Killabien 552 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Ja mam podobne odczucia ale do calego partu z Jolyn. Od samego poczatku nie ma za bardzo nic co by mnie trzymalo przed ekranem. Pare fajnych odcinkow ale ogolnie to takie sobie. Jotaro pozostaje moim ulubionym Jojo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Jotaro zapisywane jako Joseph? Zgadzam się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 To samo miał być mesjasz a do Stardust czy Golden Wind trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Stone Ocean wydaje się taki zrobiony na siłę, żeby twórca miał pretekst do stworzenia wyścigu stalowych jaj. Jolyne też wydaje się mieć po prostu słabego standa, który nie dostaje power upa żadnego praktycznie. Spoiler Araki też zjebał, że pomimo faktu iż tu mamy final battle sagi Dio i ogólnie losy wszechświata stoją na szali to z jakiegoś dziwnego powodu Jotaro nie zadzownił po Josuke do healowania i absolutnie OP Giorno by rozjebać księdza jak dziwke. Giorno też ogólnie by tu pasował skoro klecha wyciąga jakichś randomowych synów Dio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 No zakończenie fajne typu pojebanego lubie. Motyw muzyczny jolyne też chujówka. Dobrze że ojciec pussy dostał taki fajny. Widziałem że na malu kombojskie jojo jest drugie w rankingu mang więc licze że będzie GRUBO Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 BTW widze, ze zapowiedziano start komiksu part 9 na 17 lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Ja robie rewatch 4 partu Później chyba wezmę się za kowbojski part bo anime mogę nie dożyć albo jeszcze gorzej, zrobi to netlfix z ich zajebistym planem wydawniczym Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Robie rewatch 4 partu, coś spaniałego, trzeba mieć coś z głową żeby nie lubić tej części zdziwiło mnie że jestem na 20 odcinku a kiry było tyle co nic. Nie pamiętałem że wprowadzili go tak późno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Odpaliłem to ostatnio od pierwszego sezonu i po paru odcinkach hard pass. To anime ma coś, czego chyba najbardziej nienawidzę - bohater wyskakuje z dupy z jakimś nowym specjalnym atakiem, a lektor tłumaczy, że akurat gwiazdy w tym momencie ułożyły się idealnie, prąd w oceanie utworzył wir, który nasz bohater wykorzystał do wykonania ciosu. Ale skąd o tym wiedział, jakie to ma podłoże w fabule? A chuj wie, po prostu trzeba było coś wymyślić XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Tylko w pierwszym sezonie są te hiper moce, później autor je wyjebał do śmieci i wymyślił że każdy ma latającego stworka Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W part 2 niby są, ale tam jakoś bardziej na sposób są walki i Joseph wygrywa sprytem. W part 3 te standy też są dosyć basic, ale od 4 to się już jazda zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Part 9 wystartował i będzie chyba o szajce złodziei. Po 1 chapterze moze byc spoko, bo nowy Jojo ma jakiś charakter i raczej nie będzie takim nudnym tokenem jak giorno czy ten ostatni z 8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Zapomniałem o Jojo. Ale że giera w GP się pojawiła to postanowiłem sprawdzić temat anime. I za cholerę nie potrafię połapać na którym odcinku Stone Ocean skończyłem. Part 1 składał się z 12 odcinków? Niech Netflix będzie przeklęty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Zapowiada się miło, Motyw napadu na wyspie brzmi ciekawie chociaż przy jojo jednak wole anime. Brakuje mi tego japońskiego darcia mordy i jojo muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Polskie tłumaczenie jak zawsze top Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi