Skocz do zawartości

JoJo’s Bizarre Adventure

Featured Replies

• Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 108,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj wyszedł 2 part więziennego jojo jeśli ktoś jeszcze o tym pamięta

• Przypadkiem sie natknalem na to:     I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt]   Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu:

• No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Następny, podwójny odcinek dopiero w ostatni weekend lipca.

A co się działo teraz to jak zwykle :obama:

edit: ostatnio na jutubie samo złoto: 

Edytowane przez gkihdghdhj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne to zakończenie :wujaszek: sam sezon to oczywiście kosa jak każdy poprzedni, no P E R Ł A  pośród chińskich bajek 

Opublikowano
W dniu 28.07.2019 o 21:33, Pupcio napisał:

Dziwne to zakończenie 

Dziwne bo walka czy skok w przeszłość? 

Jeśli to pierwsze, to rozumiem, koncepcją walki była

Spoiler

pogoń za strzałą. Jeśli się zastanowić to było strasznie idiotyczne ze strony Diavolo by się w to bawić, miał szansę skasować prawie cały team, a zamiast tego się z nimi bawił. A jak już doszło co do czego, to po prostu ktoś inny stał się OP i mu wpierdziel bezpardonowy spuścił, i tyle. 

A jeśli chodzi o ten prequel, to uważam tego typu pomysły za fajny koncept, popatrzeć na ekipę zanim szambo wybija i se prowadzą typowe życie gangsterów ze standami. Był też tam fajny motyw przeznaczenia, trochę nadający poetyckości tej historii. 

I tak, przegenialny sezon, chciałbym powiedzieć, że najlepszy, ale bolało by mnie mówienie, że inne są gorsze. 

Edytowane przez gkihdghdhj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wziąłem się wreszcie za najnowszy sezon, dużo lepszy od poprzedniego, wjezdza wlasnie trzeci odcinek.

Opublikowano

Co ty gadasz chłopie, 4 sezon to jest dolce vita :banderas: 5 oczywiście też. Mówisz jojo myślisz znakomitość 

Opublikowano

Jest kozak, poprzedni meczylem kilka miesiecy, ten wchodzi jak złoto. Na ten moment drugiej miejsce za genialnym stardust crusaders :banderas:

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj skończyłem oglądać Golden Wind, co ukoronowało cały maraton JoJo trwający jakoś od listopada. Cóż to była za przygoda :fsg:
Każda seria była na swój sposób unikatowa, tak samo każdy Jojo. Trudno szeregować od najlepszego do najgorszego, ale jeśli coś odstawało na minus to moim zdaniem Diamond. Niestety przez większość miałem wrażenie oglądania jakby biedniejszego spin-offa, do kreski też ciężko było przywyknąć... co nie znaczy, że rzecz była zła, o nie. Od momentu, gdy pojawił się główny villain na dobre się wciągnąłem. Wcześniej zdarzały się epy typowo fillerowe i proceduralowe, co też mi nie leżało

Szkoda, że na ekranizację arcu Stone Ocean, wieńczącego wreszcie główny timeline, musimy poczekać przynajmniej do 2021 :frog:

Edytowane przez Frantik

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie wiem, raczej bym się zastanawiał czy pierwszy sezon czy więcej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedna z lepszych scen jakie widziałem w animcach. W ogóle cały odcinek jak Jotaro spisywał żeby nie zapomnieć za co ma mu nayebać. Jak do tej pory mój ulubiony JoJo. 

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak ktoś może uznawać jotaro za najlepszego jojo  :frog: