Skocz do zawartości

OlliOlli

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Najgorsze jest, jak cała trasę masz perfect, walisz duże combo wszystkie grindy siadają perfect ostatni skok i źle lądujesz, zamiast 300k punktów masz 120 haha

Czasem wkurza mnie rowniez jak robię grinda, to wykręcam gałke do jakiegoś flipa, a wychodzi z tego olli

Edytowane przez kubson
Opublikowano

tricki trickami ale wszystko i tak sie sprowadza do klepniecia X w odpowiednim momencie by weszło PERFECT :)

Iks - iksem, ale to samo trzeba mieć na uwadze przy grindach. Tyle, że tam dajemy strzałkę jak najbliżej lądowania na murku/rurce. Ogólnie - jest hardkor :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś gdzieś słyszałem o tej grze dobre słowa... wolny grosz był i kupiłem... ale to cholerstwo wciąga! :) Świetna gra... teraz żałuję, że tak długo czekałem :)

Nie każda gra potrafi sprawić, że mam ochote wszystko maksować... tutaj musze, inaczej nie potrafię włączyć następnego poziomu ;)

Ehhh... niech EA robi Skate 4...

Opublikowano

oficjalnie potwierdzili ze na poczatku lata ma wyjsc duzy patch do wersji vitowej min. z leaderboardami sortowanymi wg friendlisty :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czerwiec miesiacem olliolli:

- do 20 czerwca ma wyjsc patch naprawiajacy zawieszenia gry (mnie to pare razy spotkalo)

- zaraz potem ma wyjsc kolejny dodajacy upragnione leaderbordsy i friendsbordsy

- wersje na ps3 i ps4 beda crosssave i crossbuy z wersja vitowa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

We're happy to announce the ‪#‎OlliOlli‬ crash-bug Patch is Live for all PlayStation Europe users. A good day for a record-breaking attempt at the Daily Grind - don't you think?

PlayStation US account holders, hold tight. The patch will be out for you soon!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dalej nie ma patcha z leaderboardsami :( spowodowane jest to tym, ze poslizg zaliczyla wersja ps3/ps4 a jak wiadomo studio jest malenkie

ehhh niech juz patch wychodzi :D tony hawk w 2d musi to wreszcie dostac!!

Opublikowano

Problem w tym ze to nie jest TH w 2d, a szkoda taka gierka mogła by pozamiatać cos na styl thps2 z gba :) tutaj bardziej pasuje porównanie do gierek z ios ze sam ludzik biega, a ty tylko skaczesz i trzaskasz tricky

Btw gra jest dość wymagająca i nieraz chciałem cisnąć konsolka w ścianę :D

Opublikowano (edytowane)

No jest, jest. I widzę, że coś Ficuś cienko przędziesz :P

PS. Pograłem trochę na PS4 i PS3. Chyba nawet lepiej się gra na DualShocku niż na analogach Vity. No i jest cross-save. Wszystko się automatycznie zapisuje, wyniki też. Więc jak ktoś chce pograć na PS3/4, to niech pierw odpali grę na Vicie, by mu w chmurze zapisało wyniki i postęp. A potem można śmigać na dowolnej konsoli.

Edytowane przez Emtebe
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

bo pierw olliollii to byl ex na vite, dopiero po jakims czasie wydali wersje na ps3 i ps4 i gra stala sie cross-buy z opcja wsteczna - w teorii nawet kupujac ta wersje only vita powinienes dostac trzy, w praktyce moze byc roznie wiec dla pewnosci kup ta gdzie pisze cross-buy. w ogole to ta wersje vita only powinni wywalic z ps store ale przeciez to sony

• Plusik 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

OlliOlli 2 premiera w przyszłą środę. Czyżby kolejny kandydat do marcowego plusa?

Nie.

Opublikowano

chwile pogralem w dwojke - na razie bardziej to taki mision pack do jedynki choc cieszy polepszona grafika i dodanie manuala, mam pytanko - czy mi sie wydaje czy mial byc ten tryb multiplayer?

Opublikowano (edytowane)

co prawda jeszcze nie odpalalem bo musze wbic ta ostatnia gwiazdke na pro ;/ ale tak mial byc tryb multi

Gwiazdka wbita, 2 lvl zaliczone w trybie rad, wiec miałem w końcu okazje odpalić na chwile OlliOlli2 i jestem wniebowzięty <3 druga część wydaje sie lepsza pod każdym względem, chociaz wszystko zależy od budowy leveli wiec nie pozostaje mi nic innego jak grać

Edytowane przez kubson
Opublikowano

multi ma dojsc w patchu po premierze - to juz sie jakas chora tradycja chyba staje by wydawac niedokonczone gry

wydaje mi sie ze szybciej levele staja sie trudniejsze niz w jedynce albo ciut wyszedlem z wprawy, w kazdym badz razie jestem zachwycony choc dalej uwazam ze to bardziej takie spore dlc do jedynki, mimo to z miodnej gry zrobila sie jeszcze miodniejsza

Opublikowano

Doszedłem do 4 "worlda", na normalu póki co wszystkie gwiazdki. Mi się akurat wydaje, że jest prościej niż w jedynce, ale za to już levele Pro psują trochę krwi, aż się boje RAD'a. Pasuje mi w końcu jedynkę przejść, bo w sume nawet amatorskich tras nie przeszedłem wszystkich.

A co do patcha z multi - bez sensu, chora branża, sony rakiem :/ A tak serio - taka praktyka jest strasznie irytująca...