Opublikowano 7 października 20186 l Zle mi wyszlo, chodzilo mi o to, ze Pupcio i Shen juz mowia, ze srednio i tak sobie po jednym odcinku.
Opublikowano 25 listopada 20186 l Najbardziej epicka scena w historii chińskich bajek w końcu w animowanej wersji. Mogę umierać. Edytowane 16 stycznia 20196 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Miej ty godność i obejrzyj jak człowiek, a nie jak zwierze z żółtymi pl napisami na cda.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Taki jak stronę wcześniej zamieściłeś ? Jak polecasz inny serwis chętnie stestuje. Od epa Dio the destroyer zaczynam , si ?
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Oglądaj w kolejnosci w jakiej wychodziły https://en.wikipedia.org/wiki/JoJo's_Bizarre_Adventure_(2012_TV_series)#Episodes
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, Wojtas1986 napisał: Taki jak stronę wcześniej zamieściłeś ? Jak polecasz inny serwis chętnie stestuje. Od epa Dio the destroyer zaczynam , si ? Tak jest. Tutaj masz: 1. JoJo's Bizarre Adventure: Phantom Blood. 2. JoJo's Bizarre Adventure Battle Tendency. 3. JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders. 4. JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable. 5. JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind(obecny sezon) Przygotuj się na prawdziwą bombę testosteronu. Jojo jest kilka klas wyżej od Baki. Kocham te anime i nie ma takiego drugiego Edytowane 16 stycznia 20196 l przez sprite
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Tez polecam Jojo, za(pipi)isty jest. Od samego ogladania miesnie rosna i testosteron osiaga 200%. No i te pozy i techniki.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 7 godzin temu, sprite napisał: Tak jest. Tutaj masz: 1. JoJo's Bizarre Adventure: Phantom Blood. 2. JoJo's Bizarre Adventure Battle Tendency. 3. JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders. 4. JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable. 5. JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind(obecny sezon) Przygotuj się na prawdziwą bombę testosteronu. Jojo jest kilka klas wyżej od Baki. Kocham te anime i nie ma takiego drugiego Kolego ale BAKI-ego to ty nie obrażaj, taknie.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 13 godzin temu, Wojtas1986 napisał: Kolego ale BAKI-ego to ty nie obrażaj, taknie. Jeszcze nie wiesz co cie czeka, zazdroszcze troche. Stardust Crusaders to najbardziej męskie anime jakie może być. Najlepszy arc w serii moim zdaniem. Phantom blood troche mnie nudził, ale dalej to już jazda bez trzymanki Edytowane 17 stycznia 20196 l przez Shen
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 3 minuty temu, Shen napisał: Jeszcze nie wiesz co cie czeka, zazdroszcze troche. Stardust Crusaders to najbardziej męskie anime jakie może być. Najlepszy arc w serii moim zdaniem. Rzadko się z guernicą zgadzam, ale tutaj 100% prawdy. Ahhhh, wleci niedługo rewatch pierwszych sezonów
Opublikowano 17 stycznia 20196 l A jak się Wam podoba obecny sezon? Jak poprzednie części kocham, to ten IMHO jest trochę zbyt "bizarre"
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Ja cierpliwie czekam aż wyjdzie cały sezon. nie ma to jak oyebać cały sezon w 2 dni xD a rewatch wszystkich też chyba kiedyś wpadnie, jojo niesamowita bajeczka polecam wszystkim forumowiczom
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 11ep wchodzi no i ekoledzy jest całkiem przyjemnie , produkcja zdecydowanie nie dla przegrancow acz za dużo tutaj czarów i rozbłysków . Póki co Baki bardziej był alfa.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l No to zacząłeś już drugi arc, akcja się rozkręci, a od 27 epa to Edytowane 21 stycznia 20196 l przez Shen
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Ja przy pierwszym arcu to się wręcz męczyłem ale potem to już każdy odcinek każdego sezonu
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Ja po przygodzie jotaro jakos w sumie stracilem zapal do serii. Josephu Joestar najlepszy jojo. Moze kiedys ogarne reszte sezonow. Ale najfajniesza akcja i tak byla w pierwszym sezonie, wciaz ciary motzno: Chyba najlepszy cliffhanger/transition evah ktory dodatkowo zrodzil ogromna fale memow "to be continued".
Opublikowano 2 lutego 20196 l Zaczynam stardust crusader, będzie dobrze? Pierwsze 2 epy hmmm troche inne.
Opublikowano 3 lutego 20196 l 19 godzin temu, Wojtas1986 napisał: Zaczynam stardust crusader, będzie dobrze? Pierwsze 2 epy hmmm troche inne. M I A Z G A