Opublikowano 21 czerwca 20186 l To był cudowny sezon jak każdy inny ehh cudowna jesień szykuje się dla stulejarzy gejmingu i bajeczkingu
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Stardust Crusaders to dla mnie jednak najlepsze co do tej pory ogladalem z Jojo. Ciezko bedzie to przebic.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Fani poprzednich części mogą znienawidzić nowego animka. Osobiście cieszę się zapowiedzią, bo daje nadzieje na ekranizację w przyszłości Stone Ocean i Steel Ball Run.
Opublikowano 31 lipca 20186 l Pany, napiszcie mi ktoś w jakiej kolejności oglądać te serie z JoJo, bo widzę że jest ich kilka. Teraz kończę Inuyashiki (polecam, pozytywnie pokręcona i niepokojąca rzecz. Sam oglądam zresztą po pozytywnej opinii kogoś z forumka ), później chyba pyknę Mushishi, no i dalej zabrałbym się za tego całego JoJo. Zobaczę o co tyle szumu Edytowane 31 lipca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 31 lipca 20186 l W dniu 6.07.2018 o 20:16, Shen napisał: Gorzej niz w poprzednim sezonie raczej nie moze byc. 4 ratował Kira. W 5 Villain będzie cienki i Jojo też nie jest zbyt interesujący.
Opublikowano 31 lipca 20186 l 40 minut temu, Frantik napisał: Pany, napiszcie mi ktoś w jakiej kolejności oglądać te serie z JoJo, bo widzę że jest ich kilka. Łap powinno pomóc. Spoiler Edytowane 31 lipca 20186 l przez Loko_PL
Opublikowano 31 lipca 20186 l @Frantik Part 1: Phantom Blood - 9 epów Part 2: Battle Tendency - 17 epów Part 3: Stardust Crusaders - 48 epów Part 4: Diamond is Unbreakable - 39 epów Part 5: Vento Aureo(ma być w październiku) Edytowane 31 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 31 lipca 20186 l @Frantik "standardowa" (choć dosyć wierna oryginałowi) seria TV jest w odpowiedniej kolejności na crunchyroll, a jak chcesz znać wszystkie detale i detaliki to READ THE MANGA Edytowane 31 lipca 20186 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 5 października 20186 l Pany, nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj ruszył nowy sezon Jojo - Golden Wind Już można zasysać. Ja czekam na release od horriblesubs.
Opublikowano 7 października 20186 l Akurat poprzedni mi się bardzo podobał więc nie wiem jak na to odpowiedzieć oglądam dalej oczywiście bo słabe jojo to i tak bajka lepsza od 90% ścierwa które teraz powstaje
Opublikowano 7 października 20186 l Ale dopiero 1 ep wyszedl? Ta seria podobno jest najbardziej popularna po 3 serii(z Jotaro) w jp. Edytowane 7 października 20186 l przez Killabien
Opublikowano 7 października 20186 l No tak, dopiero 1 ep. Co tydzień w piątek. Edytowane 7 października 20186 l przez sprite