kanabis 22 419 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A to z FF7 nie ma tak byc wlasnie? No myslalem ze ma byc dzielenie na epizody ale chyba nie bylo mowy ze bedzie wydwana w czesciach jak Hitman? Prawda ze nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To chyba logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie, nic zwiazanego z wydawaniem gry w czesciach nie jest logiczne. Napewno nie dla gracza z prawie 25 letnim doswiadczeniem w branzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tez jestem przeciwny takim praktykom zwlaszcza jezeli dziela gre ktora wczesniej byla wydana normalnie w calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Szczerze to mam nadzieje ze konkretnie bedą stratni z kasa z tym hitmanem. Bo teraz co sie dzieje w branży gier wola o pomstę do nieba. Niech w koncu co niektórzy wrócą po rozum do głowy i zaczną poważnie traktować graczy Wypiac dupe na taka praktyke. Nie kupujac ani jednej sztuki gry i tyle. Niech zbieraja graty i do Tesco na kase. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nowy hitman na smoku 30fpsow w full hd an ultra. Boze jacy ci developerzy sa zje bani to nie ma slow aby to opisac. Nawet na medium nie ma 60fpsow w ciezkich lokacjach, LMEJO Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jeszcze gdyby ta gra wygladala... jest w ogole mozliwosc kupienia oddzielnie tych odcinkow, czy placimy pelna cene gry i czekamy, az wydadza pozostale? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Lubie serie ale (pipi)e to rakowe wydanie, do tego zadnej fabuły nie ma z tego co czytalem tylko wyrwane z konteksu zlecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jeszcze gdyby ta gra wygladala... jest w ogole mozliwosc kupienia oddzielnie tych odcinkow, czy placimy pelna cene gry i czekamy, az wydadza pozostale? Możesz kupić pojedyncze epy pierwszy stoi jakoś 15 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tez lubie Hitmana, ostatnia czesc na PS3 scalakowalem, ale mam nadzieje, ze gracze to zbojkotuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Lubie serie ale (pipi)e to rakowe wydanie, do tego zadnej fabuły nie ma z tego co czytalem tylko wyrwane z konteksu zlecenia? Najgorzej ze zeby kupic tak jak chce wydanie pudełkowe z PEŁNĄ wersją gry trzeba bedzie z rok czekac az powydaja epizody xD I niech zgadne, cena bedzie pewnie koło 200zł xD Nie to juz nie jest nawet smieszne. Zatrudnilbym 47 zeby odstrzelił tych typow za to odpowiedzialnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jeszcze gdyby ta gra wygladala... jest w ogole mozliwosc kupienia oddzielnie tych odcinkow, czy placimy pelna cene gry i czekamy, az wydadza pozostale? Można pierwszy epizod i upgrade pack. Zapewne jak będą wychodzić kolejne to będzie je można dokupywać osobno, pod warunkiem, że ma sie wcześniejsze albo chociaż pierwszy, który jest największy i jest jakby podstawą pod kolejne. Cholera, dobrze to wszystko wygląda (grafika jest naprawdę ładna), mechanikę ma z Absolution, który się sprawdził i mówie sobie, dobra, zagrałbym. Wchodzę na sklep a JEDEN odcinek kosztuje 63 zł? Pół godziny grania, żeby przejść etap? 249 zł za całość a upgrade pack 209 zl? To jest niemoralne. Już nawet kupiłbym cyfrowo, choć gra nawet nie ma platyny. Masterowanie dla samego masterowania. Szkoda, że w grze nie będzie misji w Moskwie, na Placu Czerwonym. Coś na wzór tej z pierwszego Hitmana, która jest misją, która najbardziej wyryła mi się w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mechanika z Absolution? No to gra do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Voytec kupiłeś to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mechanika z Absolution? No to gra do pieca. Hehe. Dla mnie dobrze się to sprawdza w skradance Jest taka archaiczna, ale to ma swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jedyna rzecz z absolution to że ktoś może cię rozpoznać w przebraniu. Poprawili to jednak o tyle że teraz tylko kilka wybranych npc może to zrobić a nie każdy. Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ktoś gra? Ten system wyzwań cholernie mi się spodobał. Myślałem że wczoraj przejdę chociaż jedną misje a zamiast tego w samouczku wyzwania kończyłem "otruj trutką na szczury" , "utop w kiblu" , "przebierz się za kontrahenta" , "upozoruj wypadek " , "zabij wybuchem" . Zabawa przednia. Pograłem godzinkę i cały czas w tutorialu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja mam plan się za to zabrać, ale grając w betę nie ukrywam, że miałem taki sam fun z tego, że wykonam wszystkie zadania Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Szczerze to mam nadzieje ze konkretnie bedą stratni z kasa z tym hitmanem. Bo teraz co sie dzieje w branży gier wola o pomstę do nieba. Niech w koncu co niektórzy wrócą po rozum do głowy i zaczną poważnie traktować graczy no pewnie, skoro crash bandicot kosztowal 250 zl na psxa, to tyle samo ma kosztowac cala gra w 2016. przeciez nikogo roznice w kosztach produkcji, albo to, ze to wlasciwie dobry hitman, z nieskonczonym replayability, gdzie mozesz grac miesiac jeden poziom. 60 zl za caly miesiac grania i nowych wyzwan tworzonych przez graczy z calego swiata? to wola o pomste do nieba! za 60 zl to ja mam dobra wudke, ktora wypije w jeden wieczor! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Niezły z ciebie analityk, skoro piszesz "wudka". Kasują cię za nieskończony produkt, a ty się cieszyć że możesz jeden etap grać przez miesiąc. Litości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Szkoda, że w grze nie będzie misji w Moskwie, na Placu Czerwonym. Coś na wzór tej z pierwszego Hitmana, która jest misją, która najbardziej wyryła mi się w pamięci. W Codename 47 nie miałeś żadnej Moskwy, chyba o dwójce mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To chyba była jakoś 1 lub 2 misja, co? Pamiętam przemiszczającą się czarną ruską limuzynę Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Niezły z ciebie analityk, skoro piszesz "wudka". Kasują cię za nieskończony produkt, a ty się cieszyć że możesz jeden etap grać przez miesiąc. Litości. jesli o "skonczonych produktach" mowimy w kwestii odgrzewanych kotletow, to serio, ja wole jedna misje grac miesiac, niz cala gre przejsc w 4 godziny.nie wiem czy pojecie "replayability" jest ci obce, lub po prostu wolisz korytarzyki na 4h za 250 zl, bo "produkt skonczony" Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Chyba kolejny zakup sie szykuje, zwlaszcza, ze oceny sa calkiem niezle! Od Absolution nie moglem sie oderwac, wiec trzeba bedzie sprawdzic nowego Hitmana! Do kiedy jest promocja na Onie, bo wolalbym ogrywac gierke na playu, ale tutaj promocji w sumie moze nie byc... Edytowane 22 Listopada 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi