SiemankoOo 19 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 Witam, około 3 lat temu nastąpiła awaria mojego xboxa (padł napęd) dzisiaj znalazłem pudło z nim i naszła mnie ochota na granie Z kasą narazie cienko żeby naprawić lub kupić nowego i pytanie do Was. Jakie pełne gry mogę ścinągnąc z XBL widziałem na allegro że można kupować teraz kasę, kiedyś były tylko MSP Czy są jakieś dobre gry do kupienia na zdrapkach, głównie chodzi o to że interesują mnie gry których nie będę musiał wkładać do napędu bo nie działa czyli chce kupić przez XBL lub użyć jakieś zdrapki która pozwoli mi np. pograć w Call of Duty dzięki za pomoc
ornit 2 993 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 Witam, około 3 lat temu nastąpiła awaria mojego xboxa (padł napęd) dzisiaj znalazłem pudło z nim i naszła mnie ochota na granie Z kasą narazie cienko żeby naprawić lub kupić nowego i pytanie do Was. Jakie pełne gry mogę ścinągnąc z XBL widziałem na allegro że można kupować teraz kasę, kiedyś były tylko MSP Czy są jakieś dobre gry do kupienia na zdrapkach, głównie chodzi o to że interesują mnie gry których nie będę musiał wkładać do napędu bo nie działa czyli chce kupić przez XBL lub użyć jakieś zdrapki która pozwoli mi np. pograć w Call of Duty dzięki za pomoc http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Games/GamesOnDemand?SortBy=ReleaseDate
Rekomendowane odpowiedzi