ping 9 048 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Imo jak sie zaprasza dziewczynę (nie mylic z lachonem) do domu na kolacje to trzeba sie chociaz troche postarac, pizze i maksron byle dałn zrobi. Jak by mnie dupa zaprosila na obiad i bym dostal SZPAGETTI i to takie z torebki to bym sobie juz darowal ją. Za czasów studenckich, na pewnej imprezie integracyjnej podczas której najwięcej ludu zebrało się oczywiście w kuchni, wdałem się w rozmowę z dwoma przedstawicielkami płci "pięknej", które uczęszczały ze mną do tej samej grupy. Dowiedziałem się, że najlepsze spaghetti robi się z makaronu od zupek instant, a do tego parówki i rozrobiony we wrzątku fix knorra. Swoją drogą guwnomakaron średnio nadaje się na kolację we dwoje, przecież to pójście po najniższej linii oporu - przygotowanie takiego posiłku to 15 minut, więc trudno mówić o jakichkolwiek staraniach. Krewetki w tempurze polecam. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Polecam piosenkę do sera 4 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 muza do naleśników http://www.youtube.com/watch?v=KzGKsXPBILw Wiadomo. Niemiecki język jak hiszpańska mucha Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Kiedys zabieralo sie na knyche na dworzes pks, teraz w sumie nie wiem co bym robil. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 i brazzers z KFC no (pipi)a ilekroc to widze w kfc to skreca mnie ze smiechu Cytuj
szaden 228 Opublikowano 11 stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 stycznia 2014 Mój brat kiedyś zabierał dziewczynę (obecna żona) na golonkę i frytki... Sam nie potrafi nic ugotować. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Z wieloma dziewojami stolowalem sie w budkach z knychami i hotdogami, nie wiem co w tym uragajacego ludzkiej godnosci. Teraz sam troche pichce ale raczej standardowe potrawy, salatki itd. Na kolacje z moim skillsem spokojnie schaboszczak z kiszakiem i ziemniaki, miod malina! Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Ale chyba chodzi o cos ekstra a nie zarcie na miescie. Jak ma być dymanie polecam krewetki, małże, ostrygi owoce morza nieda się ich zepsuć bosą same w sobie za(pipi)iste:) Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Wiekszosc mooch znajomych nie lubily owocow morza. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Moja tez krewetki czy ostrygi nie ruszy. Ale filet z lososia jest zarowno elegancki jak i pyszny, wiec raczej bezpieczny na wytworna kolacje. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Dourada ( można dostać w biedronce, za(pipi)ista ryba z niewielka ilością ości) zamarynowana w czosnku i ziołach prowansalskich + cytryna, smażona na oliwie oliwek plus puree ziemiaczane z brokułami lub szpinakiem (kto jak woli). Za(pipi)iście wygląda na talerzu i smakuje, dowalić ćwiarteczki pomidorów do dekoracji i danie wygląda iście królewsko :D/ A przed głównym daniem to: http://www.palcelizac.pl/przepis/493/francuska_zupa_cebulowa/ Tylko nie każda piz.da lubi cebule. Edytowane 12 stycznia 2014 przez standby Cytuj
szaden 228 Opublikowano 12 stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 stycznia 2014 Moja dziewczyna z ryb akceptuje tylko paluszki rybne, ewentualnie filet z mintaja zapiekany w piekarniku. Dla mnie to koszmar, bo mógłbym jeść ryby na każdy posiłek. Bluber mógłby powiedzieć co robi swojej lasce na wegekolacje? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 romantyczna kolacja freeganów - gdzie mnie zabierasz - do almy Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Raczej ktory kontener MPO. Edytowane 12 stycznia 2014 przez MaZZeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi