Opublikowano 4 grudnia 201410 l http://www.eurogamer.pl/articles/2014-12-04-evolve-kampania-evacuation-w-szczegolach fajny pomysł.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Dostał ktoś kod na betę na ps4? Dostałem ale nie działa, chyba że później zaktualizują sklepik.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Pytanie mam do tych co grali w pierwszą wersję bety, bo szkoda mi prądu na ściąganie. Poprawili coś znacząco czy dalej kibel?
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Kibel poza tym zupełnie nie trafia do mnie taka forma zabawy l4d było miodniejsze
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Jakby ktoś miał jakiś kod na ps4 to poproszę na pw.Chciałbym sprawdzic rożnice xone,ps4
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Sprawdziłem bibliotekę steam i widzę Evolve Betę. Chcę pobrać i 22gb. XD Chyba sobie odpuszczę.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Internet z drewna? zajęło mi to 20min. Ogólnie, jest płytko. Filmiki graficznie kozak, muza również. Sama rozgrywka nie specjalnie mi pochodzi, a zwłaszcza mechanika gry monsterem. Baaardzo to płytkie i twórcy powinni się skupić na ich eksterminacji niż możliwość grania nimi. Reasumując, średniak. Czekam Na Gyrosy.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l No 12 mega to obecnie trochę drewno, niestety 60 mega dopiero od lutego, a teraz to by mi się ściągało w najlepszym rezultacie jakieś 5-6h. Może jutro jak wrócę do zapuszczę w tle jak będę pracował nad projektami.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l mi właśnie pobiera sie na PS4 prawie 21gb ta wersja Alhpa co była wcześniej można usunąć to co innego? ktoś już w ogóle grał na PS4, łączy z serwerami? w Alphe ani razu nie udało mi sie zagrać Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Tyle czekania na gre,a tu taki sredniak:/ To bedzie strasznie nudna gra
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Pytałem się wczoraj znajomego, bo widziałem, że grał i mówił, że ogólnie spoko tylko szybko staje się monotonne. Ja prawdopodobnie dzisiaj sprawdzę.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l beta Evolve dla PS4 z tego co dobrze widze rusza dziś o 9 pst, czyli 18.00 czasu polskiego i kończy sie jakoś w poniedziałek
Opublikowano 17 stycznia 201510 l No wczoraj zagrałem kilka rund i ziewnąłem zdrowo. Jutro jeszcze pogram z ekipą to może jakoś lepiej to wypadnie.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Na razie przeszedłem tutorial i prezentuje się to wszystko maksymalnie średnio. Nudy, nudy, nudy. Dzisiaj jeszcze zagram z ekipą więc zobaczymy, ale wątpię żeby coś się polepszyło.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l znowu powtarza sie chyba sytuacja z multi - komuś udało sie zagrać mecz online na PS4 ? mi szuka i szuka gry i nic, tak samo jak w alphie, co za dziadostwo edit: znalazło gre, ale troche to trwało, za nim zagrałem były chyba ze 4 ekrany loading pograłem tylko chwile bo zaraz wychodze, ale jak poprzednicy gra wydaje sie nudna, mesjasz to nie będzie oprawa graficzna tylko ok, mega ostre textury ale nic next-genowego Edytowane 17 stycznia 201510 l przez Fanek