Opublikowano 3 lutego 20196 l Dla mnie SC najgorszy sezon zaraz po pierwszym 2>4>>>3>>>>>>>>>1 Ale 5 po paru pierwszych epkach ma szanse zostac nowym numer jeden
Opublikowano 3 lutego 20196 l Liczyłem na podstawie mangi Pierwszy sezon anime zawiera dwie części, phantom blood i battle tendency
Opublikowano 8 lutego 20196 l Grał ktoś w JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven? Bo teraz fajne promo na ps store
Opublikowano 22 lutego 20196 l SC skończone , dobre to było oj dobre . Zaczynam teraz Diamonds i do (pipi) nędzy co to za stylistyka obesrana? 3 epy za mną i no nie wiem ...
Opublikowano 22 lutego 20196 l 7 godzin temu, Wojtas1986 napisał: SC skończone , dobre to było oj dobre . Zaczynam teraz Diamonds i do (pipi) nędzy co to za stylistyka obesrana? 3 epy za mną i no nie wiem ... niestety ten sezon nie jest zbyt wysokich lotów
Opublikowano 27 lutego 20196 l Diamonds zaliczone , bo zayebistym SC liczyłem na coś więcej a tu taka trochę school drama z wieloma watkami na przestrzeni 39 epow , było przyzwoicie a momentami dobrze . Zaraz wjeżdża Golden
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l Kurde złamałem się i oglądam xD poziom gejozy wyebał poza skale w najnowszym sezonie ale już się przyzwyczaiłem. No zapowiada się sztywniutko jak zawsze
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l No i 25 odcinków pękło jak guma z kiosku nie ma lepszej bajki na tej planecie
Opublikowano 1 maja 20195 l Ostatnie 3 odcinki Tym bardziej, że rok temu Golden Wind nie było jeszcze oficjalnie zapowiedziane.
Opublikowano 1 maja 20195 l 3 maja niby odcinek 28.5? No nic, znowu się całość ściągnie, oby to było lepsze od poprzedniego sezonu.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Nadrobiłem nowy sezon i co tam się odpierdala w ostatnich epach to Abbachio No poszły mi łzy, nie ukrywam. Mega sezon
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Doskonały sezon, pewnie to przez hype, ale jak dla mnie to jest pretendent do najlepszego Jojo z tych animowanych(chociaż obiektywnie każdy part jest diametralnie różny i oferuje niebagatelną rozrywkę). Brutalność, setting, umiejętność budowania napięcia i aury niepewności przed ujawnieniem umiejętności każdego przeciwnika, doskonały zestaw antagonistów(La Squadra <3) i przekozackie moce standów, wykorzystywane w nietuzinkowy sposób. jak porąbane jest pozbycie się płomieni trawiących twoje ciało poprzez podcięcie se żył i użycie swej umiejętności zmniejszania rozmiarów, aby się skurczyć do tego stopnia, by wypłynięta krew cię ugasiła? No nie, to w sumie nie hajp, jak dla mnie to najlepszy part w anime i może być tylko lepiej. Czekam do piątku, by obejrzeć dwa odcinki naraz, w zeszłym tygodniu dopiero rzeczy się działy, które nawet większy smuteczek wywołały u mnie niż to co @sprite opisał, a także zateasowały przyszłe wydarzenia w najlepszy możliwy sposób. memik by nie zginął: Edytowane 15 czerwca 20195 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Dla mnie każdy sezon jest zayebisty nie potrafie chyba wskazać jednego najlepszego. Niesamowita silnie homoseksualna chińska animacja
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Najnowsze dwa epy = Nawet nie chce sobie wyobrażać jaki będzie już roller coaster do końca Polnareff <333 i reveal Diavolo były genialne. W ogóle ogarnęliście time skipped opening w najnowszym odcinku?