MaZZeo 14 241 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 hehe, ewidentnie w tej grze trzeba myśleć, został mi do ubicia sam trapper, niby proste ale to była maggie z tymi harpunami i rzucała za siebie te pułapki a ja cały czas w nie wpadałem co mnie spowalniało, a nie mogłem jej trafić kamieniem. W końcu wspiąłem się na jakiś gzyms, ona nie wiedziala gdzie jestem i YEEEBS leap smash na nią zrobiłem z góry i koniec 20 minutowej rundy w tej grze grając potworem pocą się łapy, dżizas. Cytuj
rave 8 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 hehe, ewidentnie w tej grze trzeba myśleć, został mi do ubicia sam trapper, niby proste ale to była maggie z tymi harpunami i rzucała za siebie te pułapki a ja cały czas w nie wpadałem co mnie spowalniało, a nie mogłem jej trafić kamieniem. W końcu wspiąłem się na jakiś gzyms, ona nie wiedziala gdzie jestem i YEEEBS leap smash na nią zrobiłem z góry i koniec 20 minutowej rundy w tej grze grając potworem pocą się łapy, dżizas. Też mam takie wrażenie że gra potworem jest bardziej wkręcająca Idealna gdy nie ma ekipy do hunterowania lub...do dobrej młócki między sobą Cytuj
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Siemka niedawno nabyłem evolve na x1. Mój nick to KasajerX1PL. Także czekam na zapki od was. Mamy małą ekipę, ale w grupie raźniej jak jest nas więcej:) Edytowane 4 marca 2015 przez Kasajer X1PL Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Zagrałem kilka meczy, 3 lvl więc sam początek ale musze przyznać, że cięzko wygrać mecz grając bestia na 4 boty. Mam nadzieje, że wyzszy lvl ułatwi trochę rywalizację. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 albo mi się wydaje albo na ostatnim etapie ewakuacji w ogóle nie opłaca się dobijać hunterów. Jakaś taktyka na ten tryb? bo 3 razy grałem potworem i zawsze na ostatnim reaktorze padam. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 Jak ktoś miał by ochotę pograć w najbliższym czasie to dajcie znać - gram na Xbox One Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 ja ostatnio mniej grałem bo heisty w gta ale kyo dawaj invite dzis jak bede to pogramy Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) świetne! Edytowane 26 marca 2015 przez MaZZeo Cytuj
DiS666 1 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Witam, czy ktos z was w ogóle jeszcze w to gra? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) Ja często gram (można powiedzieć codziennie). Wersja na XOne. Aczkolwiek nie wykluczam przesiadki na PS4 Edit: Max do 19 Maja będę grać jak coś Edytowane 4 maja 2015 przez Kyo Cytuj
DiS666 1 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Ja gram na ps4, zacząłem wczoraj i gry nie rozumiem kompletnie, wydaje się dosc trudna. Zwlaszcza kiedy nie ma premade party 4 hunterow, Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 W grze masz samouczki - warto obejrzeć jeśli dopiero zaczynasz. Samemu bądź na necie można znaleźć sporo porad i taktyk np. Lazarus ZAWSZE stawia na nogi kompanów ponieważ użycie Lazarus' Device nie zmniejsza paska zdrowia albo np. nie strzela się do potwora póki nie zamknie się go w kopule ponieważ "tryb walki" znacznie przyśpiesza odnawianie umiejętności przeciwnika który nam może łatwo uciec. Gra ma całą masę smaczków - spędziłem z nią dość dużo czasu w solo jak i online. Możesz też na początku pograć w trybie solo - custom z botami albo przeciw nim jako potwór i poznać mechanikę gry Jest tam też możliwość dopasowania poziomu trudności favor Hunters/Monster. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-18-evolve-is-getting-a-second-season-pass-next-week Te 10 osób, które jeszcze grają w Evolve na pewno ucieszy się z drugiego season passa. Co za żenua. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 czy ktoś jeszcze w to gra? czy gra ma jakikolwiek sens? czy jest to słaba strzelanka z shitstormem zamiast taktyki i w dodatku stawiająca jedynie na dojenie kasy z DLC a nie na normalne granie i zabawe? bo przyznam że koncept ciekawy ale nasłuchałem sie masy negatywnych opinii (głownie o dlc) a nie mam ochoty wydawać 400zł na gre i seson passy w grze która jest słaba i pogram w nią tydzień Cytuj
