Masorz 13 252 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Kórwa, kocham tego kolesia: 2 Cytuj
Masorz 13 252 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 "She joins for a major role in new season" Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 Wskrzeszam bo obejrzałem ostatni specjał i..... kurde jestem zaintrygowany nowym Doctorem. Wraca care-free Doctor który potencjalnie będzie mial pojebane podróże i w końcu cieszył się życiem. Czegoś takiego brakowało mi od czasu pierwszego sezonu Smitha, a co odrzuciło mnie od Capaldiego. Dość ze zmarszczonymi czołami i posępnymi brwiami. Niech się chłop zabawi. No i, mialem ubaw tutaj Spoiler Cytuj
Shen 10 040 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Jakiś polski streaming ma doktora? Na disney plus znalazłem tylko 3 specjale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi