Pupcio 18 340 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Też nie rozumiem czepiania się dziadziusia Josepha jak przy nim jest taka pisda jak jotaro co jedyne przez całe anime powie jare jare i poprawi czapke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Może faktycznie trochę zbyt szostko podszedłem do dziadka no nie był tragiczny, miał kilka dobrych momentów, drażnił mnie głównie brak konsekwencji w przedstawieniu tego bohatera po latach. Ja wiem, że latka na karku, że z wiekem człowiek się zmienia, ale patrząc na niego w ogóle nie czułem, że to ten sam debeściak co w drugim sezonie, jakbym obserwował kompletnie inną postać. Jego udział w walce z Dio też był rozczarowujący, stary i zramolały czy nie - zasługiwał na to, żeby choć raz strzelić w pysk blodasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 1 part? No z szacunku i żeby ogarnąć późniejsze party trzeba zaliczyć ale jojo zaczyna się od partu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 +1 Part 1 to chyba próba skopiowania fist of the north star(nawet główny bohater podobny xd) i od 2 autor zyskał unikalną tożsamość dla serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Miałem identyko. Próg wejścia w tę serię jest niestety wysoki, trzeba przemęczyć pierwszy part, ale później człowiek wkręca się momentalnie, drugi a zwłaszcza trzeci sezon to czyste złoto i ostra jazda bez trzymanki. Teraz jestem na części czwartej i jest nieco gorzej, dziwnie zmienili oprawę, ta kolorystyka trochę drażni mnie w oczy, brakuje mi też tej "męskości" z poprzednich sezonów, przy poprzednim teamie testosteron aż tryskał z ekranu, natomiast tutaj nowy JoJo jest całkiem w porządku, ale ten jego p*zdowaty kumpel to dramat po całości, klimat zrobił się jakiś taki bardziej młodzieżowy. Ale i tak dobrze się ogląda, cieszy powrót pewnego znajomka i walki też trzymają poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 1 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2021 Czekam na plusiki jest dobrze. CGI nie razi jak w berserk. Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 1 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2021 Nie musisz bo od dzisiaj już można oglądać no i cgi jest tylko w openingu (dzieki bogowie olimpu, jak ja c0rwa nie cierpię cgi) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Jak najsłabsza jak mangozyeby pisały że najlepsza, taknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Po dwóch odcinkach Stone Ocean... no zajebisty JoJo. Faktycznie może być najlepszy sezonik. Ledwo pierwszy odcinek, a tam już Spoiler dowcipkowanie o masturbacji, chowanie pieniążków w implantach pod piersiami i sporo więziennej przemocy No i ekstra klimacik + sporo fajnych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Ja czekam najbardziej na kolejny part na dzikim zachodzie obym się doczekał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Jak daleko jest manga do przodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 8 part się skończył chyba w tym roku. Anime jest obecnie na 6. O 9 nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Part 9 bedzie sie nazywal Jojolands, Araki potwierdzil we wrzesniu jakos. Nie wiadomo kiedy wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Ej, ale ten song z endingu przy każdym epizodzie to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Piąty epizod i ta scena z miniaturki wyżej, niby każdy wiedział a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Kiedy kolejne epy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Obejrzane. Koks jak każde jojo, teraz tylko mnie obudźcie jak będą nowe odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Nie podoba mi się czwarty sezon, słabe to bezjajeczne postacie (chociaż nowy Jojo o wiele lepszy od mruka Jotaro), mało porywające walki, mdła oprawa wizualna i jakieś lokalne bzdetne historyjki zamiast przygody na epicką skalę jak we wcześniejszych seriach. No nie, dla mnie to nie jest JoJo, jestem załamany i licze że kolejny Part będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 @Joshdoszedłeś chociaż do głównego złego part 4? Zgodzę się, że początek jest nudny, ale potem jak wjeżdża Kira najlepszy złol w Jojo to Stone Ocean jak do tej pory gitówa, a theme Jolyne jak wjeżdża pianinko to złoto w czystej postaci. Dla tych co czytali mange Spoiler Ciekawi mnie strasznie wizualna strona jak Pucci wywali grawitacje C-Moonem i potem będzie bitka z Made in Heaven, bo tam jak dowalą oczojebne efekty przewijania czasoprzestrzeni to będzie uczta wizualna. Ogólnie final battle w Stone Ocean jest świetne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Spoiler Dżosz nie wchodź w spoilera jak nie masz jeszcze kilera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 40 minut temu, Soban napisał: @Joshdoszedłeś chociaż do głównego złego part 4? Zgodzę się, że początek jest nudny, ale potem jak wjeżdża Kira najlepszy złol w Jojo to Stone Ocean jak do tej pory gitówa, a theme Jolyne jak wjeżdża pianinko to złoto w czystej postaci. Dla tych co czytali mange Ukryj zawartość Ciekawi mnie strasznie wizualna strona jak Pucci wywali grawitacje C-Moonem i potem będzie bitka z Made in Heaven, bo tam jak dowalą oczojebne efekty przewijania czasoprzestrzeni to będzie uczta wizualna. Ogólnie final battle w Stone Ocean jest świetne Co coorwa? Kira najlepszy złol??? Dio powiedziałem , Dio Brando do coorwy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Chyba odwagę z odważnikiem pomyliłeś. DIO poza teatralnością jest generyczny strasznie i przez praktyczny brak obecności w 3 parcie poza ostatnimi kilkoma epami jest u mnie na 3 miejscu za Kirą i Valentinem. Albo i na 4 bo DIO z part 7 jest fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Dio? Dobry dla dzieci w wieku 10-13 lat. Bądźmy poważni jojo maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 3majcie mnie coorwa bo nie wytrzymie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 20 godzin temu, Soban napisał: @Joshdoszedłeś chociaż do głównego złego part 4? Zgodzę się, że początek jest nudny, ale potem jak wjeżdża Kira najlepszy złol w Jojo to 19 odcinek i dalej jakieś pierdoły mam nadzieję, że szybko pojawi się ten koks i zrobi się trochę ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi