Skocz do zawartości

Bound by Flame

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie to żaden AAA tytuł (małe studio), ale nie musi znaczyc, ze gra będzie zła.

Chyba tylko mendrek i ludzie grajcy w fifę tak sądzą tylko.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Na dzień dzisiejszy posiadam tylko PS4kę. Na tej platformie aktualnie takich gier brak. To mój ulubiony gatunek więc biorę w premierze.

Widziałem kilka gameplayów i gra mi pasuje. Jak to mówią na bezrybiu i rak ryba ;)

Edytowane przez anarom_pl
Gość Orzeszek
Opublikowano

ta gra to jakiś random troche, żadna duża sieć tym nie handluje. tylko allegro i ultima, gra nie ma wydawcy w polsce?

Opublikowano

ta gra to jakiś random troche, żadna duża sieć tym nie handluje. tylko allegro i ultima, gra nie ma wydawcy w polsce?

CDP.pl wydaje na wszystkie platformy (PS3, PS4, X360 i PC). Polska wersja językowa (napisy) tylko na PC.

Recenzje pojawią się w dniu premiery, tj. 9 maja.

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak to gra od cdp-a to nie kupuje :P na bank po miesiącu stanieje o połowe jak nie w polsce to zagranicą. mam sztuke odłożoną w ultimie, ale waham się czy brać, ocen narazie brak, a boję się zabugowanego crapa który zabija fun (vide two worlds 1&2).

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.

Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

Opublikowano

jeżeli masz laptop lub komputer stacjonarny kupiony w ciągu ostatnich 5 lat to polecam ci banner saga i shadowrun returns <--- obie gry to za(pipi)iste RPG z super fabułą i kosztują obecnie grosze. Oba tytułu da rade wyhaczyć za mniej niż 80 zł  i to razem :D

Dla mnie biznes o wiele lepszy niż crap za 200 zł :)

Opublikowano (edytowane)

jeżeli masz laptop lub komputer stacjonarny kupiony w ciągu ostatnich 5 lat to polecam ci banner saga i shadowrun returns <--- obie gry to za(pipi)iste RPG z super fabułą i kosztują obecnie grosze. Oba tytułu da rade wyhaczyć za mniej niż 80 zł  i to razem :D

Dla mnie biznes o wiele lepszy niż crap za 200 zł :)

Mój lapek raczej szału nie robi. Ale generalnie nie lubię i nie grywam na PC, także to nie ma znaczenia.

Obejrzałem filmik z poprzedniego postu i raczej jestem przekonany że ta gra nie będzie dla mnie crapem. Tym bardziej że bardzo dobrze się bawiłem grając nawet w takie Two Worlds 2 :)

Edytowane przez anarom_pl
Opublikowano

Bylem sceptycznie nastawiony do gry, sciagnalem wersje "freemium" na PC i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, po 5-10 godzinach grania (a ponoc gra starcza na niecale 20) dalbym moce 7/10, bardzo ciekawy system walki jest w tej grze, po machnieciu mieczem bohater nie wraca do standardowej pozy, tylko trzyma miecz w pozycji w ktorej zakonczyla sie animacja i wciskajac ponownie atak z tego wlasnie miejsca rozpoczyna sie kolejny atak, czegos takiego jeszcze nie widzialem w grach.

Sama fabula wydaje sie banalna, jednak calosc jest okraszona fajna otoczka, humoru nie brakuje a dialogi wbrew temu co czytam w recenzjach nie sa nudne, przynajmniej wg mnie. Summa summarum, tytul przyzwoity, dobra rzemieslnicza robota ale nic ponadto, jesli ktos jest glodny RPGa, niech bierze, ale na pewno nie za 250 zl.

• Plusik 1
Opublikowano

Właśnie zgadzam się z ostatnim stwierdzeniem nie za 250 zł a tyle to kosztuje np w MM :) Chodzi mi o wersje na ps4. JEżeli nawet takie gry będą się sprzedawać tak jak płatne dema mgs to my nigdy porządnych gier na ps4 nie zobaczymy :D