krupek 15 492 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Niech będzie błogosławiony na wieki ten, kto to scalakuje. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 teraz hejtujecie a kiedyś w automatach przy takich gierkach całe wypłaty wydawaliście, beka z was to ja nawet nie Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 (edytowane) Peka mi serce jak patrze na animacje w tej grze:< Normalnie ragdoll physics jak na zlocie, kiedy masorz zlecial nayebany z krzesla ;< Edytowane 21 lutego 2014 przez Dave Czezky Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 jaczes, pragniesz tej gry. Wydawca podaje ze jak gra bedzie przyjeta ciepło, to nastepny w kolejce jest OSCAR Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Wydawca ma tytuł optymisty roku w kieszeni. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Ja pier.dolę, ale profanacja Przed chwilą obejrzałem videorecenzję. Nawet z celowniczka można zrobić dobrą grę, a to wygląda tak, jakby specjalnie chcieli obrzygać fanów Rambo. Po prostu dno. Jak w dzisiejszych czasach można popełnić coś takiego? Niektóre ekipy robiące gry na smartfony są w stanie zrobić lepszą grę. Jak to się stało, że ekipa takich upośledzonych dewelopersko ludzi dostało licencję? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Wnioskuję o zamknięcie tego tematu i wykasowanie z pamięci wszystkiego co tu zobaczyliśmy , spodziewałem się nędznej grafiki ale to przeszło moje wyobrażenia . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi