Opublikowano 7 stycznia 20178 l Oddałem ją kupując nówkę ze sklepu. Sprzedając odzyskuję większość pieniędzy, dokładam małą sumę i znowu mogę kupić nową grę dając tym samym zarobić developerowi, ale niewiele samemu tracąc. Wilk syty i owca cała.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l No roznica w huy. A ta jedna uzywka ktora sprzedales to lata sobie z reki do reki (moze i z 30 typa ja wymaca) a wydawca w pyzdzie. Ok.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l No tak, najlepiej to zabronić sprzedaży i wymieniania się gierkami, najlepiej płyty zapisywać na kod genetyczny nabywcy, bo biedny wydawca na tym traci. Jakoś inne branże się tak z tym nie srayą.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Każdy kupuje i robi ze swoją grą co zechce i tak powinno być od zawsze.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l No a po sprzedazy Twojego pudelka to oddajesz czesc ze sprzedazy dla wydawcy? xDWyloze temat cyfry prosto bys zrozumial odwolujac sie do twojego przykladu - a jak samochod sprzedajesz to tez oddajesz czesc ze sprzedazy producentowi samochodu?Co do twojego xD to tez nie rozumiem jestes pod butem korpo ktore robia co chca z klientami dymajac ich na kase i jeszcze sie z tego cieszysz? W niezlych czasach przyszlo mi zyc... Edytowane 7 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Mam wyebane na branze gierek? Ile ty masz latek ze jeszcze tak mocno cie gierki bolą? xD zagram w cos czy nie to nie ma znaczenia. To tylko gierki ale rozumiem ze przed spaniem modlisz sie o dobro swojej kochanej branzy.
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Dwie rzeczy w ch.uj psują mi odbiór tej gry. Perfekcyjnie płynny angielski wymawiany przez każda postać w grze( chyba, że da sie to zmienić). Brak klimatycznej ścieżki dźwiękowej( podczas ogłuszania, poszukiwania przez strażników, itp.). Ta obecna nadaje sie tylko do wyłączenia.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Oddałem ją kupując nówkę ze sklepu. Sprzedając odzyskuję większość pieniędzy, dokładam małą sumę i znowu mogę kupić nową grę dając tym samym zarobić developerowi, ale niewiele samemu tracąc. Wilk syty i owca cała. jak to "dajesz zarobic developerowi'? inicjujesz proces handlowy w ktorym jedna kopia zaspokajaca potrzeby jednego uzytkownika, pozwala cieszyc sie nieskonczonej ilosci osob za cene kupna jednego egzemplarza. okradasz go normalnie w swiecie. 10 osobowy lancuch rynku wtornego pozwala zarobic wydawcy jednorazowo przy 10 osobach grajacych w to. nic dziwnego ze tna was na platnych dlc, jak bezczelnie okradacie swoich ulubionych developerow. to blixniaczy proces co cebularskie zrzuty na psn w 2011 Edytowane 9 stycznia 20178 l przez Najtmer
Opublikowano 9 stycznia 20178 l czy w słowniku języka polskiego doszło do zmiany definicji słowa "kradzież"?
