Skocz do zawartości

Hachiko

erix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-płakałem na Grobowcu Świetlików

-prawie płakałem podczas zakończenia 4 sezonu The WIre

-nie płakałem po papieżu

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to nie widziałem również. Ale z pewnością nadrobię. Jeśli kogoś interesują dobre filmy o psach to można obejrzeć "Przygodę na Antarktydzie"(Eight Below) (2006) z P. Walkerem. Dobry dla spragnionych śniegu.

Opublikowano

Jak jestescie tacy wrazliwi to polecam chinska bajke Grobowiec swietlikow

Najbardziej przereklamowana animacja ever

Opublikowano

Przyznać się, kto płakał na Wall-E? :(

Najbardziej przereklamowana animacja ever, nie wytrzymalem do konca.

umrzyj

Up, how to train your dragon, despicable me to sa dobre bajki

Opublikowano

Na królu lwie się nie płacze, dajcie spokój. To już prędzej na Up, gdy na ekran wjeżdża montaż całego życia 2 zakochanych.

Opublikowano

Nasze pokolenia dzieki rzewnym bajkom od disneya itp. jakos wyksztalcily w osbie odrobine empatii a dzisiejsze pokolenie gimbusow wychowanych na "ben10 zabijaj wszystkich jestes najlepszy nikt ci nie podskoczy" bez mrugniecia okiem potrafi wsadzis komus kose pod zebra.

Gość _Milan_
Opublikowano

król lew... scena huśtania dumbo przez zamkniętą mame, to jest pranie mozgu dziecka. Kiedyś się nie peir,dolili.

Gość _Milan_
Opublikowano

srałem w gacie po jednym z odcinków Po tamtej stronie gdy UFO wy(pipi)ało w naszą planete pocisk nuklearny. Poczułem jakby to stało się naprawdę.

mowisz o  tym serialu na jedynce(?) który zaczynał sie od szumówi  narracji " nie regulujcie odbiorników"?.

Genialne to było ,zawsze spier,dalałem ogladac w  samotni, czasami klimat całkowicie maskował niskie budżety.

Opublikowano (edytowane)

meg za ponętną talię jak na produkcję dla dzieci. aha od teraz to jest temat o piosenkach z bajek disneya.

Edytowane przez tk___tk
Gość _Milan_
Opublikowano

Zwierzę którego najbardziej mi było żal to pies z "mucha 2"

• Plusik 1