Masorz 13 215 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Kórwa, kocham tego kolesia: 2 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 "She joins for a major role in new season" Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 Wskrzeszam bo obejrzałem ostatni specjał i..... kurde jestem zaintrygowany nowym Doctorem. Wraca care-free Doctor który potencjalnie będzie mial pojebane podróże i w końcu cieszył się życiem. Czegoś takiego brakowało mi od czasu pierwszego sezonu Smitha, a co odrzuciło mnie od Capaldiego. Dość ze zmarszczonymi czołami i posępnymi brwiami. Niech się chłop zabawi. No i, mialem ubaw tutaj Spoiler Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Jakiś polski streaming ma doktora? Na disney plus znalazłem tylko 3 specjale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi