Skocz do zawartości

JoJo’s Bizarre Adventure

Featured Replies

• Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj wyszedł 2 part więziennego jojo jeśli ktoś jeszcze o tym pamięta

• Przypadkiem sie natknalem na to:     I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt]   Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu:

• No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby

Opublikowano
  • Autor

ja sie bardziej boje niż jaram, pewnie zobacze z ciekawości ale jak narazie to wygląda dziwnie

gdyby chociaż pokazali standa żebyśmy wiedzieli jak to wypada graficznie, no i ogolnie wydaje sie że za mało jojo w jojo

------

znalazłem inny trailer który pokazuje troszke wiecej w tym urywski standów

https://www.youtube.com/watch?v=1-C76GGOxPY

hmm no .. oceniajac po takich urywkach to może nie będzie tragedii ale nie jest to poziom efektów specjalnych do jakich przyzwyczajeni jesteśmy w 2017 roku

Opublikowano

Po bardzo dlugiej przerwie od Jojo w koncu zaczalem nadrabiac i jestem teraz w polowie stardust crusaders egypt hen.

Specificzna kreska, specificzne pozy i postacie oraz fajne standy i walki. Jojo jest za(pipi)isty.

Opublikowano

No przydałby sie kolejny sezon najlepszej chińskiej bajki :banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sumie już film został wydany, znalazłem na yt początkową scenkę:

No szału nie ma, brak KONO PAWA, trochę zrushowane, czapka po prostu spruta.

Opublikowano
  • Autor

kurde obiawiałem sie tego, próbują zniszczyć markę zamiast wydać kolejny sezon anime :/

88f81fcc0c248d88f6c2d06c8c34a788.jpg

Opublikowano

Trochę mnie martwi co tak cicho o kolejnych częściach, ale liczę, że po zrobieniu tych specjalnych odcinków zabiorą się za pt 5.

Opublikowano
  • Autor

co ciekawe dokładnie taki dzownek mam ustawiony w komorce jako budzik :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cały czas staram się zmęczyć Diamond is Unbreakable, poprzednie części wchodziły jak złoto, tutaj coś nie mogę się wkręcić.

Opublikowano

Ile epow juz obejrzales?

Ja sie do samego konca nie moglem przekonac do kreski. Styl inny niz w poprzednich czesciach, dzieki ktoremu mi sie poprzednie serie swietnie ogladalo.

Ogolnie to anime bylo takie sobie, bez (pipi)niecia.

Opublikowano

Równe 20 odcinkow, a zaczalem ogladac jak sie ostatni pojawil.

Opublikowano

czekałem co tydzień na odcinek z beniz w łapach. No nie wiem o co wam chodzi 

Opublikowano

Jest pare fajnych patentow, glowny zly tez spoko.

Tylko ta kreska mnie nie przekonala. Za malo korakorakora.

Opublikowano

Dla mnie szczytowa forma Jojo to Battle Tendency i całe Stardust Crusaders

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio dalem sie przekonać aby spróbować Jojo i jestem zachwycony od czasu  kiedy czytam one pieca (jakieś 14 lat) nie wkręcił mnie shounen. Ta epickość wylewająca się z kadrów mangi czy z anime coś rewelacyjnego. Dawno nie czytalem tak kreatywnej mangi, łamiącej schematy z ciekawymi postaciami  cudo czyste cudo . Szkoda że u nas  nikt nie wyda. 

Jestem na 7 parcie mangi i mogę  powiedzieć tylko tyle "Dzieje się ". Jak David production nie pokpi sprawy to będzie naprawdę uczta dla fanów  już nie mogę się doczekać.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Skończyłem tydzien temu ostatni sezon, no dla mnie to był najsłabszy. Rok sie meczylem.

Opublikowano
2 godziny temu, vAHeR napisał:

Ziomki, czy wiadomo już coś o ekranizacji kolejnej części JoJo?

Dalej nie ma oficjalnego potwierdzenia PART 5: Vento Aureo.

• 1 miesiąc temu...