Skocz do zawartości

JoJo’s Bizarre Adventure

Featured Replies

• Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 108,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj wyszedł 2 part więziennego jojo jeśli ktoś jeszcze o tym pamięta

• Przypadkiem sie natknalem na to:     I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt]   Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu:

• No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby

Opublikowano

To był cudowny sezon jak każdy inny :wub: ehh cudowna jesień szykuje się dla stulejarzy gejmingu i bajeczkingu

Opublikowano

Stardust Crusaders to dla mnie jednak najlepsze co do tej pory ogladalem z Jojo. Ciezko bedzie to przebic. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fani poprzednich części mogą znienawidzić nowego animka. Osobiście cieszę się zapowiedzią, bo daje nadzieje na ekranizację w przyszłości Stone Ocean i Steel Ball Run.

Opublikowano

Gorzej niz w poprzednim sezonie raczej nie moze byc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pany, napiszcie mi ktoś w jakiej kolejności oglądać te serie z JoJo, bo widzę że jest ich kilka. :dunno:
Teraz kończę Inuyashiki (polecam, pozytywnie pokręcona i niepokojąca rzecz. Sam oglądam zresztą po pozytywnej opinii kogoś z forumka :good2:), później chyba pyknę Mushishi, no i dalej zabrałbym się za tego całego JoJo. Zobaczę o co tyle szumu :nosacz2:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
W dniu 6.07.2018 o 20:16, Shen napisał:

Gorzej niz w poprzednim sezonie raczej nie moze byc.

4 ratował Kira. W 5 Villain będzie cienki i Jojo też nie jest zbyt interesujący.

Opublikowano
40 minut temu, Frantik napisał:

Pany, napiszcie mi ktoś w jakiej kolejności oglądać te serie z JoJo, bo widzę że jest ich kilka. :dunno:

Łap powinno pomóc.

Spoiler

Relation Graph of JoJo no Kimyou na Bouken

Edytowane przez Loko_PL

Opublikowano

@Frantik

Part 1: Phantom Blood - 9 epów
Part 2: Battle Tendency - 17 epów
Part 3: Stardust Crusaders - 48 epów
Part 4: Diamond is Unbreakable - 39 epów

Part 5: Vento Aureo(ma być w październiku)

Edytowane przez sprite

Opublikowano

az sobie (pipi)ne chyba znowu part 2 i 3, oba to perfekcja.

Opublikowano

@Frantik 

"standardowa" (choć dosyć wierna oryginałowi) seria TV jest w odpowiedniej kolejności na crunchyroll, a jak chcesz znać wszystkie detale i detaliki to READ THE MANGA

Edytowane przez DarealRadexHEJOO

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pany, nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj ruszył nowy sezon Jojo - Golden Wind :banderas: Już można zasysać. Ja czekam na release od horriblesubs.

Opublikowano

obejrzałem no i tak średnio bym powiedział :yakubu: 

Opublikowano

Jeszcze gorzej niz poprzedni sezon? Poczekam na całość i tak.

Opublikowano

Akurat poprzedni mi się bardzo podobał więc nie wiem jak na to odpowiedzieć :rayos: oglądam dalej oczywiście bo słabe jojo to i tak bajka lepsza od 90% ścierwa które teraz powstaje 

Opublikowano

Ale dopiero 1 ep wyszedl? 

Ta seria podobno jest najbardziej popularna po 3 serii(z Jotaro) w jp.

Edytowane przez Killabien