Skocz do zawartości

JoJo’s Bizarre Adventure

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie SC najgorszy sezon zaraz po pierwszym :dunno:2>4>>>3>>>>>>>>>1

Ale 5 po paru pierwszych epkach ma szanse zostac nowym numer jeden

• Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 108,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj wyszedł 2 part więziennego jojo jeśli ktoś jeszcze o tym pamięta

• Przypadkiem sie natknalem na to:     I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt]   Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu:

• No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby

Opublikowano

Jak ty  (pipi)a liczysz? xd

SC to jest drugi sezon

Opublikowano

Liczyłem na podstawie mangi :D Pierwszy sezon anime zawiera dwie części, phantom blood i battle tendency

Opublikowano

Grał ktoś w JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven? Bo teraz fajne promo na ps store

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SC skończone , dobre to było oj dobre . Zaczynam teraz Diamonds i do (pipi) nędzy co to za stylistyka obesrana? 3 epy za mną i no nie wiem ...

Opublikowano
7 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

SC skończone , dobre to było oj dobre . Zaczynam teraz Diamonds i do (pipi) nędzy co to za stylistyka obesrana? 3 epy za mną i no nie wiem ...

niestety ten sezon nie jest zbyt wysokich lotów

Opublikowano

wy jesteście chyba niespełna rozumu

Opublikowano

Diamonds zaliczone , bo zayebistym SC liczyłem na coś więcej a tu taka trochę school drama z wieloma watkami na przestrzeni 39 epow , było przyzwoicie a momentami dobrze . 

Zaraz wjeżdża Golden :banderas:

Opublikowano

Ja czekam grzecznie aż wyjdzie całość a później yeb maratonik :banderas: 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurde złamałem się i oglądam  xD poziom gejozy wyebał poza skale w najnowszym sezonie ale już się przyzwyczaiłem. No zapowiada się sztywniutko jak zawsze

Opublikowano

No i 25 odcinków pękło jak guma z kiosku :fsg: nie ma lepszej bajki na tej planecie  :headbanger:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

3 maja niby odcinek 28.5? No nic, znowu się całość ściągnie, oby to było lepsze od poprzedniego sezonu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nadrobiłem nowy sezon i co tam się odpierdala w ostatnich epach to :obama: :obama:  

Abbachio :frog: No poszły mi łzy, nie ukrywam. Mega sezon
Opublikowano

Doskonały sezon, pewnie to przez hype, ale jak dla mnie to jest pretendent do najlepszego Jojo z tych animowanych(chociaż obiektywnie każdy part jest diametralnie różny i oferuje niebagatelną rozrywkę).

Brutalność, setting, umiejętność budowania napięcia i aury niepewności przed ujawnieniem umiejętności każdego przeciwnika, doskonały zestaw antagonistów(La Squadra <3) i przekozackie moce standów, wykorzystywane w nietuzinkowy sposób.

jak porąbane jest pozbycie się płomieni trawiących twoje ciało poprzez podcięcie se żył i użycie swej umiejętności zmniejszania rozmiarów, aby się skurczyć do tego stopnia, by wypłynięta krew cię ugasiła?

No nie, to w sumie nie hajp, jak dla mnie to najlepszy part w anime i może być tylko lepiej. Czekam do piątku, by obejrzeć dwa odcinki naraz, w zeszłym tygodniu dopiero rzeczy się działy, które nawet większy smuteczek wywołały u mnie niż to co @sprite opisał, a także zateasowały przyszłe wydarzenia w najlepszy możliwy sposób.

memik by nie zginął:

tumblr_inline_psu23y6dpt1vj20jk_1280.png

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

Dla mnie każdy sezon jest zayebisty nie potrafie chyba wskazać jednego najlepszego. Niesamowita silnie homoseksualna chińska animacja :fsg: 

Opublikowano

Najnowsze dwa epy = :fsg: :fsg:  Nawet nie chce sobie wyobrażać jaki będzie już roller coaster do końca

Polnareff <333 i reveal Diavolo były genialne. W ogóle ogarnęliście time skipped opening w najnowszym odcinku?