Opublikowano 8 czerwca 20177 l Autor ja sie bardziej boje niż jaram, pewnie zobacze z ciekawości ale jak narazie to wygląda dziwnie gdyby chociaż pokazali standa żebyśmy wiedzieli jak to wypada graficznie, no i ogolnie wydaje sie że za mało jojo w jojo ------ znalazłem inny trailer który pokazuje troszke wiecej w tym urywski standów https://www.youtube.com/watch?v=1-C76GGOxPY hmm no .. oceniajac po takich urywkach to może nie będzie tragedii ale nie jest to poziom efektów specjalnych do jakich przyzwyczajeni jesteśmy w 2017 roku
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Po bardzo dlugiej przerwie od Jojo w koncu zaczalem nadrabiac i jestem teraz w polowie stardust crusaders egypt hen. Specificzna kreska, specificzne pozy i postacie oraz fajne standy i walki. Jojo jest za(pipi)isty.
Opublikowano 19 czerwca 20177 l https://www.facebook.com/jojocoloredadventure/photos/pcb.753179274843376/753179008176736/?type=3&theater Ponoć ma być OVA o jednej z pobocznych historii Rohana, tak przynajmniej wyczytałem z komentarzy w powyższym.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Autor wolał bym żeby zapowiedieli w koncu 5 sezon nawet jest stronka która dotyczy tylko tego xD https://isventoaureoconfirmed.tumblr.com/
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l W sumie już film został wydany, znalazłem na yt początkową scenkę: No szału nie ma, brak KONO PAWA, trochę zrushowane, czapka po prostu spruta.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Autor kurde obiawiałem sie tego, próbują zniszczyć markę zamiast wydać kolejny sezon anime :/
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Trochę mnie martwi co tak cicho o kolejnych częściach, ale liczę, że po zrobieniu tych specjalnych odcinków zabiorą się za pt 5.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Autor co ciekawe dokładnie taki dzownek mam ustawiony w komorce jako budzik :D
Opublikowano 20 września 20177 l Cały czas staram się zmęczyć Diamond is Unbreakable, poprzednie części wchodziły jak złoto, tutaj coś nie mogę się wkręcić.
Opublikowano 20 września 20177 l Ile epow juz obejrzales? Ja sie do samego konca nie moglem przekonac do kreski. Styl inny niz w poprzednich czesciach, dzieki ktoremu mi sie poprzednie serie swietnie ogladalo. Ogolnie to anime bylo takie sobie, bez (pipi)niecia.
Opublikowano 20 września 20177 l czekałem co tydzień na odcinek z beniz w łapach. No nie wiem o co wam chodzi
Opublikowano 20 września 20177 l Jest pare fajnych patentow, glowny zly tez spoko. Tylko ta kreska mnie nie przekonala. Za malo korakorakora.
Opublikowano 23 września 20177 l Dla mnie szczytowa forma Jojo to Battle Tendency i całe Stardust Crusaders
Opublikowano 10 października 20177 l Ja ostatnio dalem sie przekonać aby spróbować Jojo i jestem zachwycony od czasu kiedy czytam one pieca (jakieś 14 lat) nie wkręcił mnie shounen. Ta epickość wylewająca się z kadrów mangi czy z anime coś rewelacyjnego. Dawno nie czytalem tak kreatywnej mangi, łamiącej schematy z ciekawymi postaciami cudo czyste cudo . Szkoda że u nas nikt nie wyda. Jestem na 7 parcie mangi i mogę powiedzieć tylko tyle "Dzieje się ". Jak David production nie pokpi sprawy to będzie naprawdę uczta dla fanów już nie mogę się doczekać.
Opublikowano 15 maja 20186 l Skończyłem tydzien temu ostatni sezon, no dla mnie to był najsłabszy. Rok sie meczylem.
Opublikowano 15 maja 20186 l 2 godziny temu, vAHeR napisał: Ziomki, czy wiadomo już coś o ekranizacji kolejnej części JoJo? Dalej nie ma oficjalnego potwierdzenia PART 5: Vento Aureo.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Na polskim fanpejdżu napisali, że anime piątego partu wyjdzie jesienią tego roku. Ja im wierzę.