Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 16 stycznia 2014 Opublikowano 16 stycznia 2014 Można raczej bo ostatnio na Twitchu kolesia widziałem który miał 499 dzień i jechał dalej, ale to już sie ocierało o maniaka jakiegoś Bardziej chciałbym po prostu sobie wbić wszytkie trofka i przejść tą gre, ale czy się uda? 1 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 16 stycznia 2014 Opublikowano 16 stycznia 2014 (edytowane) Widziałem ludzi, którzy mają po 1000+ dzień Ja lubie Willsona. Ba fajną brodę, która ogrzewa w zimę i przypomina mi troche film Cast Away. Edytowane 16 stycznia 2014 przez Drantzell Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Ma ktos jakis tutorial np na jutubie jak powinno wygladac pro "granie" ?Np zbieram to, to i to, szybko buduje to by zrobic to, potem atakuja mnie wilki wiec robie to itp Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Bezsensu sobie psuć zabawe, ale jeśli dobrze poszukasz to napewno znajdziesz pare pro "ogarów" także jak uważasz Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Ja juz pogralem by pograc, teraz jaram sie resogunem i kz ;d Chcialem tylko ta gre calakowac i przydaly by se wlasnie takie protipy :F Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Nie długo wyjdzie DLC do gry Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Mam nadzieję że bedzie w porządku cenowo Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 No, zeby nie strzelili z 80zl za dodatek jak gra jest warta polowe tego :F Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Mam 56 dzień, znalazłem drzwi maxwella, ale nie moge przebrnąć przez pierwszy poziom Adventure mode - gierka za bardzo wciąga chciałem wbić 100%, ale nie wiem czy dam rade bo po dowiedzieniu się jak zdobyć postać Wes'a stwierdziłem że kogos chyba bardzo po(pipi)ilo ( sami sie przekonacie jak traficie do adventure mode ). Zycze powodzenia wszystkim ;d Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Mam 56 dzień, znalazłem drzwi maxwella, ale nie moge przebrnąć przez pierwszy poziom Adventure mode - gierka za bardzo wciąga chciałem wbić 100%, ale nie wiem czy dam rade bo po dowiedzieniu się jak zdobyć postać Wes'a stwierdziłem że kogos chyba bardzo po(pipi)ilo ( sami sie przekonacie jak traficie do adventure mode ). Zycze powodzenia wszystkim ;d Jak się trochę oswoisz z tym światem, to da rade to przejść. Dobrze, że w tej grze jest coś bardziej wymagającego od standardowego sandbox mode'a Cytuj
shy4 53 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 No survival prosty jest po pograniu...ale adventure za trudny dla mnie...wymiekam... Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 No survival prosty jest po pograniu...ale adventure za trudny dla mnie...wymiekam... Musisz znać dobrze survival żeby przeżyć w adventure. To takie rzeczy jak np. z czego zrobić ubranko, żeby Cie zima nie zabiła szybko, jak uzupełniać kask z latarką na głowę, jak zabijać potworki tak żeby Cie nie trafiały za często. Na adventure jest prawdziwy survival Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Po filmach wygląda toto dziwnie, opłaca się odkurzać PS4 dla tej gierki? Ktoś ogarnięty wrzuci ze 3-4 zdania n.t. gierky? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Po filmach wygląda toto dziwnie, opłaca się odkurzać PS4 dla tej gierki? Ktoś ogarnięty wrzuci ze 3-4 zdania n.t. gier 3-4 zdania, a moze tak wrócić i przeczytać, hę? Temat ma ledwo 6 stron. Gierka to survivalowy havest moon w której giniesz często jeśli nie odrobisz lekcji. Świat z wieloma powykręcanymi stworami, fajną muzyczką i przyjemna grafiką. Obejrzyj kawałek jakiegoś walkthough z "pierwszych dni" i bedziesz miał pogląd co to za giera. Warto. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Niestety ale też dużo zależy od szczęścia przykład. Jest zima atakują mnie 4 psy, ginę odradzam się na ołtarzyku, ale co z tego jak mam daleko do obozu i ginę z zimna koniec bajki. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Ja sie buduje w okolicach duzej osady swin, najlepiej z krolem. Wtedy jest tam z 6-8 domkow i jak psy atakuja to ich bije z kolegami ;d Cytuj
shy4 53 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 jak psy atakuja to ich bije z kolegami ;d hehe dobre ''to ich bije z kolegami''... Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Niestety ale też dużo zależy od szczęścia przykład. Jest zima atakują mnie 4 psy, ginę odradzam się na ołtarzyku, ale co z tego jak mam daleko do obozu i ginę z zimna koniec bajki. Zbuduj se next time ognisko kamienne przy ołtarzyku, zostaw ciepłą czapkę i jakąś siekiere. Ogólnie to co pozwoli Ci na dotarcie do obozu nie zamarzając. Easy. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 kupiłem konsole za 2 klocki, opłaciłem abonament za 200 zł i dostaje 3 ego indy crapa. Nie tak sobie wyobrażałem start generacji. Nadal twierdze, że lepiej było dać plusowiczom zniżki na normalne gry, a indy crapy dodawać mimo to. Dla mnie gra 1/10 6 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 kupiłem konsole za 2 klocki, opłaciłem abonament za 200 zł i dostaje 3 ego indy crapa. Nie tak sobie wyobrażałem start generacji. Nadal twierdze, że lepiej było dać plusowiczom zniżki na normalne gry, a indy crapy dodawać mimo to. Dla mnie gra 1/10 XD Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Trzeba być ciołem, żeby oczekiwać, że dostanie się na samym początku same gry AAA. Trzeba było kupić Xbone może tam byś dostał więcej gier za płacenie abonamentu. Poza tym gra jest o dziwo lepsza niż niektóre tytuły z dużymi budżetami. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) trzeba być ciołem, żeby nie umieć czytać. Ja piszę, że oczekiwałem, zniżek na Knacki, BF4, Fify i inne bzdury, a indycrapy powinny być dodawane mimo to, tymczasem mamy indycrapy i nic innego. Na xbox one niema serii gier które by mnie interesowały Edytowane 26 stycznia 2014 przez ścierpła mi noga Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Taaa zniżkę chciałeś na 10% z ceny 279 zł ? 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) trzeba być ciołem, żeby nie umieć czytać. Ja piszę, że oczekiwałem, zniżek na Knacki, BF4, Fify i inne bzdury, a indycrapy powinny być dodawane mimo to, tymczasem mamy indycrapy i nic innego. Na xbox one niema serii gier które by mnie interesowałyTrzeba byc ciolem zeby myslec ze Sony zmieni swoje zasady PS+ dla jakiegos Polaczka z forum ppe, bo z tego co widze to nikt inny nie placze z tego powodu.Wprowadziliby przez to zamieszanie, a tak zasady sa wciaz jasne. Jeden tytul miesiecznie na PS4 ktory jest warty ogrania. Edytowane 26 stycznia 2014 przez eX4cT_PL 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi