Skocz do zawartości

JoJo’s Bizarre Adventure

Featured Replies

Opublikowano

Zle mi wyszlo, chodzilo mi o to, ze  Pupcio i Shen juz mowia, ze srednio i tak sobie po jednym odcinku.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 108,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj wyszedł 2 part więziennego jojo jeśli ktoś jeszcze o tym pamięta

• Przypadkiem sie natknalem na to:     I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt]   Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu:

• No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taki jak stronę wcześniej zamieściłeś ? Jak polecasz inny serwis chętnie stestuje.

Od epa Dio the destroyer zaczynam , si ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojtas1986 napisał:

Taki jak stronę wcześniej zamieściłeś ? Jak polecasz inny serwis chętnie stestuje.

Od epa Dio the destroyer zaczynam , si ?

Tak jest. Tutaj masz:

1. JoJo's Bizarre Adventure: Phantom Blood.

2. JoJo's Bizarre Adventure Battle Tendency.

3. JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders.

4. JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable.

5. JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind(obecny sezon)

Przygotuj się na prawdziwą bombę testosteronu. Jojo jest kilka klas wyżej od Baki. Kocham te anime i nie ma takiego drugiego :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Tez polecam Jojo, za(pipi)isty jest. Od samego ogladania miesnie rosna i testosteron osiaga 200%. No i te pozy i techniki.

Opublikowano
7 godzin temu, sprite napisał:

Tak jest. Tutaj masz:

1. JoJo's Bizarre Adventure: Phantom Blood.

2. JoJo's Bizarre Adventure Battle Tendency.

3. JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders.

4. JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable.

5. JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind(obecny sezon)

Przygotuj się na prawdziwą bombę testosteronu. Jojo jest kilka klas wyżej od Baki. Kocham te anime i nie ma takiego drugiego :banderas: 

Kolego ale BAKI-ego to ty nie obrażaj, taknie.

Opublikowano
13 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

Kolego ale BAKI-ego to ty nie obrażaj, taknie.

Jeszcze nie wiesz co cie czeka, zazdroszcze troche. Stardust Crusaders  to najbardziej męskie anime jakie może być. Najlepszy arc w serii moim zdaniem.

Phantom blood troche mnie nudził, ale dalej to już jazda bez trzymanki

Edytowane przez Shen

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

Jeszcze nie wiesz co cie czeka, zazdroszcze troche. Stardust Crusaders  to najbardziej męskie anime jakie może być. Najlepszy arc w serii moim zdaniem.

Rzadko się z guernicą zgadzam, ale tutaj 100% prawdy. Ahhhh, wleci niedługo rewatch pierwszych sezonów :banderas: 

Opublikowano

A jak się Wam podoba obecny sezon? Jak poprzednie części kocham, to ten IMHO jest trochę  zbyt "bizarre" :P

Opublikowano

Jest cenzura? Pamietam, że w poprzednich sezonach była.

Opublikowano

Ja cierpliwie czekam aż wyjdzie cały sezon. nie ma to jak oyebać cały sezon w 2 dni xD a rewatch wszystkich też chyba kiedyś wpadnie, jojo niesamowita bajeczka polecam wszystkim forumowiczom

Opublikowano

11ep wchodzi no i ekoledzy jest całkiem przyjemnie , produkcja zdecydowanie nie dla przegrancow acz za dużo tutaj czarów i rozbłysków . Póki co Baki bardziej był alfa.

Opublikowano

No to zacząłeś już drugi arc, akcja się rozkręci, a od 27 epa to :banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ja przy pierwszym arcu to się wręcz męczyłem ale potem to już każdy odcinek każdego sezonu :banderas: 

Opublikowano

Ja po przygodzie jotaro jakos w sumie stracilem zapal do serii.

Josephu Joestar najlepszy jojo. Moze kiedys ogarne reszte sezonow. Ale najfajniesza akcja i tak byla w pierwszym sezonie, wciaz ciary motzno:

Chyba najlepszy cliffhanger/transition evah ktory dodatkowo zrodzil ogromna fale memow "to be continued".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Głupio nie pytaj tylko oglądaj, najlepsze sezon.

Opublikowano
19 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

Zaczynam stardust crusader, będzie dobrze? Pierwsze 2 epy hmmm troche inne.

M I A Z G A