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Najtmer chyba wszedł w jakąś anomalię i coś się poprzestawiało w mózgu.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l komitet obrony developerów - gracze odsprzedający swoje gry czytaj złodzieje
Opublikowano 9 stycznia 20178 l a myslicie, ze wrocimy jeszcze do dyskusji o gierce? Bo probowalem cos przeczytac, ale od paru dobrych stron rozmowy na temat cyfrowek, pudelek, promocji, dystrybucji, Wiedzminie 3, okradaniu developerow... Edytowane 9 stycznia 20178 l przez easye
Opublikowano 9 stycznia 20178 l wow, swietne reakcje, niczego wiecej sie po was nie spodziewalem To dobrze bo przynajmniej nie jesteś zawiedziony.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Kapitalna gra póki co. Mnogość opcji powala. Na początku każdego etapu nie wiem w ogóle od czego zacząć i gdzie iść. W to się nie da grać z marszu nawet zapisując nasz progres. Najlepiej ogarnąć cały etap, co gdzie się znajduje i jak to możemy wykorzystać, dopiero potem zacząć od początku. W grze jest dużo wydarzeń losowych, które sie nie powtarzają a możemy je wykorzystać jako sposób eliminacji celu. Poziomy są największe w serii. Właściwie to nie musimy nawet ogłuszać postaci niezależnych, żeby zdobyć ich strój, bo te kluczowe i potrzebne do realizacji zadania przebrania są poukrywane po całym poziomie. Minus gry to zdecydowanie muzyka. Nie ma startu do utworów Jespera Kyda z poprzednich części. No i to, że prawie każdy cel ma swojego osobistego ochroniarza, który chodzi za nim krok w krok. Ale to moja opinia i niektórym to sie pewnie podoba.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Niedługo mają wprowadzić darmowe DLC z dodatkowym poziomem trudności 'Proffessional'. Jest jedno 'ale', mianowicie trzeba osiągnąć 20 poziom na danym poziomie aby to odblokować. Eh, zbyt duży nacisk kładą na wałkowanie tego samego levela w kółko, takie coś powinno być do wyboru od startu. Takie cyrki to sztuczne wydłużanie długości rozrywki, imho.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l xD To powinno być od razu dostępne, bo obecnie gra jest w chu.j prosta. AI jest na żenująco niskim poziomie. Zresztą co ten poziom zmieni? Przeciwnicy będąmieli wallhacka, jak w Absolution?
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Enhanced AI behavior – Guards are more thorough when searching. Increased guard search radius. NPCs are more perceptive to footsteps, especially when running. Increased guard alertness. Strict item rules – Suspicious / illegal items according to current disguise. Advanced security camera logic – Security cameras can spot illegal activity and guards will be dispatched to investigate. Increased number of security cameras (in logical places). Limited saves – Only one manual save allowed. Auto-saves are disabled. Lethal combat – Clean kills are required to take a disguised. Slower health regeneration. Professional mastery rewards – Professional Challenges and Mastery. Unique unlockable rewards. Each location has been tweaked and altered. Separate leaderboards with a Professional modifier. Fewer disguise pickups. No w sumie nie głupie i fajnie to brzmi, ale prawda, to powinno być na premiere.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Ale sie zawiodlem. Fakt ze gameplay swietny, przerywniki filmowe genialne. Ale co z tego skoro fabula to kilka misji. Zenada. A misje bonusowe sa tak chu.jowo zrobione ze nawet zachowanie i rozmieszczenie npc jest takie samo. Zawiodlem sie w chu.j. i jeszcze 219. Dymanie po calosci.
Opublikowano 6 lutego 20178 l No a to nie jest tak, że w Hitmanie właśnie najważniejsza jest rozgrywka i mnogość opcji przejścia danej misji? Tylko dlatego rozważam kupno tej gry.
Opublikowano 6 lutego 20178 l No a to nie jest tak, że w Hitmanie właśnie najważniejsza jest rozgrywka i mnogość opcji przejścia danej misji? Tylko dlatego rozważam kupno tej gry. Nie przypominam sobie zeby w ktorymkolwiek hitmanie bylo 5 lokacji ktore mozna przejsc w 4h. Chyba tylko ostatnia misja jest cos warta . W dodatku wyczekiwany od roku. Choc jesli kogos jara przechodzenie tego samego , ZUPELNIE tego samego 4 razy tylko raz kogos trujac a raz duszac w innym przebraniu to mozliwe ze jednak mu sie to spodoba. Moim zdaniem niepelnoprawny produkt. Mi jednak podobala sie ciaglosc fabularna i choc minimalne zroznicowane misji. No ale tak jak mowilem dla niektorych jak widac po poscie wyzej podanie celu i raz zlikwidowanie jako kelner a raz jako wozny wystarczaja w zupenosci aby czerpac przyjemnosc.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Jak to 4h? Ja miałem zamiar kupić grę i przejść każdą misję tylko raz ale teraz zasiałeś we mnie ziarnko niepewności.