Pupcio 18 645 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Wydaje mi się że levele pro są trudniejsze niż w jedynce. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Tak, zapomniałem dopisać - PRO już od samego początku daje mocno w kość, gdzie w OlliOlli wydaje mi się, że było ciut prościej Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 O dobrze wiedzieć, ze jest trudniej bo jak dla mnie nie licząc jednego zadania na pro w olliolli to wszystko siadło bez większego wysiłku, dawno tak dobrze nie wydałem pieniędzy < jaranko > Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 A ten multi to tylko kanapowy czy online też będzie? Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Nie mogę ukończyć samouczka manual mi nie wychodzi.. analog w dol, potem półkole do przód i w górę - dupa ze mnie Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 xD jak jesteś w powietrzu to gałe daj w lewo i przed ziemią zacznij wciskać :Cross18x18: chociaż nie wróżę ci kariery w tej grze po tym co przeczytałem Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Keep calm, nauczy się! Tak jak kolega wyżej - ląduj tak jak zawsze lądujesz deską na ziemi, tj. tuż przed nią naciśnij X, jednak tym razem również jednocześnie przechyl gałkę w lewo/prawo Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 OlliOlli 2 to jest zręcznościowe GOTY. Wczoraj miałem około 800 miejsce w światowym rankingu w trybie Spot (jeśli chodzi o całościową sumę punktów) Szkoda, że gra jest również na PS4... Bo to jednak na tej konsoli gra mi się lepiej niż na Vicie. Nie ma co ukrywać, że Dual ma lepsze analogi od Vity Czekam na multi i można coś pocisnąć wspólnie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 a niech ci sie galki polamia w vicie ty udawany fanie tej konsoli !!!!!!!!!!!!!! chetnie pogram jak juz te multi dodadza, na tym to ma w ogole polegac? 1 Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) a multi nie ma być tylko lokalne? Tak mi się o uszy obiło... A OlliOlli2 już mi się pobiera, przyrzekałem sobie, że nie dam więcej jak 30zł za indyka no i masz... Sentyment do pierwszej części wygrał Ok, pograłem chwilę i... dziwne to. Wszystko wydaje mi się wolniejsze niż w jedynce, tricki wolniej się kręcą, koleś wolniej jeździ itp. Trochę smutno, bo myślałem że gra mi siądzie od pierwszej minuty. No ale jeszcze pogram na pewno! Na domiar złego z pracy mam zmęczone kciuki i źle się wywija xd A i jeszcze jedno, wielki minus za usunięcie możliwości sterowania na dpadzie... Często używałem tej alternatywy w rad mode itp., ograniczało się to wtedy do wciskania dwóch klawiszy, bez potrzeby wywijania analogiem... ;< Edytowane 6 marca 2015 przez zip_czdz Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Mi przypadły levele do gustu są po prostu ładniejsze i ciekawiej zaprojektowane niż w jedynce, poziom trudności na pro też podnieśli, manuale też goty, ogólnie dla mnie jest więcej na plus, tylko jestem zmuszony grać na ps4 a nie vicie, to boli... Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Skończył mi się plus a na ps4 mam od kolegi. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 OlliOlli2 to jest jedna z tych produkcji na ktora warto wydac pieniadze, jedna z lepszych inwestycji gierkowych w nowym roku Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 a no ja pograłem już dłużej i jednak zmieniłem zdanie. Po pierwszym zawodzie prędkością rozgrywki gra nadrabia możliwościami. Przy większej prędkości manuale i grind switche byłyby nie do wykonania xd Gejmplej GOTY! Ale muzyka słabsza niż w jedynce, dodałbym może jakieś skoczne punki jak w tony hołku. Przynajmniej zawsze można puścić swoją. I dalej mnie boli brak możliwości sterowania na krzyżaku, czasami już odruchowo palec na nim kładę jak chcę zrobić spokojny przejazd i tylko pozbierać jakieś pierdoły ;_; KUPUJCIE I GRAJCIE, ANON ZIP POLECA! znak jakości tesko walue! Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 przecież można grać dpadem - tak jak analogiem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 A tymczasem wersja na 3DSa crashuje się tak jak wersja na Vitę. W tamtym przypadku łatka wyszła po 6 miesiącah, ciekawe jak tutaj będzie. Nawet nie mogę skończyć pierwszej planszy w drugim świecie. Wywala mnie przed metą. Miodzio. Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Fajna gierka, ale serio nie da się w to grać na VITA. Te gałki nadają się do pieca, a nie do grania. To samo jest z Rogue Legacy, bez krzyżaka bym nie grał. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 faktycznie galki w vicie sa mega zalosne i nie wygodne, ale po dluzszym obcowaniu idzie sie przyzwyczaic i nie jest tak zle Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Przyzwyczaić, a grać wygodnie, to jest różnica. No i to powtarzanie, że VITA jest idealną platformą dla indorów... KAMAN! kijowe gałki, utrudniające precyzyjne sterowanie i problemy z uzyskaniem płynności w WIELU indorach i to nawet tych topowych. Jak gra jest projektowana na VITA, to spoko, ale porty z PC prawie zawsze mają jakieś problemy i trudno mieć pretensje do kilkuosobowych zespołów, że nie dają sobie rady z ograniczeniami przenośniaka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 jezeli ktos nie lubi grac na pc lub nie ma dosc mocnego kompa, a chce grac w gry niezalezne, to niestety vita jest najlepszym wyborem tymbardziej ze na 5" "piksele" wygladaja bdb, sam staram przerzucic sie na laptopa bo ceny indykow sa bardziej przystepne + jest duzo wiekszy wybor no ale jakos mi to nie wychodzi ;/ Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 galki z vity sa ok, pierwsza gra jaka odpalilem na vicie byl uncharted i faktycznie przez dlugi czas nie potrafilem celowac, przyzwyczailem sie i ich nauczylem przy 100h spedzonych w killzone mercenary gdzie po czasie wymiatalem w prawie kazdej rundzie (mega duuzo ludzi ewidentnie ma problem z ich obsluga co nawet tam bylo widac) i zlego slowa o nich nie powiem - od tego czasu w kazdej grze gra mi sie przyjemnie i w pelni komfortowo i nigdy nie pomyslalem by na vicie grac na d-padzie co do indorow - mam te same zdanie co kubson, na vicie gra mi sie super komfortowo, nie gram na pc, do tego kazda gra pixel art na 5 calach oleda wyglada przeslicznie Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Gałki w Vicie są wygodne na tyle, na ile pozwala konstrukcja przenośnego handheldaa. Także mówienie, że analogi są niewygodne i do niczego się nie nadają, to moim zdaniem narzekanie na siłę. Sama Vita natomiast jest wręcz stworzona dla produkcji niezależnych - nie bez znaczenia jest to, że gry te są obecnie głównym Vitowym daniem. Na Vite możemy pobrać najlepsze produkcje z tego indyczego gatunku, i w konsekwencji tworzymy sobie bazę indorków, w które możemy zagrać zawsze i wszędzie nie martwiąc się o ograniczenia, których tak wiele w innych systemach. Edytowane 8 marca 2015 przez kazuyoshi Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Gałki w Vicie są wygodne na tyle, na ile pozwala konstrukcja przenośnego handheldaa. Także mówienie, że analogi są niewygodne i do niczego się nie nadają, to moim zdaniem narzekanie na siłę. To Nintendo to chyba cudotwórcy bo im udało sie stworzyć super wygodny analog w 3ds Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi