Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Super. Kiedyś tam jak dali poradnik w psx to myślałem przez pół minuty żeby sprawdzićto całeEvolve, ale słyszałem, że kupa, więc odkładałem zakup aż w końcu się okazuje, że za darmo dadzą. Dla mnie git, jak wrzucą za darmo to może będzie jakiś ruch na serwerach. Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Ciekawe czy dużo ludzi spróbuje wersji f2p. Coś tam w betę się zdarzyło zagrać,ale nie było to,lekko mówiąc,najlepsze wrażenie growe w historii. Ale jako f2p gra może odnieść jakiś tam sukces. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Ta gra na konsolach w ilu chodzi fps? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) W 30 fpsach. Dodam że na PS4 w betonowych - na XOne czasem coś tam mi chrupnęło. Edytowane 7 lipca 2016 przez Kyo Sry za edyty, tel nie ogarnia... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ciekawe czy dużo ludzi spróbuje wersji f2p. Coś tam w betę się zdarzyło zagrać,ale nie było to,lekko mówiąc,najlepsze wrażenie growe w historii. Ale jako f2p gra może odnieść jakiś tam sukces. No trochę spróbowało Within two days of its free-to-play launch, Evolve is currently the 11th most-played Steam game. Wzrost zaintersowania gra zaliczyła o jakieś 25 tysięcy procent Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 (edytowane) Powiem wam, że się nawet wkręciłem w tego Evolve Stage 2. I po przegraniu parunastu meczy zaczynam się w miarę dobrze bawić. Granie potworem w ogóle mnie nie ryra, bo jest jakieś takie bezpłciowe, ale za to granie hunterami jest mega klimatyczne. Szkoda, że tak jak ja nie mam żadnych przyjaciół poza tymi z którymi rozmawiam w myślach, to ciężko jest coś ugrać jak jest 4 randomowych hunterów i na pierwszy ogień zawsze leci medyk i zamyka się sam na sam z potworem w domie Ogólnie doskonały ruch na przejście na f2p, aczkolwiek te kupowanie za walutę w grze perków itp za te ceny które są teraz już tak optymistycznym nie jest. Edytowane 13 lipca 2016 przez Metoda Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Granie potworem mi się nie podoba, ale reszta jest nawet ok Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 a dla mnie z kolei granie potworem dawalo mega satysfakcję. Najpierw stres by ukrywać się przed lowcami, a potem ciśnienie by ich szybko ubić. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Na pc, to wyglądało tak, że przez 1-2 dni od kiedy wypuścili to jako f2p i był napływ nowych graczy ( w tym mnie), to za to, że hunterzy grali call of duty cały czas, to potwór potrafił takich ancymonów zgnoić na 1szym poziomie ewolucji. Teraz już ludzie się trochę nauczyli grać, ale cały czas zdarzają się momenty, że ktoś biegnie 1v1 z potworem, używa kopuły i ginie zanim reszta dobiegnie. Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Czyli ta gra będzie darmowa na Xbox'a? Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Będzie darmowa i na XOne, i na PS4, ale w bliżej nieokreślonym terminie. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 https://talk.turtlerockstudios.com/t/our-final-message-to-our-evolve-community/106117 Gra nie będzie już rozwijana, co oznacza, że nie doczekamy się wyjścia wersji F2P na konsolach. Tylko czy ktoś jeszcze na to czekał? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 ta gra to nie jest ten typ multiplayera który by starczał na wiele miesięcy grania. Za mało contentu. Ja jednak gierkę wspominam bardzo miło, jeden z najbardziej unikatowych multiplayerów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi