Skocz do zawartości

PSX Extreme 198

Oceń okładkę PSX Extreme 198  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 198

• 1
      1
    • 2
      1
    • 3
      4
    • 4
      4
    • 5
      2
    • 6
      4
    • 7
      9
    • 8
      12
    • 9
      5
    • 10
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Celował w szeroko pojęte media. Znudził się graniem. Ostatnia Jego recenzja to chyba Mafia II, wrzesień 2010r. Odszedł niedługo przed zmianą wydawcy, która nastąpiła chyba w maju 2011r. Jeśli błądzę, niech mnie Ktoś poprawi.

Opublikowano

Po szybkim przewertowaniu nowego PS, TLOU serio? 

Gdyby wybrali GTAV, czy innego Tomb Raidera, czy jeszcze coś, zwątpiłbym w świat.

Opublikowano

Jakie jest kryterium przyznawania "zaszczytnego" tytułu "debil miesiąca"? Zastanawiam się dlaczego w najnowszym numerze został uhonorowany facet, który wspomina o polskiej broni w grze ? 

Opublikowano

Po szybkim przewertowaniu nowego PS, TLOU serio? 

Ja (pipi)e, ziomuś, przecież nawet nie grałeś xD

Ale PSN id mówi dużo : GrandTheftPL

:teehee:

Do Rodzynów kurfa!!!!1

@ insane

Kurcze szkoda. Najbardziej bekowa postać w starej ekipie.

Opublikowano

Na stronie 59 w opisie Tomb Raidera pada nazwisko "Karolina Gorczyna" zamiast "Karolina Gorczyca".  Wiem, że to literówka, ale w nazwisku, więc jak się ktoś dopatrzy, to może żądać sprostowania. 

Opublikowano

ja dodam od siebie, że numer bardzo mi przypadł do gustu. Okładka świetna, ale przede wszystkim "mięso" czyli literki układają się w przyzwoite teksty które chętnie przeczytałem. Chętnie pochwalę tekst o robieniu okładki - nie miałem pojęcia, że tak to wygląda, na uwagę zasługuje też "Cyfrowa Dusza" Rozbo i tak miło było przeczytać o Acclaim Entertainment, eh piękne czasy. Mazzi jak zwykle pisze o Akihabarze, pewnie już ma milion wersji tego tekstu :)

Z cyklu "co mnie rozbawiło" to wypowiedzi Jakuba Mirskiego z MS oraz Stefana Nabiałczyka z SCE. Na pytanie Gry 2013 Kuba wymienia jedynie multiplatformy, zaś Stefan exy PS (poza GTA) a wydarzenie 2013 to dla Jakuba fenomen Kinekta a dla Stefana  Konferencja Playstation i Playstation Meeting. :D spoko, wiem o co chodzi, been there, did that :) Jedynie Jakub porusza raz wypowiada markę konkurencji, mam nadzieję, że nie będzie kwasu w firmie.

pozdro, jest bardzo okej

Opublikowano

Jakie jest kryterium przyznawania "zaszczytnego" tytułu "debil miesiąca"? Zastanawiam się dlaczego w najnowszym numerze został uhonorowany facet, który wspomina o polskiej broni w grze ? 

też się zastanawiam dlaczego dostał debila miesiąca-jakis kompleks wzgledem  zagranicy?

Opublikowano

Dla mnie już dawno Ktoś inny powinien przejąć dział listów, bo ta rubryka jest: 1. nieśmieszna, 2. nieciekawa, 3. mało konstruktywna. Paszteciary z padami w ręku na 1/4 strony, czereśniackie kąciki graczy też mają za dużo miejsca, a przede wszystkim denny wybór listów. W Neo + Dr Max fajnie prowadził listy, aż miło było to czytać.

• Plusik 3
Opublikowano

No moim zdaniem to nie wina Hiva tylko, że w dobie for dyskusyjnych i itp. dział listów moim zdaniem jest zbędny. Zostawiłbym, ew. powiększył kącik HC room.

Opublikowano

Co do melin to nie wiem. Nie oglądam ich nigdzie poza tym forumkim i gazetą. Mało tego te forum i pee to dla mnie jedyne takie miejsce. Po za tym przeglàdam tylko wp, strony o nba oraz fora i www związane z moją pracą.

Na forumku jest za mało jam, więc dlatego życzyłbym sobie więcej.