wjehu 253 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 (edytowane) Darmowy weekend do ogrania tego szpila (PC i XOne) Edytowane 2 września 2015 przez wjehu Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Ktoś z Blacharzy chętny do pogrania jutro? Free weekend, a w to to chyba lepiej grać w coopie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 W taką s(pipi)ine nawet nie chce mi się minutę pograć jak w domu mam mgs i girsy. Cytuj
L3nka_Sky 27 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Ktoś ogrywa ten tytuł jeszcze, można już wyrwać za <100 zł i to już jest kusząca oferta Ale bez ekipy lipa, dlatego ten post. Nie grałem, a wygląda ciekawie, recki na plus, warto ?! Cytuj
rave 8 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Kupiłem w dniu premiery po jakimś czasie sprzedałem...teraz po roku w cyfrowej wyprzedaży zrzuciłem się z ziomkiem...31 pln za Evolve...musiałem sprawdzić...i gra mi się lepiej niż wtedy...kurczę jakaż szkoda że ta gra nie przebiła się do mainstreamu bo abstrahując od dyskusyjnego stylu wydawania DLC to jest to naprawdę powiew świeżości w multi...i nawet z randomami nieźle się teraz bawię...o dziwo jest z kim grać Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 powiew swieżosci chyba jak nie grałeś w left 4 dead Cytuj
rave 8 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 powiew swieżosci chyba jak nie grałeś w left 4 dead Grałem w L4D i L4D2 i owszem są podobieństwa ale chyba tylko w tym że skład jest 4 osobowy To jest gra 4vs 1 lub 1 vs 4 jak wolisz i granie Hunterami a Potworem to zupełnie inna bajka. Pomijam że granie klasami Hunterów się często mocno różni ale to akurat standard. W L4D członkowie ekipy różnią się właściwie wyglądem a tak to mamy troszkę różnych broni do bólu standardowych. A tryb kontra jest można by rzecz protoplastą ale tak różnym i ubogim w porównaniu do Evolve że nawet nie wiem czy warto je ze sobą zestawiać To jest moja subiektywna opinia, bo specem od L4D nie jestem i mogę żyć w nieświadomości Tak czy siak dla mnie Evolve jest czymś jeśli nie zupełnie nowym to przynajmniej mocno próbuje rozruszać skostniałe idee trybów multi. Ale ok, szanuję zdanie innych na tym to polega by się wzajemnie wymieniac poglądami i opiniami by ktoś obserwujący z boku mógł wyrobić sobie jakąś opinię Pozdr Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Przecież to jest wyevoluowana (czaicie?) w innym settingu opcja kiedy w ręce gracza był oddawany tank kontra 4 graczy tylko po prostu zrobili z tego pomysł na pełnoprawny tytuł. Nic takiego niesamowicie swieżego toto nie jest. Cytuj
rave 8 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Przecież to jest wyevoluowana (czaicie?) w innym settingu opcja kiedy w ręce gracza był oddawany tank kontra 4 graczy tylko po prostu zrobili z tego pomysł na pełnoprawny tytuł. Nic takiego niesamowicie swieżego toto nie jest. O! Widzisz i o tym nie wiedziałem Człowiek od razu zrobił się mądrzejszy:) Inna sprawa że na tej zasadzie to już prawie wszystko kiedyś było Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Odkop. Gra przeszła na model F2P. Na PC w becie już teraz, na konsolach później. Ci, którzy kupili, otrzymają jakieś bonusy wewnątrz gry. Szykuje się też sporo zmian "pod maską"http://www.pssite.com/news/51023/evolve-staje-sie-gra-f2p-beda-spore-zmiany-w-rozgrywce.html Edytowane 7 lipca 2016 przez Frantik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi