Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Autor Chyba 4 i 5. Nie licze 3 bo to juz znalem od dawna a i lubie od dawna. 6 część na poczatku dziwnie sie rozkrecala a potem stala sie ostro po(pipi)ana W sumie oceniam części w duzej mierze przez pryzmat ciekawych bohaterow i przeciwników. Ogolnie czekam niecierpliwie na wersje anime wszystkich tych części
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l 4 part będzie miał 39 odcinków, co jest trochę niepokojące, bo manga jest dłuższa niż 3 part, a on dostal 52 odcinki.Albo coś wytną, albo akcja będzie zapierniczać jak szalona, co będzie ciężkie do zrealizowania bez utraty jakości.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Już oprawę przycięli ale jeśli to ma oznaczać że każdą część zrealizują to jestem gotowy na takie ustępstwa.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l A w nie chodziło przypadkiem o part 4 jako pierwszą część mangi Diamond... i potem przerwa, i potem kolejne części Josuke? No chyba że SCrusaders miało tyle odcinków bo najpopularniejsze. Bo o animację kolejnych części bym się nie martwił.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l @upnope, całość będzie miała 39+ jakiś fragment zostanie wycięty i nieprzedstawiony w anime i dodany jako minifilm do wersji na blu rayu Edytowane 15 kwietnia 20168 l przez Dahaka
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Autor ja tam bym sie nie obraził jak by wycieli polowanie na szczura albo na faceta na słupie telegraficznym było tam pare mini wątków i mini wrogów którzy w sumie nic nie wnoszą i nic nie dodają, jak to odpuszczą to myśle że nic złego sie nie stanie w ogole 4 część jest kompletnie odmienna od 3, w 3 to cały czas jechali do dio i zabijali po drodze jego wysłanników i zwykle był jeden wróg na jeden odcinek w 4 części jest kilku "bossów" którzy mają dla siebie znaczącą ilość fabuły - kilka różnych wątków wręcz, ogolnie chodzi o dziwne akcje w mieście i niektóre dotyczą pomniejszych wrogów a inne znacznie mocniejszych do których fabuła prowadziła przez wiele odcinków Edytowane 16 kwietnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 6 maja 20168 l Dzisiejszy odcinek... Musiałbym nieźle kombinować aby wymyślić takie standy. Mam tylko nadzieję, że to dopiero początek i potem będą jeszcze bardziej powalone rzeczy się działy. Edytowane 6 maja 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 7 maja 20168 l Jak z cenzura jest? Bo juz pierwszy odcinek ja mial i kolejnych nie ogladalem, planowalem poczekac na wydanie blu ray.
Opublikowano 7 maja 20168 l Autor Dzisiejszy odcinek... Musiałbym nieźle kombinować aby wymyślić takie standy. Mam tylko nadzieję, że to dopiero początek i potem będą jeszcze bardziej powalone rzeczy się działy. no przygotuj sie na dziwaczne rzeczy, o ile poprzedni sezon miał głownie standy w stylu jakiegoś ludzika co wali ogniem albo czymś innym to w kolejnych sozonach bywają tak porąbane standy z tak dziwacznymi zdolnościami że hej ogolnie będzie więcej standów kombinatorskich a nie typowo walczących w każdej kolejnej części będą coraz dziwniejsze standy i zdolności Edytowane 7 maja 20168 l przez Yano
Opublikowano 14 maja 20168 l Przypadkiem sie natknalem na to: I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt] Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu: Chyba trzeba powoli zaczac zabierac sie za nowy sezon.
Opublikowano 14 maja 20168 l Ja się jakoś trzymam i może dam rade do konca sezonu. Ostatni ogladałem od polowy gdzies na biezaco i to czekanie tydzien na 20 minut odcinka mnie meczylo.
Opublikowano 14 maja 20168 l Mi tam się fajnie ogląda co tydzień odcineczek, jak wyjdzie edycja bez cenzury to wtedy obejrze jeszcze raz całość.
Opublikowano 14 maja 20168 l Autor ja tam ogladam sezon co tydzien, czekanie nie jest przyjemne, ale chce to oglądać na bierząco (mimo że wiem co sie stanie bo czytałem mange)
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Autor wczorajszy odcinek był śmieszny i ciekawy - jedzenie obiadu xD aż sobie przypomniałem mange z tego odcinka - odwzorowanie mangi w anime jest bardzo bardzo dokładne, te same sceny, w wielu przypadkach nawet te same kadry
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Nie wycięli za dużo? Gdzieś czytałem że ta część jest dłuższa niż poprzednie, a odcinków ma być mniej.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Autor też tak czytałem, że seria jest dłuższa ale odcinków mniej - ale akurat w tym nie wycieli, była to konwersja 1 do 1, identyczne sceny w serialu jak w komiksie. nie wiem jak oni to dalej chcą zrobić, ale jak narazie odwzorowanie mangi jest bardzo dokładne
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Autor bardzo lubie The Hand i jego zdolność szkoda że jest taki "powolny" bo to byłby jeden z silniejszych standów w mandze, dodatkowo to że Okuyasu jest debilem utrudnia sprawe bo cała manga sie opiera na inteligencji i przechytrzaniu wrogów a nie durnym machaniu łapami, szkoda bo ten stand ma ogromny potencjał
Opublikowano 25 czerwca 20168 l typek w robocie mowil ze sie jakis arc skonczyl teraz? Bo chyba juz dluzej nie wytrzymam bez Jojo.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l no w jojo nie ma za bardzo arców, jest jak w 3 czesci, co odcinek/dwa nowy przeciwnik i jakis watek glowny w tle