Opublikowano 15 stycznia 201411 l Przyznać się, kto płakał na Wall-E? Najbardziej przereklamowana animacja ever, nie wytrzymalem do konca.
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Może jakaś ankieta w WKP z filmami przy których łatwo o wzruszenie?
Opublikowano 15 stycznia 201411 l -płakałem na Grobowcu Świetlików -prawie płakałem podczas zakończenia 4 sezonu The WIre -nie płakałem po papieżu
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Szczerze powiedziawszy to nie widziałem również. Ale z pewnością nadrobię. Jeśli kogoś interesują dobre filmy o psach to można obejrzeć "Przygodę na Antarktydzie"(Eight Below) (2006) z P. Walkerem. Dobry dla spragnionych śniegu.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Przyznać się, kto płakał na Wall-E? Najbardziej przereklamowana animacja ever, nie wytrzymalem do konca. umrzyj
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Jak jestescie tacy wrazliwi to polecam chinska bajke Grobowiec swietlikow Najbardziej przereklamowana animacja ever
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Przyznać się, kto płakał na Wall-E? Najbardziej przereklamowana animacja ever, nie wytrzymalem do konca. umrzyj Up, how to train your dragon, despicable me to sa dobre bajki
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Odswiezam/nadrabiam ostatnio Ghibli to zobacze te Swietliki. Ale plakac na wall-e? WTF.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Na królu lwie się nie płacze, dajcie spokój. To już prędzej na Up, gdy na ekran wjeżdża montaż całego życia 2 zakochanych.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Nasze pokolenia dzieki rzewnym bajkom od disneya itp. jakos wyksztalcily w osbie odrobine empatii a dzisiejsze pokolenie gimbusow wychowanych na "ben10 zabijaj wszystkich jestes najlepszy nikt ci nie podskoczy" bez mrugniecia okiem potrafi wsadzis komus kose pod zebra.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l król lew... scena huśtania dumbo przez zamkniętą mame, to jest pranie mozgu dziecka. Kiedyś się nie peir,dolili.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l bajki disneya są za bardzo przesiąknięte erotyzmem http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w nigdy bym czegoś takiego nie pokazał swoim dzieciom
Opublikowano 16 stycznia 201411 l srałem w gacie po jednym z odcinków Po tamtej stronie gdy UFO wy(pipi)ało w naszą planete pocisk nuklearny. Poczułem jakby to stało się naprawdę.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l srałem w gacie po jednym z odcinków Po tamtej stronie gdy UFO wy(pipi)ało w naszą planete pocisk nuklearny. Poczułem jakby to stało się naprawdę. mowisz o tym serialu na jedynce(?) który zaczynał sie od szumówi narracji " nie regulujcie odbiorników"?. Genialne to było ,zawsze spier,dalałem ogladac w samotni, czasami klimat całkowicie maskował niskie budżety.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l meg za ponętną talię jak na produkcję dla dzieci. aha od teraz to jest temat o piosenkach z bajek disneya. Edytowane 16 stycznia 201411 l przez tk___tk
Opublikowano 16 stycznia 201411 l placze na filmach wiec tego prewencyjnie nie ogladam. o zwierzetach sa zawsze najbardziej wzruszajace.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l http://www.youtube.com/watch?v=XMKa1f9Ov5Y http://www.youtube.com/watch?v=NzlG28B-R8Y
Opublikowano 16 stycznia 201411 l nie wiem może jestem dziwny ale zawsze mnie śmieszyła wycieczka dziadka na wozku na dół w Pianiście.