest dosłownie miniaturowe i widzę w internecie że nie tylko ja na to narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Mam 55" i nie narzekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Gram sobie. I tak: - klimat jest s(pipi)esyński. Te chodzenie w klaustrofobicznych korytarzach ma niesamowity klimat, do tego ciągła para z rur i efekty cząsteczkowe. No gram i koparka na dole. - mimika postaci dramat. - zakładam ze gierka polega na chowaniu i nie ma walki? Jeśli tak to nie dotrwam do końca bo nienawidzę takich gier. Jakieś minimum jak w Re7 gdzie swietnie to rozlozyli musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Jest walka, ale Aliena i tak nie rozwalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Jak jest walka to już jest git, ucieczka przed alienem wystarczy. To samo w re7 i ucieczka przed domownikam, ale walka swoją drogą tez była. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Ano mimika to padaka, dostałem raka od niej w cutscenkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Jak jest walka to już jest git, ucieczka przed alienem wystarczy. To samo w re7 i ucieczka przed domownikam, ale walka swoją drogą tez była.Niby jest walka ale nie nastawiaj sie. Przed androidami raczej będziesz tez uciekał niż z nimi walczył. Podobnie z ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Ladne spoilery walicie. Androidy atakuja, walka z ludzmi, Aliena nie zabijesz. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 To że nie zabija się aliena to żaden spoiler, nie wiem jak miałaby wyglądać prawie dwudziestogodzinna gra w której jest jeden Obcy i możemy go zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Chyba sie odbije szybciej od tej gry niz myslalem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Stres / strach czy płytki gameplay? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 (edytowane) Widzenie z kilometra przez ludzi i poziom trudnosci. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie grac na nizszym. Do tego ta ociezałosc postaci, killzone 2 sie klania. Musze cos pokminic w ustawieniach. No gameplayowo to jest gra z lat 2000 gdzie nie bylo causalostwa bo jest ciezko. Powiem tyle - trzeba byc niezle pierd.olnietym zeby grac w to w nocy i na sluchawkach xd Ja sie ogolnie nie boje gierek, ale jak sie muzyka zaczala to nie wiem czy wyskoczyc przez okno, skowac sie w kącie i modlic o przezycie czy wylaczyc te gre w cholere. Klimat jest nie do kąśniecia - czegos takiego dawno nie czułem. Jakbym tam był. Graficznie jest bardzo spoko prócz tej mimiki obes.ranej. No i widoki na przestrzeń kosmiczna. Jak ja uwielbiam gry na z takimi widokami. No kórva. Screeny tego nie oddają co sie dzieje. Edytowane 12 maja 2017 przez XM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Serio takie straszne? Trochę ciężko mi w to uwierzyć. Trzeba sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Klimat pierwsza liga, jak dla mnie tylko bioshock i dead space miał tak sugestywne miejscówki jak alien. Też się boję w to grać. Kiedyś grałem w residenty, silenty i spoko, a teraz ni hu hu. Może to dlatego, że mieszkam samemu teraz i podświadomie czuję, że horrory to nienajlepszy pomysł na spokojny sen. Jak odpaliłem PT to w pewnym momencie sparaliżowało mi ręce xD Kiedyś wrócę do aliena wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 PIERDOOOOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie gram póki laska nie przyjdzie albo brat, nie na moje nerwy. Powinien byc puchar wart 3 levele za przejscie tej gry w słuchawkach xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Hahahaha :D Nie powiem, żebym sie nie bal jak grałem ale nawet ja dałem radę ukończyć ta grę. A w horrory sie nie bawię i jak filmy mnie raczej śmieszą to gry to inna para kaloszy. Dema PT nie dałem rady sam skończyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi