Andreal 2 123 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fZ_JOBCLF-I http://www.youtube.com/watch?v=Lipp_BxZpto Czeka ktoś? Ja gonię na premierę (albo zaraz po niej) 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) Ja siódmego lutego (premiera) idę do kina na seans w 3D Z tego co czytałem, to jest duzo żartów, zrozumiałych dla AFOLi (Adult Fan of Lego). edit. Jeszcze Zaqir się wypowie i można zamknąć temat. Edytowane 24 stycznia 2014 przez grzybiarz Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 stycznia 2014 Ja zastanawiam się nad 3d, ale nie wiem jak córka to zniesie, z synem problemów nie było na "Klopsikach... 3D", ale mała swego czasu po podpatrywaniu jak gram w demo Giana Sisters narzekała na ból głowy (dość dynamicznie się w grze kolory zmieniają), może zbieg okoliczności. Nie wiem co żona na to, może trzeba będzie zaryzykować. Albo one pójdą na 2d, a ja z synem na 3d. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) Jak ma mniej niż 8 lat, to nie powinna oglądać 3D. Edytowane 24 stycznia 2014 przez grzybiarz Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) Syn lat 6 (prawie 7) oglądał i był zachwycony, syn braciaka ciotecznego lat 5 i pół po półgodzinnym seansie 3d zdjął okulary, bo się źle poczuł. Widać kwestia organizmu. Ale najszybciej chyba na 2d polecę. Edytowane 24 stycznia 2014 przez Andreal Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Biorę syna i lecimy ósmego. W grę też zagramy Cytuj
Gość Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Jest jakaś szansa, że będą to puszczać bez polskiego dubingu, który na trailerach brzmi TRAGICZNIE ? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 stycznia 2014 Ja wyjścia nie mam i będę musiał na dubbingowany iść, ale faktycznie w porównaniu do oryginału nie brzmi to najlepiej. Chociaż pewnie jako całokształt nie wyjdzie źle. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Na Rotten Tomatoes 100% po 26 recenzjach, 9/10 na IGN, obiecujące trailery - szykuje się zacny film. W jakichkolwiek kinach puszczają angielskie wersje filmów animowanych? Bo po porównaniu trailerów zdecydowanie wolałbym obejrzeć to w oryginale. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 No raczej w żadnym - dystrybutor ładuje kasę w dubbing i chce na tym zarobić. Cytuj
Gość Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 To raczej nie na mnie. Nie mam nic przeciwnko polskiemu dubbingowi, ale ten konkretny brzmi tragicznie, sucho i w ogóle. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 No raczej w żadnym - dystrybutor ładuje kasę w dubbing i chce na tym zarobić. Trochę bessęsu argument, bo przecież równoległy seans z napisami w żaden sposób zysków dystrybutora nie redukuje. No ale cóż, pewnie rzeczywiście będzie trzeba poczekać na BR. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 jako dorosły mężczyzna planujący samotny seans filmu o klockach dla dzieci stanowczo żądam wersji z napisami! 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 lutego 2014 Autor Opublikowano 6 lutego 2014 Możesz się dosiąść do jakiejś mamy z dziećmi. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 nie chciałbym ich oblać spaghetti wylewającym się z kieszeni mojego płaszcza Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 wez hotdogi czekam na ten film z niecierpliwością, jako wierny fan lego i wszystkiego co z nimi związane. Uwielbiam gry, szkoda tylko, że filmowy lego batman był taki bezsensu Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 lutego 2014 Autor Opublikowano 7 lutego 2014 Dla ciebie był bez sensu (dla mnie również), moje dzieciaki z zachwytem to jednak oglądały. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Jestem po premierze filmu w 3D. Ogólnie trochę lipnie czułem się w kasie, gdy widziałem same rodzinki, albo ojców z dziećmi, a ja byłem z laską, 26-letni grzybiarz. No i te bachory śmiejące się z byle gów.na - wystarczyło, że ktoś się wywrócił i już śmiech na całą salę. Każdą sekundę oglądałem jednak z podziwem, wszak w "bajce" zastosowano stop-klatkę, jak i animację komputerową - ile to pracy? Masakra. Co do samej "bajki", było za mało śmiesznych momentów, podtekstów. W sumie to zdanie laski, ja tam w sumie nie oczekiwałem komedii:). Szkoda, że nie podciągnięto bardziej motywów Lego, są i Piraci, rycerze, miasto, a gdzie inne? Pozostaje czekać na gierkę, która będzie na podstawie filmu, a i w sklepach od paru dni są i modele, ale chyba przesadzili z ceną. PS. Dubbing wyszedł wbrew pozorom, w miarę dobrze, chyba słyszałem nawet Nathana Drake'a aka Boberka. A Batman to ktoś z Git Produkcji? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Batmana podkladal Krzysztof Banaszyk,a Boberek podkladal glos pod Dobry glina / Zly glina Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Dla ciebie był bez sensu (dla mnie również), moje dzieciaki z zachwytem to jednak oglądały. Był bez sensu bo to nie był film a wyciete cutscenki z gry lego batman Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 lutego 2014 Autor Opublikowano 8 lutego 2014 A tego nie wiedziałem. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Dla ciebie był bez sensu (dla mnie również), moje dzieciaki z zachwytem to jednak oglądały. Był bez sensu bo to nie był film a wyciete cutscenki z gry lego batman Film miał scenariusz taki sam jak gra, ale przesadziłeś z tymi cutscenkami. Logiczne ze skoro taki sam scenariusz to kilka scen z gry po prostu skopiowali( w lepszej jakości), ale nie było tego aż tak wiele. To był po prostu szybki skok na kasę dla tych co nie grali, a ci co grali to i tak kupią film. Natomiast lektor podkładający głos jokera to jakiś żart. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Chyba sie przejde na to dzisiaj. 3d daje rade? Bede ogladal w heliosie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi