Opublikowano 26 listopada 20213 l Też nie rozumiem czepiania się dziadziusia Josepha jak przy nim jest taka pisda jak jotaro co jedyne przez całe anime powie jare jare i poprawi czapke
Opublikowano 26 listopada 20213 l Może faktycznie trochę zbyt szostko podszedłem do dziadka no nie był tragiczny, miał kilka dobrych momentów, drażnił mnie głównie brak konsekwencji w przedstawieniu tego bohatera po latach. Ja wiem, że latka na karku, że z wiekem człowiek się zmienia, ale patrząc na niego w ogóle nie czułem, że to ten sam debeściak co w drugim sezonie, jakbym obserwował kompletnie inną postać. Jego udział w walce z Dio też był rozczarowujący, stary i zramolały czy nie - zasługiwał na to, żeby choć raz strzelić w pysk blodasa.
Opublikowano 29 listopada 20213 l 1 part? No z szacunku i żeby ogarnąć późniejsze party trzeba zaliczyć ale jojo zaczyna się od partu 2
Opublikowano 29 listopada 20213 l +1 Part 1 to chyba próba skopiowania fist of the north star(nawet główny bohater podobny xd) i od 2 autor zyskał unikalną tożsamość dla serii.
Opublikowano 30 listopada 20213 l Miałem identyko. Próg wejścia w tę serię jest niestety wysoki, trzeba przemęczyć pierwszy part, ale później człowiek wkręca się momentalnie, drugi a zwłaszcza trzeci sezon to czyste złoto i ostra jazda bez trzymanki. Teraz jestem na części czwartej i jest nieco gorzej, dziwnie zmienili oprawę, ta kolorystyka trochę drażni mnie w oczy, brakuje mi też tej "męskości" z poprzednich sezonów, przy poprzednim teamie testosteron aż tryskał z ekranu, natomiast tutaj nowy JoJo jest całkiem w porządku, ale ten jego p*zdowaty kumpel to dramat po całości, klimat zrobił się jakiś taki bardziej młodzieżowy. Ale i tak dobrze się ogląda, cieszy powrót pewnego znajomka i walki też trzymają poziom
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Czekam na plusiki jest dobrze. CGI nie razi jak w berserk. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Nie musisz bo od dzisiaj już można oglądać no i cgi jest tylko w openingu (dzieki bogowie olimpu, jak ja c0rwa nie cierpię cgi)
Opublikowano 2 grudnia 20213 l Po dwóch odcinkach Stone Ocean... no zajebisty JoJo. Faktycznie może być najlepszy sezonik. Ledwo pierwszy odcinek, a tam już Spoiler dowcipkowanie o masturbacji, chowanie pieniążków w implantach pod piersiami i sporo więziennej przemocy No i ekstra klimacik + sporo fajnych pomysłów.
Opublikowano 2 grudnia 20213 l Ja czekam najbardziej na kolejny part na dzikim zachodzie obym się doczekał
Opublikowano 2 grudnia 20213 l 8 part się skończył chyba w tym roku. Anime jest obecnie na 6. O 9 nic nie wiadomo.
Opublikowano 2 grudnia 20213 l Part 9 bedzie sie nazywal Jojolands, Araki potwierdzil we wrzesniu jakos. Nie wiadomo kiedy wyjdzie.
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Piąty epizod i ta scena z miniaturki wyżej, niby każdy wiedział a jednak
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Obejrzane. Koks jak każde jojo, teraz tylko mnie obudźcie jak będą nowe odcinki
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Nie podoba mi się czwarty sezon, słabe to bezjajeczne postacie (chociaż nowy Jojo o wiele lepszy od mruka Jotaro), mało porywające walki, mdła oprawa wizualna i jakieś lokalne bzdetne historyjki zamiast przygody na epicką skalę jak we wcześniejszych seriach. No nie, dla mnie to nie jest JoJo, jestem załamany i licze że kolejny Part będzie lepszy.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l @Joshdoszedłeś chociaż do głównego złego part 4? Zgodzę się, że początek jest nudny, ale potem jak wjeżdża Kira najlepszy złol w Jojo to Stone Ocean jak do tej pory gitówa, a theme Jolyne jak wjeżdża pianinko to złoto w czystej postaci. Dla tych co czytali mange Spoiler Ciekawi mnie strasznie wizualna strona jak Pucci wywali grawitacje C-Moonem i potem będzie bitka z Made in Heaven, bo tam jak dowalą oczojebne efekty przewijania czasoprzestrzeni to będzie uczta wizualna. Ogólnie final battle w Stone Ocean jest świetne
Opublikowano 6 grudnia 20213 l 40 minut temu, Soban napisał: @Joshdoszedłeś chociaż do głównego złego part 4? Zgodzę się, że początek jest nudny, ale potem jak wjeżdża Kira najlepszy złol w Jojo to Stone Ocean jak do tej pory gitówa, a theme Jolyne jak wjeżdża pianinko to złoto w czystej postaci. Dla tych co czytali mange Ukryj zawartość Ciekawi mnie strasznie wizualna strona jak Pucci wywali grawitacje C-Moonem i potem będzie bitka z Made in Heaven, bo tam jak dowalą oczojebne efekty przewijania czasoprzestrzeni to będzie uczta wizualna. Ogólnie final battle w Stone Ocean jest świetne Co coorwa? Kira najlepszy złol??? Dio powiedziałem , Dio Brando do coorwy!!!
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Chyba odwagę z odważnikiem pomyliłeś. DIO poza teatralnością jest generyczny strasznie i przez praktyczny brak obecności w 3 parcie poza ostatnimi kilkoma epami jest u mnie na 3 miejscu za Kirą i Valentinem. Albo i na 4 bo DIO z part 7 jest fajniejszy.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 20 godzin temu, Soban napisał: @Joshdoszedłeś chociaż do głównego złego part 4? Zgodzę się, że początek jest nudny, ale potem jak wjeżdża Kira najlepszy złol w Jojo to 19 odcinek i dalej jakieś pierdoły mam nadzieję, że szybko pojawi się ten koks i zrobi się trochę ciekawiej.