Shen 9 610 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jaram się, kusiła mnie manga, ale poczekam na anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
akadyjczyk 14 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oby to jakoś skrócili sensownie,bo part 4 to takie flaki z olejem bez jakiegoś konkretnego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oby to jakoś skrócili sensownie,bo part 4 to takie flaki z olejem bez jakiegoś konkretnego celu. Masz Ty rozum i godność człowieka?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ok, nadrobilem wszystkie anime JoJo, bardzo przyjemnie sie ogladalo, dzieki Yano za polecenie. Nie bede sie za bardzo rozpisywal, wiec tylko powierzchownie. Karny kutas dla (pipi)ego chinczyka za zabicie... Iggy'ego, uwielbialem tego skurowla malego, chociaz tyle ze godnie odszedl Jesli chodzi o serie to: Battle Tendency >> caly Egypt > Phantom Blood A o Joestarow to: Joseph (szczegolnie mlody) >>>>>>>>>>>>>>>>>>> reszta Czekam na kolejny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Josephu Dżosta ja jestem w połowie ostatniego sezonu, goty. Aż trudno uwierzyć że dzięki yano to oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 o jezu już sie tak nie spuszczajcie na mnie xD ja sie tym zainteresowałem w 1998 roku gdy wychodziła bijatyka 2D od capcomu, wtedy to był MUST HAVE i serio okazała sie spoko gioereczką, ponad 200h miałem zrobione, ale z powodu gry zaczałem obczajać to stare anime, no i sie spodobało bansai - pieseł miał słabo pod koniec, ale powiedz mi co sądzisz o finałowej walce jotaro vs dio? nie powiesz że było źle (ale tak przy okazji polecam pooglądać też wersję tej walki z tego bardzo starego anime z lat 80' czy 90') pawcio - oglądaj, potem bedzie nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No domyślam się ale to już ostatni sezon (do kwietnia chyba) to się delektuje :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez DarealRadexHEJOO Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Tak tylko podbijam i przypominam ze w piatek startuje nowy sezon Edytowane 28 Marca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 W części czwartej uwielbiam to, że kiedyś czytało się ją na tak lipnych skanach, że dorobiły się kultowego statusu. Teraz człowiek sobie przypomni całość, pozna co oni aktualnie gadali i zobaczy te wszystkie dziwne akcje w ruchu polane paletą wykręconych barw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Trochę jaranko ale bez Josepha to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 joseph pojawia sie w tej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No wiem ale już chyba będzie typowo poboczną postacią co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) No tak. Bardzo poboczna Ale w tej serii jest kilka nowych fajnych postaci. Powinno byc fajnie Ciekawe ze zmienili troche styl kolorystyczny. Poprzednie serie mialy w miare realne kolory lokacji. A tutaj widac duze nalecialosci kolorystyki z artow z mangi (np zielona ulica) Edytowane 29 Marca 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pierwszy odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 gdzie oglądasz? mam wielkie problemy żeby to znaleźć online Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 nie lepiej po prostu sciagnac w 30 sekund z torrentów w glorious 1080p a nie ogladac jakies obsrane wersje online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 goganime Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Animacja może nie najwyższych lotów, ale paleta kolorów, atmosfera i muzyka po pierwszym epku rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 w końcu musiałem zassać bo nie znalazlem zadnego streama, no odcinek dobry wiadomo, dobrze oddaje mange więc nie miałem zaskoczenia bo ją czytałem już o tym pisałem ale zmienili mocno palete kolorów otoczenia na mniej realistyczną, ciekawie to wygląda i w ogole twarze postaci troche inaczej wyglądają, jak by zmienili rysownika (animatorów) z drugiej strony w mandze też są ogoromne różnice w rysowaniu postaci duży obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta animacja średnia fakt, z tego co pamietam poprzednie sezony były poprawione w wydaniu na b ray. Moze warto poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Źle, że się tak napaliłem na anime, które dopiero ma premierę i kolejne odcinki wychodzą co tydzień, a dziś jeszcze dzień wolny, to od rana dokończyłem dwa podręczniki, co godzinę jakieś hantle, patrzę o piętnastej na stronę horriblesubs, a tam wypuszczą o 18:30 kolejny odcinek. I tak siedzę, myślę co robić, w końcu wziąłem jedną książeczkę fantasy, czytam, a myślami oczywiście... Jojo. I tak teraz po seansie 2epu jasne jest, że nie bez powodu. To jak Josuke przechytrzył Angelo Jedyne co mi nie pasuje- po schwytaniu fali w rękawiczkę i wymachiwaniem nią, można wpływać na ciało właściciela(tu wyrzucając je parę metrów w górę) a porządne nawalanie w nią nie wywoływało żadnej reakcji. Niby była ona plastyczna i niszczenie jej atakami fizycznymi nie powinno działać, ale tak samo nie powinno robienie jej karuzeli, nie? Dodam jeszcze, że opening mi się dziwnie skojarzył z tym: Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 drugi odcinek fajny, to lubie w jojo, nie opiera sie na zwykłej walce i sile, tylko na przechytrzaniu przeciwnika niektórzy mówią że ten sezon jest przesadnie rozwleczony, jest w tym jakaś racja, ale ja go i tak lubie, fajnie sie czytało mange, w ogole ogolnie fajnie sie czyta mange jojo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jesteś na bieżąco z mangą Yano? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 doczytałem do połowy 7 serii jakiś czas temu i potem jakoś przerwałem, pewnie jeszcze wróce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi