Skocz do zawartości

JoJo’s Bizarre Adventure

Featured Replies

• Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 108,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj wyszedł 2 part więziennego jojo jeśli ktoś jeszcze o tym pamięta

• Przypadkiem sie natknalem na to:     I mocno kwiczalem xD [4:32 chyba moj faworyt]   Swoja droga przypomnialo mi to moje ulubione TBC z calej serii, w chooy epicki moment pierwszego sezonu:

• No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby

Opublikowano

Niestety dalej poziom spada. Ten sezon to szczyt za(pipi)istosci serii.

Opublikowano

Czego nie rozumiesz?

Stardust crusaders > all

Opublikowano

No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby ogladac to dalej.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Czego nie rozumiesz?

Stardust crusaders > all

Stardust wiadomo ale z wyjątkiem Diamonds każdy jest sztosem coorwa powiedziałem .

Opublikowano

Zrobia Steel Ball Run w anime to wszystkie wojny o najlepszy sezon zostana zakonczone, albowiem to bedzie mesjasz ostateczny.

Opublikowano

No ja może dożyję  tej chwili  :( ale też mocno czekam

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak zero? Gdzies widzialem, ze niby w kwietniu mial wychodzic Stone Ocean

Opublikowano

Lel skąd to info? Pogooglowalem i zero absolutne oficjalnych informacji a mamy luty. 4 kweitnia to jakiś jojo event jest i może wtedy to zapowiedzą

Opublikowano

Też pierwsze słyszę żeby było cokolwiek wspominane o kolejnym sezonie  o_o 

• 3 tygodnie później...