Opublikowano 25 maja 201410 l Omówienie klas postaci. http://www.youtube.com/watch?v=FBXTYaKooak#t=299 Edytowane 25 maja 201410 l przez YETI
Opublikowano 12 lipca 201410 l L4D było fajne więc Evolve myślę że też będzie dobre aczkolwiek mam dylemat Destiny czy Evolve...
Opublikowano 12 lipca 201410 l Jak bardzo bym chciał to kupić, tak bardzo mam obawy czy im to wyjdzie. Po prostu grywalność musi być tu idealna, inaczej ten tytuł się nie obroni. Poczekam na recenzje i potem podejmę decyzję. Na plus, kolejny, przemawia fakt, że będzie możliwość dużych modyfikacji (postacie, mapy, bronie, itd.), czyli zdecydowanie znacznie większych niż w serii L4D. Zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Zgadzam się. Założenia są bardzo "śliskie" i mogą szybko runąć. W L4D1 ( produkcja studia) szybko znalazła się kupa "systemów". Bardziej ogarnięci w "Kontrze" byli praktycznie nie do pokonania, a tutaj mamy tylko jedną bestię, nie cztery, co może skutkować, że jeszcze szybciej system zostanie rozgryziony . L4D2 od Valve naprawił już sporo bolączek. Osobiście obstawiam, że jednak nie uda się zachować idealnego balansu i zależności na setki godzin gry wieloosobowej. Edytowane 12 lipca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 31 lipca 201410 l Ponoć tak, ale nie zdziwiłbym sie gdyby po paru dniach była dostępna wszędzie.
Opublikowano 31 lipca 201410 l Kolejne sieciowe pif paf, ile można? Ale kolejnego Asasyna kupisz co nie?
Opublikowano 31 lipca 201410 l Kolejne sieciowe pif paf, ile można?Ale kolejnego Asasyna kupisz co nie? Nie, pożyczę. Przejdę wątek główny i oddam. Polecam kupienie WiiU lub Xbone to może zejdzie twój wegańsko-gejmingowy ból dupy.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Evolve przełożone na 10 lutego - http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-05-premiera-evolve-przelozona-na-luty-2015-roku
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Kolejne sieciowe pif paf, ile można? Bardzo krzywdzące określenie godne minusika. W ilu pif-pafach multi grasz 4:1 gdzie te 1 to wielka bestia o oryginalnych właściwościach i rozgrywce ? Ba, patrząc na rozmach , budżet i odbiorców powiedziałbym, że to jedna z bardziej oryginalnych produkcji która stara się godzić komerchę z czymś nowym. Edytowane 5 sierpnia 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Kolejne sieciowe pif paf, ile można? Bardzo krzywdzące określenie godne minusika. W ilu pif-pafach multi grasz 4:1 gdzie te 1 to wielka bestia o oryginalnych właściwościach i rozgrywce ? Ba, patrząc na rozmach , budżet i odbiorców powiedziałbym, że to jedna z bardziej oryginalnych produkcji która stara się godzić komerchę z czymś nowym. do tego robią to ludzie odpowiedzialni za Left4Dead, które na swój sposób zrewolucjonizowało online co-op więc wątpie, że gra będzie crapem.
Opublikowano 9 października 201410 l hej gierka ma niesamowity potencjał własnie jak LFD 1 i 2 . dla mnie tylko wielkie rozczarowanie ze nie ma trybu cooperative w offline chociaz dla 2 graczy. jesli komus tez na tym zalezy zeby dołaczyli ten tryb mozna dac o tym znac na oficjalnej stronie dewelopera w tym temacie https://talk.turtlerockstudios.com/t/please-add-split-screen-co-op/316/30 trzeba tylko szybko załozyc konto i sie wypowiedziec;)
Opublikowano 29 października 201410 l Czy jakiś posiadać XOne dostał się do testów? Właśnie dostałem kod do Big Alpha. Dół: Pewnie! Edytowane 29 października 201410 l przez Kyo
Opublikowano 29 października 201410 l Na PPE jest info "Evolve Big Alpha - wersja demo od 31 października". W chuia robią?