omgn00b 0 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Siema, jestem z Krakowa, umiem coś pograć w MK i SC4. Szukam osób, które chciałyby pograć trochę casuali w jedną (lub obie) pozycje. Jakby nas było więcej to turniej jakiś czy coś. Generalnie to forum jest którymś z kolei, które znalazłem jednak wszystkie dotychczasowe próby organizacji jakiejkolwiek ustawki, żeby sobie móc w spokoju i przy trunku aparycje kolorować, spełzły na panewce. Stawiam dwa pytania: - czy są jacyś chętni? - czy jest jakaś miejscówka? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Nie jestem z Krakowa, ale polecam spróbować na Backdashu (forum polskiej sceny bijatyk) - www.backdash.pl Cytuj
omgn00b 0 Opublikowano 1 lutego 2014 Autor Opublikowano 1 lutego 2014 O chryste panie, to ja nie wiedziałem, że polska ma jakąś scene w ogóle. dzieki za linkacza, obadam Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Mimo wszystko jednak z Mortalem i Caliburem (a zwłaszcza Caliburem 4 ;p) może nie być różowo, bo te gry zdecydowanie już miały swoje lata świetności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi