ornit 2 938 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Po prostu manga to nie moja bajka dlatego chcę to sprzedać Co do gry chodzi mi o najnowszą "Eyes of Heaven". To bijatyka 2v2, w której biegamy po całej planszy i tłuczemy wrogi zespół. System jest mega biedny, niby mamy masę postaci ale co z tego skoro gra szybko nudzi. Szkoda, że nie zrobili z tego kontynuacji tradycyjnej bijatyki z Ps3 wtedy byłoby super. Tak jest tragicznie. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Mowisz o mandze jojo? Jakie masz tomy? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Aj, zaczyna się w anime Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Mowisz o mandze jojo? Jakie masz tomy? Nie zauważyłem pytania. 1,2,3 Phantom Blood w HC oraz drugi tom Battle Tendency w HC. Po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 ja może i bym był zainteresowany kupnem tych mang, chociaż z tego co czytałem mangi jojo w necie to niestety te pierwsze miały jeszcze dosyć słabą grafike. tzn kreska była gorsza niż potem (chociaż nadal jest mocno specyficzna) i jak nowy odcinek? dzieje sie ja wiem co będzie dalej z powodu mangi, będzie kilka rzeczy, będzie sie działo. ale też będą jeszcze spokojniejsze fragmenty, to w żadnym razie nie jest jeszcze finał, sporo mamy jeszcze do pooglądania Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ostanie 3 odcinki to w końcu jakiś poważniejszy przeciwnik, brakowało mi takiego w tym sezonie bo jak do tej pory to same płotki spotykali. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja nie wiem Yano jak to: można nazywać słabą kreską- kadry są dopracowane, cienie, każda kreska do czegoś służy. Chodzi o styl? W mojej opinii wygląda jak typowa manga z lat 80. Owszem, nie jest to poziom obecnych mang, ale czytając niektóre opinie na różnych forach można dojść do wniosku, że pierwsze części to graficzna sraka, co jest nieprawdą, bo wszystko jest dobrze wykończone, choć czasem się perspektywa/anatomia wali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 spoko ja szanuje ale tu masz pokaz jak sie zmieniał styl graficzny w mandze ja jednak wole ten troche późniejszy, oczywiscie nadal szanuje pierwsze mangi, ale graficznie uważam za troche słabsze. pamietaj że ja skończyłem szkołe plastyczną, ja sie lubie czepiać detali Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 dobra ostatnio sie zajarałęm jojo bardziej niż zwykle znalazłem stronke za(pipi)istych ludzi którzy kolorują całą mange, i to nie byle jak tylko za(pipi)iście! ja wiem że manga prawie zawsze jest czarnobiała i to można nazwać troche profanacją, ale moim zdaniem wyszło im za(pipi)iście, jojo ma specyficzną kreske zwłąszcza 2 pierwsze serie i nie jest to zbyt czytelne w wielu przypadkach, kolory znacznie poprawiają sprawę, i przy okazji nadają jej tego charakterystycznego feeleignu po(pipi)anych kolorów http://jojocoloredadventure.blogspot.com/2014/08/download-our-latest-releases.html od 2 dni czytam pierwsze części i strasznie mi sie podoba, a wcześniej średnio mi sie chciało do nich podchodzić w postaci mangi i mange czytałem od 4 częsci teraz dzięki tym kolorom mam zamiar przeczytać wszystkie części, i jak dalej tak pojdzie to zrobie to w pare dni, totalnie mnie wessało przykładowa kolorowa strona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Manga spoko ale to już nie to samo bez darcia mordy Josepha i Dio Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 ah jak ja lubie jak jotaro sieje roz(pipi) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) "Nani??" ✓ "muda" ✓ "Oraoraora!" ✓ motyw Jotaro ✓ niesamowity odcinek Edytowane 10 Września 2016 przez gkihdghdhj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cudowny odcinek jak co tydzień, ten chińczyk który to wymyślił jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Kira > Dio Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Pierwsza tura 13 odcinkow na raz zrobiona, widze ze moge juz nadrabiac reszte. Podziwiam ze tak tydzien na 15 minut akcji potraficie czekac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jeden odcinek zawiera jakieś 5 rozdziałów mangi.Ludzie czekali tydzień na jeden rozdział mangi. Ich podziwiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Miałem tak z Naruto, ale teraz albo nie zaczynam trwajacych mang/anime, albo robie sobie maratony raz na jakis czas i mam syto. Jeszcze pare epow One piece czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Na początku trochę się niecierpliwiłem, ale ostatnio tyle zajęć mam, że mało kiedy mam czas na uczczenie nowego epizodu w dniu premiery. Kira > Dio Kira jest cudownie rozwijany różnymi detalami, drobnymi zachowaniami, Dio jednak wychodzi nieźle jako niedoszły władca świata... no i jego charyzma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) (pipi) widzieliście to? nie wiem czy to jakiś fandub czy oficjalne wydanie - ale jak to karva beznadziejnie brzmi to ja i dont even.... (pipi) każdy głos dobrany chujowo, zero poweru.... , Kira > Dio wytłumacz się z tego stwierdzenia kira to wypierdek który ma dosyć skutecznego standa Dio to DIO! it was i DIO!!!! kurwa ZA WARUDO!! ja zwykle nie lubie "tych złych" czy to filmy czy cokolwiek innego, ale DIO jest moją ulubioną postacią a co do czekania na odcinki - to trudne ale wole jednak czekać tydzien na odcinek niż czekać wiele miesięcy żeby potem sobie zrobić maraton, a jak już wszystko wyjdzie to i tak zrobie sobie maraton przynajmniej jojo nie jest jak dragon ball gdzie walka goku z freezerem zajmowałą 15 odcinków a trwała 5 minut (bo freeza powiedział "za 5min planeta wybuchnie" i potem było 15 odcinków zanim wybuchła) Edytowane 14 Września 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Taka sprawa: klikacie na napisy, domyślnie japońskie- efekt wiadomy. Kliknijcie na automatycznie generowany hiszpański Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 lol jakie dziwne akcje, ciekawe co on mowi, zna ktoś hiszpanski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Yano, Ty się pewnie ucieszysz, będzie filmowa adaptacja Jojo a reżyserem będzie...Takeshi Miike http://screenrant.com/live-action-jojos-bizarre-adventure/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 @Yano Dio to pizda i pękodup jakich malo (szczegolnie w 1 sezonie). Dodatkowo straszny z niego tchorz i tylko jak wie ze ma przewage to robi z siebie kozaka, a jak tylko ją zaczyna tracic to smuteczek i psycha peka. Internet wybil go tekstem ZA WARUDO z ktorego zrobil sie meme i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Beka z dio od zawsze na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 @Yano Dio to pizda i pękodup jakich malo (szczegolnie w 1 sezonie). Dodatkowo straszny z niego tchorz i tylko jak wie ze ma przewage to robi z siebie kozaka, a jak tylko ją zaczyna tracic to smuteczek i psycha peka. Internet wybil go tekstem ZA WARUDO z ktorego zrobil sie meme i tyle. dosyć ogólnikowy spoiler co do całej serii jojo w praktycznie wszystkich sezonach główny zły zachowuje sie przez większość czasu jak tchórz i sie ukrywa caly czas zasłaniając się pomagierami, więc jeśli takie chowanie i produkowanie stand userów masz na myśli jako pizdowatość to praktrycznie każdy tak robił, więc nie wiem czemu akurat do dio sie przyczepiłeś. takiego zachowania wymaga fabuła- gdyby w pierwszym odcinku główny boss poszedł do walki to by nie dało sie zrobić długiej mangi/anime skoro na samym początku rozstrzyga sie walka z bossem tak samo było w dragonj ballu - główni źli wysyłali do walki pomagierów i dopiero na końcu sami walczyli hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi