Opublikowano 11 kwietnia 20204 l Walka Jotaro vs Dio... Ja (pipi)e. Jeśli kolejne sezony chociaż sie zbliżą poziomem, to bedzie top anime.
Opublikowano 12 kwietnia 20204 l Niestety dalej poziom spada. Ten sezon to szczyt za(pipi)istosci serii.
Opublikowano 12 kwietnia 20204 l No niestety, po za(pipi)istości w czystej postaci drugiego sezonu, z trzecim męczyłem się rok. Teraz ogladam te grupe mafijnych pajaców, zatrzymałem sie na odcinku 11 i w ogole mnie nie ciagnie, zeby ogladac to dalej.
Opublikowano 12 kwietnia 20204 l 1 godzinę temu, Shen napisał: Czego nie rozumiesz? Stardust crusaders > all Stardust wiadomo ale z wyjątkiem Diamonds każdy jest sztosem coorwa powiedziałem .
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l Zrobia Steel Ball Run w anime to wszystkie wojny o najlepszy sezon zostana zakonczone, albowiem to bedzie mesjasz ostateczny.
Opublikowano 7 października 20204 l Podrzuci ktoś link gdzie można obejrzeć ten live action movie z Josuke?
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Dzisiaj zobaczyłem, że 18 lutego na Netflix premiera Thus Spoke: Kishibe Rohan, Jakiś spin off z Rohanem? Biere w ciemno.
Opublikowano 4 lutego 20214 l Jak zero? Gdzies widzialem, ze niby w kwietniu mial wychodzic Stone Ocean
Opublikowano 4 lutego 20214 l Lel skąd to info? Pogooglowalem i zero absolutne oficjalnych informacji a mamy luty. 4 kweitnia to jakiś jojo event jest i może wtedy to zapowiedzą
Opublikowano 4 lutego 20214 l Też pierwsze słyszę żeby było cokolwiek wspominane o kolejnym sezonie o_o
Opublikowano 20 lutego 20214 l Zobaczyłen na pierwszy odcinek tego Rohana i jest dobrze, pytanie czy Netflix kupił prawa również do głównej serii?