Pupcio 18 280 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 I jak? Która Ci się najbardziej podobała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Chyba 4 i 5. Nie licze 3 bo to juz znalem od dawna a i lubie od dawna. 6 część na poczatku dziwnie sie rozkrecala a potem stala sie ostro po(pipi)ana W sumie oceniam części w duzej mierze przez pryzmat ciekawych bohaterow i przeciwników. Ogolnie czekam niecierpliwie na wersje anime wszystkich tych części Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 4 part będzie miał 39 odcinków, co jest trochę niepokojące, bo manga jest dłuższa niż 3 part, a on dostal 52 odcinki.Albo coś wytną, albo akcja będzie zapierniczać jak szalona, co będzie ciężkie do zrealizowania bez utraty jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Już oprawę przycięli ale jeśli to ma oznaczać że każdą część zrealizują to jestem gotowy na takie ustępstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 A w nie chodziło przypadkiem o part 4 jako pierwszą część mangi Diamond... i potem przerwa, i potem kolejne części Josuke? No chyba że SCrusaders miało tyle odcinków bo najpopularniejsze. Bo o animację kolejnych części bym się nie martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) @upnope, całość będzie miała 39+ jakiś fragment zostanie wycięty i nieprzedstawiony w anime i dodany jako minifilm do wersji na blu rayu Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) ja tam bym sie nie obraził jak by wycieli polowanie na szczura albo na faceta na słupie telegraficznym było tam pare mini wątków i mini wrogów którzy w sumie nic nie wnoszą i nic nie dodają, jak to odpuszczą to myśle że nic złego sie nie stanie w ogole 4 część jest kompletnie odmienna od 3, w 3 to cały czas jechali do dio i zabijali po drodze jego wysłanników i zwykle był jeden wróg na jeden odcinek w 4 części jest kilku "bossów" którzy mają dla siebie znaczącą ilość fabuły - kilka różnych wątków wręcz, ogolnie chodzi o dziwne akcje w mieście i niektóre dotyczą pomniejszych wrogów a inne znacznie mocniejszych do których fabuła prowadziła przez wiele odcinków Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Dzisiejszy odcinek... Musiałbym nieźle kombinować aby wymyślić takie standy. Mam tylko nadzieję, że to dopiero początek i potem będą jeszcze bardziej powalone rzeczy się działy. Edytowane 6 Maja 2016 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jak z cenzura jest? Bo juz pierwszy odcinek ja mial i kolejnych nie ogladalem, planowalem poczekac na wydanie blu ray. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 jest, ale nie razi to w oczy aż tak jak w innych bajkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dzisiejszy odcinek... Musiałbym nieźle kombinować aby wymyślić takie standy. Mam tylko nadzieję, że to dopiero początek i potem będą jeszcze bardziej powalone rzeczy się działy. no przygotuj sie na dziwaczne rzeczy, o ile poprzedni sezon miał głownie standy w stylu jakiegoś ludzika co wali ogniem albo czymś innym to w kolejnych sozonach bywają tak porąbane standy z tak dziwacznymi zdolnościami że hej ogolnie będzie więcej standów kombinatorskich a nie typowo walczących w każdej kolejnej części będą coraz dziwniejsze standy i zdolności Edytowane 7 Maja 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Przypadkiem sie natknalem na to: I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt] Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu: Chyba trzeba powoli zaczac zabierac sie za nowy sezon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ja się jakoś trzymam i może dam rade do konca sezonu. Ostatni ogladałem od polowy gdzies na biezaco i to czekanie tydzien na 20 minut odcinka mnie meczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Mi tam się fajnie ogląda co tydzień odcineczek, jak wyjdzie edycja bez cenzury to wtedy obejrze jeszcze raz całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Cenzura to drugi powod przez ktory sie wstrzymuje z ogladaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 ja tam ogladam sezon co tydzien, czekanie nie jest przyjemne, ale chce to oglądać na bierząco (mimo że wiem co sie stanie bo czytałem mange) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 wczorajszy odcinek był śmieszny i ciekawy - jedzenie obiadu xD aż sobie przypomniałem mange z tego odcinka - odwzorowanie mangi w anime jest bardzo bardzo dokładne, te same sceny, w wielu przypadkach nawet te same kadry Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie wycięli za dużo? Gdzieś czytałem że ta część jest dłuższa niż poprzednie, a odcinków ma być mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 też tak czytałem, że seria jest dłuższa ale odcinków mniej - ale akurat w tym nie wycieli, była to konwersja 1 do 1, identyczne sceny w serialu jak w komiksie. nie wiem jak oni to dalej chcą zrobić, ale jak narazie odwzorowanie mangi jest bardzo dokładne Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 bardzo lubie The Hand i jego zdolność szkoda że jest taki "powolny" bo to byłby jeden z silniejszych standów w mandze, dodatkowo to że Okuyasu jest debilem utrudnia sprawe bo cała manga sie opiera na inteligencji i przechytrzaniu wrogów a nie durnym machaniu łapami, szkoda bo ten stand ma ogromny potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 typek w robocie mowil ze sie jakis arc skonczyl teraz? Bo chyba juz dluzej nie wytrzymam bez Jojo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 no w jojo nie ma za bardzo arców, jest jak w 3 czesci, co odcinek/dwa nowy przeciwnik i jakis watek glowny w tle Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ale to prawda ze skonczyl sie pewien wątek i pewien mini boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zrobiłem maraton, niezły ten sezon, ale poprzedni duzo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jeszcze sie rozkręci finalowy boss to niezly kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi